Şimdi Ara

Sony Cephesinden Bombardiman Eight Days > MGS4 Cikis Tarihi ve dahasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Dun Arizonada Gerceklestirilen Destination Playstation adli Sony nin 3 uncu parti firmalara ve Dagitimcilara verdigi kucuk bir konferans yapildi ve oncelikle sony tarafindan dogrulanan haberlere geceyim MGS4 Paketi Haziran 12 de raflarda Dual Shock 3 ile birlikte ve 80 GB 500 $
    Ardindan God Of War Psp Limitied Editon Kirmizi geliyor nisanda

VEEEEEE simdi en buyuk habere geliyorum E3 2006 da gosterilen Eight Days oyununun videosunu hatirlarsiniz buyuk cogunluk oyun ici degil vs dedi ozaman simdi SIKI DURUN son gelen haberin once linkini sonra kisa aciklamasini yazacagim sizler icinhttp://www.ps3informer.com/playstation-3/news/intel-8-days-looks-better-than-killzone-2-will-be-awesome-008730.php

Evet basligi goruyorsunuz Eight Days Looks Better Than Killzone 2 ve devaminda soyle yaziyor Sony Studyolarina bir ajanimizi gonderdik oyunun son halini gormesi icin ve size sunu soyliyebiliriz bu oyunun E32006 Videosu ile ilgisi yok Killzone2 den bile daha iyi gorunuyor bugune kadar gormediginiz guzellikte animasyonlari goreceksiniz (uncharted tan bile daha iyi ) oyunda iki karakter var biri iyiyi biri kotuyu temsil ediyor oyun 8 gun olarak surecek gece iken oynadiginizda hava gece sabah oynadiginizda sabah olacak ve kesinlikle load zamani yok arti videoda gordugunuz benzin tanki adamin ustune gelirken bir restorana sigindi bu gibi etkilesimlerin kat be kat fazlasi olacak gordugunuz her yere girebilecek her cami vs devirebileceksiniz ayrica oyunun adi artik Eight Days degilmis oyun Ekim de cikacakmis ama 2009 a sarkabilirmis E3 te oyunla ilgili son haberleri bulabilecegiz kisacasi bugune kadar gormedigimiz kalite grafikte ve guzellikte bir aksiyon oyunu geliyor Ps3 u 9 ay once aldim zamaninin 2008 ortasinda baslayacagini bilmeme ragmen ama pisman degilim ve simdi ise PS3 COSUYOOOOR ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrapland -- 27 Şubat 2008; 11:01:28 >

• http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=9952513&postcount=1 Burda da oyundan birkac ozellik bahsediliyor ayrica oyunun son halinin mart ta gosterilecegini idda ediyor SUPER OLACAK BU OYUN SUPEEER
  • aman sabahlar olmasın.

önce format savaşlarından gelen güzel haber sonra bu bombalar.

ağzına sağlık. bal damlıyor.
  • sagol muhammed cim, guzel habermis.
  • Sony yavaş yavaş ağırlığını koymaya başlıyor.Formatta işi bitirdi.Sıradakine bakıyor.
  • sağol dostum çok güzel haber içime bir bahar çoşkusu doluverdi birden
  • Arkadaslar inanin bana bugunden sonrasi cok dolu dolu super gececek ps3 kullanicilari icin son ogrendigim habere gore Home un Open Betasi yakinda japon kullanicilarina sunulacakmis ki buda home a az kaldi demek ve home un grafikleri gelismis gta4 ten bile guzel eight days e gelince ilk videosu gosterildiginde bu oyun yaracak demistim ki gorursunuz mukemmel olacak arkadaslar birseyi unutuyoruz Sony diger oyun firmalarina bir yonden HIC BENZEMIYOR nedir o ? Misal X bir firma 4-5 exculusive oyun cikariyor tum kozlarini oynuyor fiss diye sonuyor ama sony ye diyemezsiniz ki bak sony nin en iyi oyunu killzone 2 olacak veya mgs4 olacak veya littlebigplanet olacak cunku size okadar cok super oyun alternatifi sunuyor ki size onumuzdeki 1.5 yil icinde cikacak mukemmel otesi oyunlari saysam gercekten baylirsiniz hadi bir ornek vereyim

Mgs4 > Little Big Planet > Africa > Eight Days > Final Fantasy > Killzone 2 > Motorstorm 2 > Resistance 2 > Getaway > GT5 > Ninja Theory nin yeni oyunu yolda > Home tabikide ve daha bi dolu oyun onun icin KESINLIKLE BU YIL VE OTESI PS3 ALDIGINIZ ICIN COK MUTLU OLACAKSINIZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Sony Cephesinden Bombardiman Eight Days > MGS4 Cikis Tarihi ve dahasi

• haberler geliyor gelmeye de devam eder Sonucta 2008-2009 PS3 YILI gibi birsey en cok beklenen oyunlar PS3'te.. özellikle E3 merakla bekleniyor Killzone 2, 8 Days, Tekken 6, God of war 3 vs. gibi bomba oyunlardan mutlaka yeni görüntüler gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 27 Şubat 2008; 11:50:08 >
  • sony Çoşmaya Başladı
  • MGS 4 adama konsol sattıracak bir oyun derler ya işte bu haber tam ondan.Açıkcası almamış olsaydım bekler bu paketi alırdım
  • Yabancı forumlarda galiba ben bir paket daha alacam diyor herkes

8 days içinde BBC şunu demiş it looks better than any game so far shown or in existence (even killzone 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonybox -- 27 Şubat 2008; 12:30:54 >
  • Avrupadaki Gibi Ucuz Olsa AlınırdıM bİ pS3 Daha

Demek isterdim
  • sony koca bir nokta koymuş
    format dediğinizde blu_ray demi?
    çok iyi haber
  • Sony Playstation 3

İllaki...
  • Bu haberlerin üstüne bu cümle çok güzel gider...

SONY PLAYSTATION 3... O KADAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Bu haberlerin üstüne bu cümle çok güzel gider...

Evt
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Bu haberlerin üstüne bu cümle çok güzel gider...

Üstünede iskender yemede yanında yat
  • yazı tam gözükmüyor da oyun ne zaman çıkacakmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

yazı tam gözükmüyor da oyun ne zaman çıkacakmış?

12 haziran olabilirmi acaba,doğruysa görecez.
    http://haberkonsolu.blogspot.com/2008/02/metal-gear-solid-4-haziranda-kyor-mu.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.