Şimdi Ara

Sony Channel Türkiye Saat 21:00'da Yayına Başlıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ::Deathman::

quote:

Orijinalden alıntı: elephone

quote:

Orijinalden alıntı: ::Deathman::

Çok güzel bir kanal filmler ve diziler gerçekten kaliteli okuduğum kadarıyla da yakın da HD yayına geçecek, birde dil ve altyazı seçeneği eklerlerse mükemmel olur.

Alt yazı seçeneğinin olacağını resmi olarak açıkladılar ancak platform ve kablolu yayında olacak dediler. Uydu konusunda bir şey demediler belki uyduda alt yazı seçeneği olmaz.

Çok güzel bir haber verdin bana, eğer uydu ya da eklerlerse favori kanalım olur

Sony Channel sosyal medya sayfalarını takip edin orada birçok soru soruyorlar ve sayfayı yönetenler cevap veriyor. Facebook, Twitter, Instagram v.b. hiçbir sosyal medya uygulamasında hesabım olmadığı için ben sadece daha önce sorulmuş sorulara bakıp ona göre cevap vermeye çalışıyorum.

Sizin bu sorduğunuz soruya birçok kez platform ve kablolu yayın şeklinde cevap verdiler. Umarım uyduda da bu hizmeti verirler.

• sessions kullanıcısına yanıt
    evet aynen öyle...
  • Merhaba

Yeni philips lcd ile evimdeki uydu ile sony ve planet kanallarını izleyebiliyordum.

Tv yi başka eve aldık, bu kanallar çekmiyor. Sorun nerededir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...sony paketinde channel ve çocuk kanalları kaliteli yayın akışı yapıyor inşallah yakında yayın hayatına geçecek sony mutfak ve sony plus kanallarıda kaliteli yayın yapar umarım...
  • Yakın zamanda HD yayına geçeceğiz dediler ama hala tık yok, HD ye geçip birde orijinal dil seçeneği ile altyazı eklenebilirse favorim kanalım olur kesinlikle

• kanal çok süper,hd olmamasına rağmen listede ilk 10a ekledim türksatta şifresiz böyle bir kanal nimet nimet
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Yakın zamanda HD yayına geçeceğiz dediler ama hala tık yok, HD ye geçip birde orijinal dil seçeneği ile altyazı eklenebilirse favorim kanalım olur kesinlikle

Arkasında Sony olsa bile Türksat uydusu üzerinden HD yayına geçmek özellikle tüm kanallarını geçirmek hiç kolay değil. Çok yüksek maliyetlerin yanında birde Türksat'ın yeni TP paketi açmasını bekliyorlar.

ATV gurubunun mevcutta 2 tane TP paketi vardı A News HD, A Para HD ve A2 HD için 3. bir paket talep ettiler. 11999 / V / 11666 frekansındaki yeni paket Türksat tarafından ATV grubuna tahsis edilene kadar bu 3 HD kanalı yayına sokamadılar.

Özellikle A2'den Türkiye Kupasını yayınladıkları için kanalın HD yayınla başlamasını istedikleri biliniyor ama 16 kasım 2016'da bu şekilde bir başlangıç yapamadılar ve çok tepki çektiler. Bu kanal grubu bilindiği gibi mevcut siyasi yönetime oldukça yakın bir kanal grubu Türksat içinde muhtemelen TRT'den farksız bir yapıdadır buna rağmen yeni paket için 5 ay beklemek zorunda kaldılar.

Artık bürokrasimi, evrak işlerimi, lisans işlerimi yoksa uyduda yer mi azaldı bilmiyorum ama hangi yayın grubu olursa olsun ciddi bir süre beklemeden uydu üzerinden HD yayına başlayamıyor.

• quote:

quote:

Yakın zamanda HD yayına geçeceğiz dediler ama hala tık yok, HD ye geçip birde orijinal dil seçeneği ile altyazı eklenebilirse favorim kanalım olur kesinlikle

Arkasında Sony olsa bile Türksat uydusu üzerinden HD yayına geçmek özellikle tüm kanallarını geçirmek hiç kolay değil. Çok yüksek maliyetlerin yanında birde Türksat'ın yeni TP paketi açmasını bekliyorlar.

ATV gurubunun mevcutta 2 tane TP paketi vardı A News HD, A Para HD ve A2 HD için 3. bir paket talep ettiler. 11999 / V / 11666 frekansındaki yeni paket Türksat tarafından ATV grubuna tahsis edilene kadar bu 3 HD kanalı yayına sokamadılar.

