Şimdi Ara

SONY BRAVİA 47KDLW805A MERKEZİ SİSTEM HD YAYINLAR GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce sony bravi 47kdl805a led tv sini aldım apartmanda merkezi sistem var teknik servis geldi zorda olsa anten ayarlarını ve kanalları buldular ayarlayıp gittiler kanald hd - star hd - trt1 hd kanalları vardı ama 5 gün önce fırtına ve yağmur dan sonra hd kanallar gitti diğer kanallarda sorun yok tekrar tarama yapıyorum kanalları buluyor ama yayını açmıyor şhov tv bile gitti ama trt1 hd gitmedi :D anten sinyali 80 ve üstünde olmasına rağmen çekmeyen hd kanallarda baktığımda 40 a 80 lerde görünüyor zaten sony gibi marka öyle dandik bir uydu alıcısı koymuşki cihaza türkce olduğu halde türkcesinden bişey anlamıyorum google translate ile çevrilmiş gibi saçma sapan bir menüsü var fırtınada çanakdamı sorun oluştu teknik servis benim bilmediğim farklı bir şekildemi arama yapmıştı cihazın uydu alıcısındamı sorun var birtürlü çözemedim zaten dahili uydu alıcısınıda sevmedim harici hd uydu alıcı olarak fiyat önemli değil ne tavsiye edersiniz sanırım tv nin arkasına takılan mini olanlar sorunlu ve performansız oluyomuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    2 yıl önce açıldı
    2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.