|
Bildirim
|
Çok yazık güzelim marka'yı ne hale getirdiler şahsen ben Sony marka'sının sahibi olsaydım eğer Türkiye'de ki Sony'nin başındaki kişiyi ceo/genel müdür, reklam ve pazarlama müdürünü ve markamı rezil eden bütün sorumlularını tazminatlarını ve tüm yasal haklarını ödeyip derhal kapının önüne koyardım ama ama ama malesef ben Sony marka'sının sahibi değilim keşke olsaydım ama değilim hadi yine iyisiniz heee ceo/genel müdür, reklam ve pazarlama müdürü ve markayı rezil eden bütün sorumlular yırttınız valla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turksatın aç gözlülüğü yüzünden bütün güzelim kanallar gidiyor geriye sadece bir avuç çöp kanal kalacak hd ama çöp içeriklerle dolu bir avuç çöp kanallar
|
tekrar yayınlarına devam ediyorlar aynı frekanslarında
|
Mali durumdan dolayı bir çok kanal türksat uydusundan yayınlarını sonlandırıyor veya duraklatabiliyor. SONY CHANNEL DSMART üzerinden yayın yapıyordu uzun bir zamandır. Ödemelerini aksatması dolayısıyla yayınları durduruluyor. Kanallar yüksek ihitmal geri döner. Aralık ayında "S SONY ÇOCUK" adıyla Aralık ayında UTV - HD ve KTV - HD lisansı alınmıştır. Bir şirket çekileceği bir ülkeye yatırım yapmaz kanaatindeyim.
|
rezalet
|
YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISINIZ
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modern yaşam 2 -- 28 Mart 2017; 19:56:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessions -- 28 Mart 2017; 23:6:24 > |