Şimdi Ara

SONY CDP-XE370 CD ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Küçük çaplı bir Hi-fi sistem kurmak istiyorum. Bu tür sistemler hakkında bilgim çok yüzeysel. Küçük bir fiyat araştırması yaptım. Cd deck için diğerlerinin yanında SONY CDP-XE370 cd çalar'ın fiyatı daha cazip duruyor. Sizce bu cihaz nasıl ve herhangi bir eksik yönü var mı? Ayrıca bunun yanında önerebileceğiniz fazla uçuk fiyatlı olmayan amfi ve hoparlörler nelerdir?

• Selamlar... Sony xe370 seninde amaçlarına yönelik olarak oldukça uygun fiyatlı ve bence fiyatından daha fazlasını sunan iyi bir cd çalar... zaten sony nin CDp leri hep iyi olmuştur.. türkiyede de uygun fiyatlı satılıyorlar.. bence yanlış bi secim yapmamış olursun ...
  • Fiyatına göre başarılı bir ürün.HIGH FIDELITY nickli arkadaş Sony'nin CDP'ını kullanıyor.Ondan da bilgi alabilirsin.
  • bencede sony. parasını fazlasıyla hakediyor
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

Bir de kafama takılan bir şey var. Bende şu anda sıradan bir dvd player var. Kimi yerlerde cdp yerine dvd çaların da kullanılabileceği öneriliyor. İkisi arasında bir fark yok mu? Yani cdp yerine dvd de kullanılabilir mi? Veya cdp kullanmamın diğerinden ne gibi avantajı olabilir? Öncelikli amacım iyi bir ses kalitesi elde etmek. Ona göre cevaplarsanız memnun olurum.

Ayrıca yine bu özelliklerde (fiyat-kalite) amfi ve hoparlörler için ne önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakkas Abi -- 25 Ağustos 2006; 16:25:59 >
  • Bende xe597 var. SACD çalar. Oldukça memnunum. Sesi de gayet iyi. Tek eksiği kumandadan açma kapama olayı yok. Esasen diğerlerinde var mı onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haka

Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

Bir de kafama takılan bir şey var. Bende şu anda sıradan bir dvd player var. Kimi yerlerde cdp yerine dvd çaların da kullanılabileceği öneriliyor. İkisi arasında bir fark yok mu? Yani cdp yerine dvd de kullanılabilir mi? Veya cdp kullanmamın diğerinden ne gibi avantajı olabilir? Öncelikli amacım iyi bir ses kalitesi elde etmek. Ona göre cevaplarsanız memnun olurum.

Ayrıca yine bu özelliklerde (fiyat-kalite) amfi ve hoparlörler için ne önerebilirsiniz?

Arkadaşlar biliyorsanız bu sorduklarıma cevap verebilir misiniz? Fazla vaktim kalmıyor da bir seçim yapmak için.
  • quote:

quote:

Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

Arkadaşlar biliyorsanız bu sorduklarıma cevap verebilir misiniz? Fazla vaktim kalmıyor da bir seçim yapmak için.

Bende voxline vardı. Dinlediğim CD ler arasında sony ile fark var tabii ama öyle aşırı bir fark yok. Çok dikkat edersen hissedeceğin bir fark. Ama eğer o tarz bişi alma niyetin varsa bari SACD çalarlı olanlardan tercih et. Örneğin Philips

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.