Şimdi Ara

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
2
Favori
77.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manyak bı makına ne dıyelım.2 sene once ınca almıstım 5 megapıksel gece cekıyomu cekmıyomu belırsızdı.bunda ıse kusursuz bı cekım netlıgı war.artık sanırım sony nın yenı model cıkarmasını beklıcezkı bunun fıyatı dussun bızde alalım.ıns kısmet olur ne dıyelım :D
  • Selam Yeniden,

Bu Formda yazılanlara kulak verdim ve bende kendim için N-1 aldım ( 10.200 rbl. = 540 ytl ) Rusya içerisinden aldığım için ve daha öncede bu tür elektronik eşyalarımı buradan aldığım için içimde hiç bir şüphe uyandırmadı ve gerçektende bütün parçaları orjinal çıktı sadece kutudan memory kart çıkmıyor onuda kendi imkanlarımla buradan alacağım en kısa sürede.
    Makina ile ilk çekimlerim kesinlikle macro çekim üzerine oldu ve çok başarılı keskin net sonuçlar elde ettim. makinanın ıso oranı 800 ve çok önemli bir detaydırki bilenler bilir bunu. bence herkeze taviye edebileceğim bir makina
  • Evet Dostlar,
    İşte SONY DSC-N1'im ile çekmiş olduğum ilk Makro fotograflarım. Fotografların boyutlarını düşürdüm fakat bu kadar iyi olabileceğini asla tahmin etmemiştim. bence bu makina kesinlikle 10 numara.

Sony Cybershot N1 ve N2'ciler BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasgard -- 13 Kasım 2006; 14:09:50 >

• en ucuz kim satıyor arkadaşlar bu makineyi acaba ??
  • aasgard süper makrolar tebrik ederim
    bu arada arkadaşlar alanlar nereden kaça aldılar yazsınlarda en ucuz nerde bakalım...

birde gittigidiyorda 659 ytl ye sıfır buldum

http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-8-1-MP-SONY-CYBERSHOT-DSC-N1_W0QQidZZ2995458
  • Teşekkür Ederim Dostum.
    Ben makinayı rusyadan aldım buradaki fiyatı 490 ytl ile 560 ytl arasında değişiyor yani mağzasına göre ben 540 a aldım ama hafıza kartı vermediler. Sadece makina orjinal herşeyiyle ve 2 yıl uluslararası garantisi var ayrıca sitesinden europa garanti kayıdını yaptırdım seçerken Türkiye'yi seçtim ve kutusundan çıkan 20 haneli IP numarasını yazdım ve böylelikle makinam Türkiye içerisindede garanti kapsamına girmiş oldu. Ayrıca eklemk istediğim bir şey daha var sony.com.tr den Türkçe kullanma klavuzunu istedim fakat henüz bir cevap alamadım. Ellerinde Türkçe kullanma klavuzu olan arkadaşlardan bu konuda yardımlarını rica ediyorum.
  • aasgard dostum peki oradan başka getirme şansın var mı?
  • Evet asterik Dostum buradan daha önce arkadaşlarıma lettop vs. getirmiştim bu tür malzemeler daha doğrusu elektronik eşyalar nedendir bilinmez bu tür ülkelerde fiyatı açısından Türkiye'den çok çok daha ucuz tek farkla Türkiye'de taksit seçeneğimiz var ama yüklü taksitlerde malumun vade farkınıda iliştiriyorlar.
  • peki bana bi tane getirsen ne zaman getirebilirsin ben sana parasını versem
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

aasgard süper makrolar tebrik ederim
    bu arada arkadaşlar alanlar nereden kaça aldılar yazsınlarda en ucuz nerde bakalım...

birde gittigidiyorda 659 ytl ye sıfır buldum

http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-8-1-MP-SONY-CYBERSHOT-DSC-N1_W0QQidZZ2995458

gittigidiyor daki amerikadan gelme deniyor. garanti işi ne olacak?

