Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.659
Cevap
114
Favori
259.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim LG TV'de, TKGS'yi aktive etmem gerekti. TKGS normalde aktive olmuyordu. TKGS olmadan, manuel aratıp bulduğum TRT HD'de ise maçlar yoktu.

TKGS için, uydu ayarlarından Diseqc'yi A yapmam gerekti. O zaman TKGS aktive oldu ve kendi bulduğu TRT HD'de maçlar çıktı. Sony'de de benzer bir yol olabilir.

Ayrıca transponder'a manuel frekans kaydı yaparak TRT 4K'yı da ekledim. Ama onda maçlar yok tabi. En azından milli takım maçlarını 4K verseler iyidi.

(TRT 4K'yı transponder gerekmeden, kendi buluyor olabilir. Garantiye almak için baştan kendim eklemiştim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Haziran 2024; 15:4:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Uefa 4K maç yayınına izin vermedi bu turnuva nedense.

• https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011

arkadaşlar burdan bir arkadaş kanal listesi paylaşmış bilginize.

• soulflymax kullanıcısına yanıt
    Yönlendirme için teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu tv modeli VA panel mi oluyor?

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

Evet VA panel.

• 1 sene önce iki misafir bebek ekrana biraz vurmuştu :) ondan sonra hemen test yapmıştım ama bi sorun gözükmüyodu. Epey süre geçince, garanti de bitmeden aklıma geldi, tvde pixel testi yapmak istedim. Bulutlanma veya başka bişey yok ama alt tarafta 2 tane leke farkettim. Sizce bunlar ölü pixel mi, servise vermeli miyim, muamelesi ne olur servisin, cihaz değişimi falan mümkün mü mesela

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt

Yeni güncelleme gelmiş ama yine sorun devam ediyor. Bende modülü takınca artık direkt sinyal yok yaziyor. Ulusal kanala da gitsem sinyol yok diyor. Çıkardığım an modülü yayın geliyor.

• DadasFurkan kullanıcısına yanıt
    Benim de benzer sorundan vardi, farkli bölgelerde gölgelenme vardi, garanti bitmesine yakin servise verdim, 2 hafta sonra teslim edildi, panel temizlendi veya değişti cok detay vermediler.

• 1.79gb lık güncelleme gelmiş, diğer güncellemeler de bu kadar büyük mü oluyordu. Şaşırdım doğrusu, güncellemesini yapıyorum bakalım gözle görülür bir değişiklik olacak mı

• Boyutu da epey yüksekmiş bir umut oyun modu eklenmiştir diye güncelleme içeriğine baktım ama yine koymamışlar. TV den tek beklentim oydu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• onno92 kullanıcısına yanıt
    Yeniden kanal tarama yapın. 2 tane TRT HD çıkacak. İlki batı frekansi ikincisi doğu olan. Doğu olanda şifre girmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler kumandayı taşınırken kırmışlar. Yeni kumanda için servise gittim 2600 liradan başlar dedi. Kumandacılar da da bulamadım nasıl temin edebiliriz acaba kumandayı?

• techno.33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçmiş olsun. Ya Sahibinden'e bakıp uygun fiyatlı 2. el orijinal denk gelirse alacaksınız yada replika kumanda bakacaksınız, İstanbul'da iseniz daha kolay. Aşağıdaki ürün için ses tuşlu deniyor ama bluetooth özelliği var mı sormak gerekiyor, bluetooth yoksa sesli komut olmaz.

www.merterelektronik.com
    Weko Kl Sony RMF-TX500p Netflıx-Google Play Tuşlu Ses Komutlu Lcd-Led Tv Kumanda Fiyatı - Merter Elektronik
    https://www.merterelektronik.com/urun/weko-kl-sony-rmf-tx500p-netflix-google-play-tuslu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda

3. seçenek sesli komut sık kullandığınız birşey değilse o zaman kolay, orijinalden daha kaliteli Oneforall akıllı kumanda kullanabilirsiniz. Ben orijinali hiç kullanmadım yedek duruyor, telefondan GoogleHome dan kullanıyorum sesli komutu, ayda yılda bir gerekirse. Oneforall akıllı kumanda kullanıyorum, hem vantilatör, ısıtıcı gibi klima a hariç herşeyi tek kumanda ile kullanıyorum. Ama otomatik tanımlanamayan, kopyalanması gereken tuşlar için orijinal kumandanın da sağlam olması gerekir.

