@pitrat Pardon dostum.Ben şeyi şey ettim ondan şey oldu
quote:
Orjinalden alıntı: hothor
@pitrat Pardon dostum.Ben şeyi şey ettim ondan şey oldu
şimdide hothor a
@sonybox Ya ne alakası var konu başlığında MGS4 çıkış tarihi ile ilgili yazı yazıyo
Bu oyuna hiç dikkat etmemişim , diğerleri yanında ,
beklentiler arttığına göre , SONY artık gümbür gümbür geliyor demektir ...
ee boşuna dememişler perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye
quote:
Orjinalden alıntı: NumanB
Bu oyuna hiç dikkat etmemişim , diğerleri yanında ,
beklentiler arttığına göre , SONY artık gümbür gümbür geliyor demektir ...
ee boşuna dememişler perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye
ben de hiç dikkat etmememiştim 8days oyununa.
bu arada baharla beraber sony''de coştu.
ayrıca imzanı yerim ben senin numan
vay be PS3 gibi bir makinanın gerçek değerini bulacağını ; düşününce içimi bi heyacan kapladı valla ; ps3 ve ps3 sahipleri bu günleri özlemişti valla ağlayacağım nerdeyse Büyüksün SONY
quote:
Orjinalden alıntı: Scrapland
Arkadaslar inanin bana bugunden sonrasi cok dolu dolu super gececek ps3 kullanicilari icin son ogrendigim habere gore Home un Open Betasi yakinda japon kullanicilarina sunulacakmis ki buda home a az kaldi demek ve home un grafikleri gelismis gta4 ten bile guzel eight days e gelince ilk videosu gosterildiginde bu oyun yaracak demistim ki gorursunuz mukemmel olacak arkadaslar birseyi unutuyoruz Sony diger oyun firmalarina bir yonden HIC BENZEMIYOR nedir o ? Misal X bir firma 4-5 exculusive oyun cikariyor tum kozlarini oynuyor fiss diye sonuyor ama sony ye diyemezsiniz ki bak sony nin en iyi oyunu killzone 2 olacak veya mgs4 olacak veya littlebigplanet olacak cunku size okadar cok super oyun alternatifi sunuyor ki size onumuzdeki 1.5 yil icinde cikacak mukemmel otesi oyunlari saysam gercekten baylirsiniz hadi bir ornek vereyim
Mgs4 > Little Big Planet > Africa > Eight Days > Final Fantasy > Killzone 2 > Motorstorm 2 > Resistance 2 > Getaway > GT5 > Ninja Theory nin yeni oyunu yolda > Home tabikide ve daha bi dolu oyun onun icin KESINLIKLE BU YIL VE OTESI PS3 ALDIGINIZ ICIN COK MUTLU OLACAKSINIZ
Dostum Team ICO nun projelerini unutmuşsun PS 2 de bile Shadow of the Colossus u yapan ekip PS 3 de ne yapar?
MGS 4 - GT5 - GTA4 mükemmel
İşte bu oyun çıktığı gün piyasaya tusunami gibi düşecek...
pc o kadar 8800gtx okadar dermiişim.:PPP
ps3 geri kalan herşey için mastercard
GT5 bu seneye yetişmeyecek diye biliyorum.
Arkadaşlar lütfen sadece konu ile ilgili yazalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme