Bildirim
sony bravia ispanya üretimimi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet geçen gün metrocity deki sony bayisi söyledi. ancak bazı modelleri japonyadan geliyomruş. hangileri bilmiyorum.. -
Parcalar Japonyada uretilir. İspanya da montajlanip kita geneline dagitilir.. -
Bildiğim kadarıyla çoğu İspanya montajlı. Ama Ardaşımın dediği gibi parçalrının Japonya da üretiliyor. Bendeki de İspanya çünkü. -
Parçalar Japonyadan ispanyaya geliyor ve montajlanıyor. Japonyadan direkt cihazın geldiğini sanmıyorum. oralarda scart olmadığı için Avrupada sıkıntı olur. Bunun yanında bir mağazada sony s serisinin üzerinde Assembled in Slovakia yazısı gördüm. Samsunglarında bazıları orada montajlanıyor. ortak fabrika kullanıyor olabilirlermi...???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dataminer -- 21 Ağustos 2007; 17:35:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X