Ayrıca sesli komut kullanıyorsanız herhangi bir Sony orijinal kumanda tüm Sony TV lerde çalışır. Sony frekans ve kodları 20 yıldır belki daha uzun süredir aynıdır. 2024 model Sony tv kumandası, 2000 model Sony TV ye uyumludur.

www.n11.com
    Oneforall Urc 6420 Akıllı Uzaktan Kumanda Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/oneforall-urc-6420-akilli-uzaktan-kumanda-3448861?magaza=oneforall

www.n11.com
    Oneforall Urc 7140 Akıllı Uzaktan Kumanda Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/oneforall-urc-7140-akilli-uzaktan-kumanda-3448859?magaza=oneforall

09:00-14:00 ve 20:00 de verilen kuponlar ile indirimli alabilirsiniz yada diğer e-ticaret sitelerinde avantajınız varsa oradan alabilirsiniz.

Eskiden Amazon.com dan bu tür şeyler çok sipariş ederdim, orijinal Japon elektronik yada motosiklet parçaları ucuz olurdu ama uzun zamandır bakmadım.

e-ticaret sitelerinde 3. sınıf çakmalar 60-80TL civarıydı ama hiç tavsiye etmem.

Son olarak Sony Video&Tv Sideview uygulamasını bulup telefona yüklerseniz geçici olarak telefondan kumanda edebilirsiniz. Ama eşleştirme için kumanda olmadığı için klavye yada mouse ile şifre girmeniz gerekebilir, Google Home da aynı şekilde.
    SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 28 Haziran 2024; 21:24:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum verdiğimiz bilgiler için. İlk seçenekte verdiğiniz kumandayı alıp denemekten başka çare kalmadı. Orijinal kumanda taşınma esnasında kaybolduğu için diğer seçenekleri denemek zor olacak. Daha sonrası için akıllı kumanda olayına girerim büyük ihtimal

• Dousk kullanıcısına yanıt

Maalesef gelmez bu saatten sonra. Elinde playstation gibi bir oyun devi markası olupta tv ye daha yeni yeni oyun modu koymakta nedir anlayan varsa anlatsın lütfen.

• 55XF9005 den sonra bu cihazın 65 ikinci elini tavsiye eder misiniz?

• techno.33 kullanıcısına yanıt

Hocam amazon usa dan ben aldım. Birebir aynısı. Linkini bırakıyorum. Amazon germany sen satışta. Ben 2700e almıştım hatta :)

Remote Commander RMF-TX520E https://www.amazon.com.tr/dp/B09DQ8FMMV?ref=cm_sw_r_apan_dp_SWCR406XMZ9NDSVJ3QTA&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SWCR406XMZ9NDSVJ3QTA&social_share=cm_sw_r_apan_dp_SWCR406XMZ9NDSVJ3QTA&starsLeft=1

• arkadaşlar sony bravia XR65X90JAEP
    model tv kullanıyorum daha önce servisin verdiği usb de olan kanal ayarı ile kanalları yüklemiştim bi ara tv yi resetledim ve manuel tarama otomatik tarama hiç bir şekilde yükleme yapamayınca yine servisin verdiği dosya ile kanalları izliyordum trt 4k harici hepsi izleniyodu son maç muhabbetlerine trt 1 de gitti biss key falan girmek gerekiyor yazılmış

fakat ben biss key girme yerini bulamadım en son maçtan beri bir haftadır trt1 yok trt4k en başından beri yoktu diğer kanalları bozmadan bunları izleme şansım var mı eğer varsa ister buradan ister özelden ilkokul 5 seviyesinde birine anlatır gibi anlatırsanız duacınız olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DadasFurkan kullanıcısına yanıt
    Evet 2 gün önce Amazon Us yazan satıcıdan ışıklı olanını 2000 liraya aldım. 2000 lira da çok geldi bir kumanda için ama servise 2600 vermekten iyidir dedim

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.