Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sony dsc-n1 aldım ama bir problemim var çözen varmı açaba umarım vardır
    yardıncı olursanız sevinirim.
    sony dsc-n1 fotoğraf makinasına kendi çekiminden harik videolar attım ama bir türlü oynatamadım
    uzantıları ve boyutlarını aynı yaptın codek'i de aynı yaptım ama bir neticeye varamadım bu konuda bana acil
    yardımcı olursanız çok sevinirim
    örneğin bilgisayarda bir video dosyasını makinanın video dosyası ile aynı özelliklerde yapmama rağmen fotoğraf makinasında bir türlü oynatamadım.
  • Sonunda ben de aldım
  • Aslında alalı 1 ay oldu ve makinenin inciğini cinciğini öğrendim, ama buraya mail atmak bugüne kısmetmiş.Resimlerimi sizlerle en yakın zamanda paylaşmak dileğiyle
  • Selamlar bende yeni uzak dogudan getirttim dün elime geçti
  • Hayırlı olsun arkadaşlar yeni makineleriniz... İyi günlerde kullanın... En kısa zamanda sizlerinde çektiğiniz güzel fotoğrafları paylaşmanızı bekliyoruz...
  • Sony.com.tr sitesine mail attığım halde Sony N1 in Türkçe kılavuzunu temin edemedim.Başka nerden temin edebilirim.
  • Evet herkeze hayırlı olsun... gule gule kullanın... Ya alalı oluyo digitaldelisiylede baya konusmutuk bayadır mesaj yazamıyodum... Belki usengeclikden belkide sizle bi sorunu paylasma istedigi ama bi sorum var!? Hafıza kartı aldım takdım taaam guzel... yanlız albumlere girdigimde telefon hafısasındakileri goremiyorum??? onu nerden ayarlamam gerekiyo acaba???
  • Sony CyberShot DSC- N2 10.1 MEGAPİXEL nasıl ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdin34 -- 10 Ekim 2006; 23:30:44 >
  • Nasıl ama???
  • n1 i geçen hafta aldım.forumda herkes bataryanın iyi olduğundan bahsetmiş. benim batarya 50-60 fotoda bitiriyor. ne kadar gitmesi gerekiyor?
  • Selamlar Arkadaşlar,

Ben 3,5 sneedir Rusyada çalışıyorum ve yaklasık olarak 3 aydır bu makinayı takip ediyorum en son 20 gün önce Türkiye'ye tatile gitmiştim ve Türkiyeden sony yetkili satıcısından fiyat araştırması yaptım ve aldığım cevap beni şok etti doğrusu Kdv dahil 1.220 ytl fiyat biçmişlerdi bunun üzerine bende Acer marka 6,3 mp. bir makina aldım ( 400 ytl ) yalnız içime kurt düştü ve buradaki son fiyatlarını araştırmaya başladım şimdi bu makinadan yaklaşık 1 hafta önce moskovada buldum makina için bana 512 mb. memory kartı ile birlikte yaklaşık ytl olarak 626 ytl f,yat biçtiler ben diğer Acer makinamı 350 ytlye denk bir fiyata buırada sattım ve şu anda düşünüyorum gerçektende bu kadar vereceğim para ile karşımdaki makina performans olarak bana beklediğimi vercekmi? gerçektende beni etkileyecekmi? Bu arada orjinal bataryasını soranlar için burada hertürlü yedek parçasını bulabileceğim bir site var sizede bu siteyi link olarak gönderiyorum ve satılan bütün malzemeler tamamen orjinal sony malıdır.
    http://www.techplaza.ru/shop/UID_1222.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasgard -- 31 Ekim 2006; 10:25:22 >

• Sony Cybershot Dsc N-1 en son güncel fiyat:

650 Ytl.(2 Yıl Garanti)
  • arkadaşlar bende almak istiyorum da canon ixus 65 sony w100 ve n1 arasında kaldım sizce hangisi? ve n1 i en ucuz nerde bulabiliriz tşk...
  • çok şahane makina param olsada alsam N1
  • Hepsini kıyaslarsak en önemli özellikler olarak; sensör boyutu (ki; bu çok önemli...), estetik dizany, dikkat çekici ve eğlenceli kullanım tarzıyla DSC-N1 hepsinden önde görünüyor... Canon'nun en önemli artısıysa Sony'lerde 6 cm olan macro mesafesi Canon'da 3cm... Ama bunun yanında sensör boyutu daha kesinlikle önemli bence...
  • arkadaşlar merhaba ben de aranıza katıldım. dün bir n1 aldım burayı okuduktan sonra. en kısa zaman da sizinle resimlerimi ve tecrübelerimi paylaşacağım. ama ondan önce benim sizin yardımınıza ihtiyacım var.
    türkçe kullanma kılavuzu problemimi halletmeme yardımcı olursanız ben de size fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
    şimdiden herkese teşekkürler...
  • sony nin sitesinden istersen eve kargo ile gönderiyorlar mış
  • teşekkür ederim. onlardan istedim. bir haftadır cevap vermiyolar. ısrarla bekliyorum. bir gelişme olursa bildiririm..
  • Merhabalar, ben geçen hafta gittigidiyor.com'dan 2 GB sony memory stick pro duo MSX2GN aldım, hepsiburada.com'daki fiyatı 274 YTL, ben 79 YTL'ye aldım, ürün paket içerisinde geldi ve magic gate kilitten falan bahsediyor, ama aldığım ürünün arkasında öyle bir anahtar yok. Fine modunda çekim yapabiliyor, ama bazı fotoğraflara gelince takılıyor ve silmek için birhayli uğraşıyorum.
    Bu kadar anlattım şimdi eğer yardımcı oabilirseniz sorularım
    Acaba bu ürün tamamen dandik bir memory stick mi?
    Fotoğraflarda (kayıt edilen) takılma memory stickten kaynaklanabilir mi
    ve bu kadar ucuza orjinal olma ihtimali var mı (kutusu falan orjinal gibi)
    Ayrıca eğer sizlerde varsa MSX-2GN'nin arkadan çekilmiş bir fotoğrafını gönderebilirseniz gerçeği öğrenmiş olurum,

SAYGILARIMLA
  • arkadaşım sahte olma olasılığı bence yok çünkü hiç görmedim
    bu kadar ucuza olabilir çünkü geçenlerde bizim arakadaşta 125 mi ne öyle bi fiyata aldı...
    takılma olayına gelince fine dedigine göre foto mak canon... o halde foto makinenle biçimlendir istersen çok faydası olur birde bilgisayardan hata taraması yaptır mutlaka yararı olur...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.