Şimdi Ara

sony cdx gt 450 u cd çalar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 sene önce cdx gt450 u marka cd çalar aldım çok memnundum geçen haftaya kadar.
    Geçen hafta akü değişiminde cihaza giden elektrik kesildi ve fabrika ayarına döndü. Ses derinden ve boğuk gelmeye başladı.
    Sesi sub çıkışından amfi ye veriyorum 1 senedir öyle kullanıyordum ses net ve tizli çıkıyordu teyp ayarlarından balance sol sağ ayarı yapılabiliyordu şimdi yapılamaıyor. Hoparlörden tiz ve orta sesleri net alıyordum şimdi bas ve mono ses var bu olaydan sonra müzik sistemcilerine gösterdim
    Sub çıkışı fabrika çıkışı lpf göre ayarlıdır ancak kumanda dan olur RM-X114 kodlu kumanda dan sub çıkışı kablosunun ayrını strero ya dönüştürülebiliyormuş bu konuda yardımcı olur musunuz? Ürünü alırken böyle bir kumanda çıkmadı bu kumanda dan temin etsem de sorunum çözülür mü? Yardımlarınızı bekliyorum

sony cdx gt 450 u cd çalar yardım sony cdx gt 450 u cd çalar yardım

• myselfokan M kullanıcısına yanıt
    Kullanma klavuzunu bulun,, mutlaka teyptende ayarı vardır.. bağzı ayarlara girmek için, tuşların basılı tutulması gerekiyor.
    Radyo af/ta ayarlarını yapmak için volumeselect düğmesine,,, loudness ayarı için Band düğmesine,,, frekans kaydı için ön paneldeki numaralara basılı tutmak gibi.. Teybinizde sağdece 1çift rca çıkışmı var,,, ayrıca 1 adette front rca olması gerekirdi.. yalnış görmediysem, google resimli aramada 2çift rca çıkışınız var.
    Ürünün kutusundan,, teyp sökmek için 2 adet anahtar çıkar, teybin çerçevesini çıkartıp, teybi çıkarın,,, teyba takılı RCA kablonuzu, diğerinde ne yazdığına bakarak ona takın.
    Buradahttps://www.manualowl.com/m/Sony/CDX-GT450U/Manual/191573 17. sayfada yukarıda anlattığıma benzer birşeyler yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 30 Kasım 2014; 11:44:57 >

• çıkışında 1 adet sub rear çıkışı var üstat anlamadığın akü değişmeden ses çok netken cihaz resetlenince neden ses boğuk çalmaya başladı onu anlamadım bunu kumandadan ayarlar dediler başına böyle gelen var mı yardımcı olun
    Teybin kendi cikislari stereo x2 oldugundan,, rca cikislarida subwoofer olarak atanmistir.. Size seti kuran arkadas, siz galiba anfiyede diger hoparlorleri bagladiginiz icin anfiye tum sesleri rca dan aktarmistir. Aku baglantisi kesilince, rca woofera dondu ve tum sistem bass olarak calisiyor.. Umarim sorun cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    ewet hocam aynen öyle oldu rca çıkışı sub woofer çıkışlı mono oldu sanırım düzeltmem için kumandası mı gerekli rm-x114 kumanda mı
    Turkce usermanual olsa,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    düzeltildi hocam sağolun teypten rca çıkılşı sub/rear olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: myselfokan

düzeltildi hocam sağolun teypten rca çıkılşı sub/rear olarak

Sorunu Nasıl Çözdünüz Acaba Aynı Sıkıntı Bende de Mevcut Maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.