Özellikle A2'den Türkiye Kupasını yayınladıkları için kanalın HD yayınla başlamasını istedikleri biliniyor ama 16 kasım 2016'da bu şekilde bir başlangıç yapamadılar ve çok tepki çektiler. Bu kanal grubu bilindiği gibi mevcut siyasi yönetime oldukça yakın bir kanal grubu Türksat içinde muhtemelen TRT'den farksız bir yapıdadır buna rağmen yeni paket için 5 ay beklemek zorunda kaldılar.

Artık bürokrasimi, evrak işlerimi, lisans işlerimi yoksa uyduda yer mi azaldı bilmiyorum ama hangi yayın grubu olursa olsun ciddi bir süre beklemeden uydu üzerinden HD yayına başlayamıyor.

Muhtemelen haklısın birde sonuçta ülkemiz de bürokrasinin yavaş yürüdüğü gerçeği var he birde rüşvet vermiyorsan işin çok yavaşlar

• quote:

quote:

quote:

Muhtemelen haklısın birde sonuçta ülkemiz de bürokrasinin yavaş yürüdüğü gerçeği var he birde rüşvet vermiyorsan işin çok yavaşlar

Maalesef öyle. Özellikle bu tip işler çok yavaş ilerliyor.

• Kanal iyi güzelde bu kaliteyi korur umarım. Daha öncedende kaliteli başlangıç yapıp rezil yayınlar yapmaya başlayan bir çok kanal var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Kanal iyi güzelde bu kaliteyi korur umarım. Daha öncedende kaliteli başlangıç yapıp rezil yayınlar yapmaya başlayan bir çok kanal var.

Evet kesinlikle katılıyorum ama sonuçta Sony farkı ve kalitesi var diye düşünüyorum umarım bozulmaz yani bu durum.

• Bunun adı halen Planet Pembe yazıyor. Kanal araması yapıyorum. Yine düzelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bunun adı halen Planet Pembe yazıyor. Kanal araması yapıyorum. Yine düzelmedi.

Uyduda ve TKGS sisteminde kanalın adı değişeli çok oldu. Planet ismiyle olan tüm kanalları seçip ilgili frekansta arama yaparsanız kanalları yeniden çekecektir o zaman sorun olmaması lazım.
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    ben kaç kere dediğiniz işlemi yaptım iki cihazımdada hala düzelmedi planet pembe yazıyo...
  • TKGS ile otomatik arama yapıldığında Planet olarak görünüyor halen. En azından kullandığım uydu alıcıda böyle. NETA 6400.
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Kanalı ve o frekansdaki tüm kanalları silip deneme yapmadım. Belki o zaman düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

ben kaç kere dediğiniz işlemi yaptım iki cihazımdada hala düzelmedi planet pembe yazıyo...

Bilemiyorum bendeki cihazlarda ve televizyondaki dahili uydu alıcılarında bir sorun yok.

Türksat kanalın ismini çok uzun bir süre önce Sony Channel olarak değiştirdi. Türksat değiştirdikten sonra sizlerde nasıl Planet Pembe çıkıyor benim maalesef başka bir fikrim yok.

Aşağıdaki bağlantıdan uydudaki ismi kontrol edebilirsiniz.

https://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?q=SONY+CHANNEL&Submit=Ara

• Sorunu sanırım buldum. TKGS sürümü 35 ve altı olan cihazlarda arama sonucunda Planet Pembe olarak görünüyor. Cihazınızın güncel yazılımı varsa yazılımı güncellerseniz bu sorunu aşabilirsiniz. TKGS nasıl çalışıyor tam olarak bilmiyorum ama herhalde sürümlere göre sistem farklı.

Diğer bir çözüm yolu da şu. Uydu listesinden Türksat'ı seçin ve cihaz içinde kayıtlı tüm TP bilgilerini silin. Cihazda daha önceden yüklenmiş hiçbir TP olmayacak. Sonra cihazınıza elle 12380 V SR:27500 FEC:3/4 frekansını girin sadece tek TP olacak. Son olarak bu TP'yi şebeke arama açık şekilde tarayın.

Bu şekilde tüm kanal listeniz ve tüm kanallarınız silinir ancak eski yazılımlı cihazlarda bu şekilde yapınca uydudan kanal ismini Sony Channel olarak çekiyor. Bununla uğraşmak istemeyenler kanalın ismini elle güncelleyebilirler.

Sosyal medya kullanmadığım için kanalın e-mail adresine bakındım ama bulamadım. Bu sebeple Sony Kanalının uluslararası e-mail adresine Türkiye ekibine iletilmek üzere notuyla detaylı bir e-mail gönderdim. Aynı şekilde Türksat e-mail adresine de gönderdim. Sosyal medya hesapları olanlar durumu kanala sosyal medya üzerinden aktarabilirler.

• bir düzlmedi ismi kanalın yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

bir düzlmedi ismi kanalın yav

Buna çok takılmayın yahu düzelir elbet sen kendin elle düzelt ismi gitsin :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.