|
Sony BRAVIA 8 II duyuruldu: QD-OLED ekran, yapay zekâ ve PS5 desteğiyle geliyor

-
-
Sony OLED televizyonlarında kimin panelini kullanılıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki dönemdir Sony tv kullanıyorum.Sony ülkemizdeki tv bölümünü sonlandırması ile Lg yada Samsung arasından birini tercih etme durumundayım.
-
haberedeki tv samsung panel
-
LG G5 düşünebilirsin.
-
Olabilir.Lakin AVforums.com G5 incelemelerde G4 göre bazı kusurlar bulunmuş.
Bekleyip görmek gerekecek.
-
Sony Türkiye'den çekilmeseydi çok iyi olacaktı, çünkü sony deki görüntü başka TVlerde yok
-
Şuan evde 55pus 6704, 55q70, 55x80J var.3'ü de aktif
En iyi görüntü 55x80j'de.Abartarak söylemiyorum samsungla sony arasında dağlar, ovalar kadar fark var.Ama samsung'un işletim sistemi (tizen) sony'ye göre (android) kat be kat daha iyi.En kötüsü (hem işletim sistemi, hem görüntü olarak) şuan philips
-
Sony nin mini led tv leri nasıl acaba?bravıa 9 bulsam alırım gibi.65xh9505 kullanıyorum acaba görüntü de fark yaşar mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV'lerin Android haricinde bir işletim sistemi kullanmalarına anlam veremiyorum. Android'de en azından daha esnek bir ortam mevcut.
Örneğin evimde NAS içindeki içeriklerimi Tizen'li bir TV'de izleyebilmem mümkün mü?
Şuana kadar tvde 1 Sony 2 LG 3 TCL gelir.
-
Sony ülkeden çekildi meydan çer çöplere kaldı :(
-
bu ülkedeki birkaç ayda bozulan sadece gösterişli sağlığa zararlı çevreyi yok eden markaları toplayın ülke dışına atın. ülke kontrolsüz radyasyon yayayn elektronik ürünler sayesinde sağlıgından oldu.ki ençok satılan markalar bunlar. sadece sony ve japon mallarını bırakın yerli mallarıda tabi. . sony elektroniğin zeusu sahip çıkmalıyız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 5 Nisan 2025; 14:50:23 >
-
Sanırım mümkün olmaz, fakat verdiğiniz uç örnek herhangi bir normal tv izleyicisini de bağlamaz.55q70'i almadan önce bir çok markayı araştırdım, aynı anda 4 hdmi'dan vrr desteği sunan sadece 40k'ya kadar 1-2 model var
Ben samsung'u kendi odamda, ps5 ve pc bağlı kullanıyorum.Oturma odasında sony var, annem ve babam youtube bile kullanmaz.Philips de en az oturulan salonda kendi halinde takılıyor
Youtube bile kullanmayan aileler için nas içeriklerini tv'de izleyememe sorununu nereden çıkartıyorsunuz ? Al android box, çöz işi
Sony'nin en kötü yanı maalesef işletim sistemi.Cihaz açılırken en az 1-1.5 dk boyunca kasıyor, sonra kendine geliyor.Kendine gelse dahi smooth değil.Ne saphi ne de tizen'de böyle bir durum yok.İşlemci ve rom okuma hızı aşırı yetersiz, bi tcl değil maalesef
Kullandığımız sony'nin tek artısı full array ve görüntü işlemcisi.Keşke daha iyi bir işlemci kullansalarmış
-
Samsung tvim vardı 120hz destekli, bir problemden dolayı iade ettim sağolsunlar servisi ve samsung tr hergün arayarak süreci takip etti sonrasında sony 65x90j ye geçtim ve cidden 2 tv arasında çok fark var, memnuniyetle kullanıyorum ps5 ile ve xbox ile, keşke tr den çekilmeseydi
Doğru, ana akım kullanıcı için popüler servislerin barındırılması yeterli olabilir ancak ben pahalı bir televizyon alacağım ama istediğim içerikleri oynatamayacağım bu çok kötü ve benim için tercih unsuru olacak bir durumdur. TV Box'ların da çözüm olduğunu düşünmüyorum zira televizyonu sadece panel için almıyoruz, görüntü işlemcisine, HDR10+, Dolby Vision gibi ek özellikler için de alıyoruz, TV Box'ın gücü ne ki, yani ben bu içerikleri doğrudan TV üzerinde oynatamadıktan sonra bir anlamı yok.
-
40k bandında ve 55" boyutunda bir cihaz aldığınızda her cihaz ortalama iyi bir panel, hdr 10+, dolby vision gibi özellikler zaten sunuyor.Ben 38k'ya 55q70 aldım.Sony tr'de olsa muadil ürün 50 bandından başlar maalesef.Sony her zaman pahalıydı
Ama sony görüntü kalitesi ve görüntü işlemcisi olarak piyasada ki tüm tv'lerin üzerinde.Tcl, philips, lg, samsung hepsinden iyi.Denedim ve gördüm
Android box'larda hakkaten iyi donanımlar olabiliyor bazen.Mibox'lardan bahsetmiyorum, gerçekten iyi donanımlı olanları nette araştırıp gördüm
2. cihazı bağlamak yada bağlamamak, o kadar para veriyoruz hepsi içinde olsun demek tabii ki hakkınız.Kimse bu konuda size bir şey söyleyemez
-
Sony her ürününde bence biraz da hak etmeyen bir pahalıluk içinde. Sony fanı, birisi olarak söylüyorum.
TV'de ben hala LCD çağında kaldım, OLED, Miniled gibi modern teknolojilere erişmiş değilim ama bugün teknomarketlere gittiğimde düşünüyorum, OLED'ler özelliklehabgi ürün plursa olsun belirli bir asgari tatmin sunuyor gibi.
Evet, belki isteklerim spesifik kalıyor gibi durabilir ama bütçeler büyüdükçe açıkta kalan yanları istemiyorum açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bi ara oled düşünürken 1-1 aynı panel oled sony'de 58-lg'de 45 idi.Panelleri aynı sadece görüntü işlemcisi ve yazılım farkı vardı
Ben de lcd kullanıyorum ama 38 civarına 55pml9008 var.Görüntü kalitesi gayet iyi ama philips almak istemedim.Miniled'e geçilebilir, ömür sorunu vs yok
Bu arada oledlerde kim ne derse desin yanma hala oluşuyor.İstediklerini yapsınlar, istediklerini söylesinler üretim teknolojisi yüzünden oledlerin hepsinde bu sorun olacak
-
LCD çağında kalma sebebim televizyon almamış olmam
Ancak alacak olsam bu saatten sonra kesinlikle OLED tercih ederdim diye düşünüyorum.
Gerçi geçen mağazada TCL'in bir MiniLED'ini gördüm, siyahlar epey başarılıydı.
En Beğenilen Yanıtlar

Sony Türkiye'den çekilmeseydi çok iyi olacaktı, çünkü sony deki görüntü başka TVlerde yok
|
Şuan evde 55pus 6704, 55q70, 55x80J var.3'ü de aktif
En iyi görüntü 55x80j'de.Abartarak söylemiyorum samsungla sony arasında dağlar, ovalar kadar fark var.Ama samsung'un işletim sistemi (tizen) sony'ye göre (android) kat be kat daha iyi.En kötüsü (hem işletim sistemi, hem görüntü olarak) şuan philips |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X