• arkadaşım uluslararası 1 yıl garantisi vardır...
    ayrıca böyle bir makina sorun çıkarmaz beyaaa
    ha bu arada gittigidiyordan 620ye aldım

• 2 yıl Garantili Sony Dsc N-1 : 650 Ytl. Spot garantisiz Sony Dsc N-1 : 590 Ytl.
  • N1 de ISO ayarları nerden yapılıyor...
  • Birde aşağıdaki gibi N1'de efix bilgileri nerden ayarlanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

DSC-N1 ile çektiğim 2 gece fotoğrafı... ''İSO ayarı ne işe yarar'' diyenler için iyi bir açıklama olacak... Çünkü bende bu iki fotoğrafı çekmeden önce İSO hakkında aynı düşünceye sahiptim...

Efix bilgileri;

Makine; Sony DSC-N1
    Pozlama süresi; 30''
    İso; 64
    Optik zoom: 3x
    F: 5.4

Efix bilgileri;

Makine; DSC-N1
    Pozlama süresi; 30''
    İso; 400
    Optik zoom; yok
    F; 2.8

Not: Üstteki fotoğrafta oluşan karelenme,fotoğrafın boyutu 800x600 olarak değiştirildiğinden dolayı oluşmuştur. Orjinalinde aynı sorun bulunmamaktadır...

• quote:

Orjinalden alıntı: ferdin34

2 yıl Garantili Sony Dsc N-1 : 650 Ytl. Spot garantisiz Sony Dsc N-1 : 590 Ytl.

arkadaşım nerde bu fiyat 650 likten alsak bi tane
  • Arkadaşlar Yurt dışından alınan makinalarda ( ABD. ÇİN. DUBAİ. RUSYA vs. ) öncelikle makinanın nereden alındığı çok büyük önem arz ediyor çünkü bu tür ülkerdede spot pazarlar var ve oralardada makinalar Mağza fiyatından çok aşşağı olmasada bile yinede aşağıya satılıyor. Ben dediğim gibi Rusyadan aldım fakat bir sony yetkili satıcısından aldığım için kutu içerisinden 20 haneli ID numarasını belirten bir kitapçık vardı ve kitapçıkta hangi ülkede nerelere kayıt ettirebileceğimi gösteren adresler yetkili servisler ve üzerinde internet adresi bulunan bir europ adresi vardı adresi aynen yazdım ve girdim daha sonra ülkemi yani Türkiye'yi seçtim 20 haneli makina ID sini yazdım ve makina 2 yıl Türkiye garantili oldu. eğer makinanız yabancı ülkeden geldiyse özellikle belirtmeliyimki faturası dahil olmaz üzere hemen hemen her yerinden belli olur zaten gerçekten yetkili satıcısındanmı alınmış onun teyidini yapın. Ayrıca son olarak eklemek istediğim bir konu daha varki çok önemli burada DSC N2 gördüm ve aralarında sadece 46 usd fark var ve şu anda çeşke ben N2 alsaydım diye düşünüyorum.

Ayrıca yakisikliasterik senin için bu makinadan getirebilirim ama en kısa izin kullanma sürem 5 ay sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

quote:

Orjinalden alıntı: ferdin34

2 yıl Garantili Sony Dsc N-1 : 650 Ytl. Spot garantisiz Sony Dsc N-1 : 590 Ytl.

arkadaşım nerde bu fiyat 650 likten alsak bi tane

Pm attım.
  • Merhaba Arkadaşlar,

İste sizlere Rusyadan 4 resim daha 2 si makro çekimi diğer ikisi ise -18 derecede çekilmiş olan gece resimleridir çektiğim nesneler tamamen buzdan heykellerdir ve tamamen orjinaldir.:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasgard -- 16 Kasım 2006; 16:17:40 >

• aasgard mükemmel resimler
    gündüz ve dışarı cekimleri varsa koyabilir misin alacaklar için iyi bir yardım kaynagı olur...
  • kardeş valla dışarıda pek çekme şansım olmadı bu soğukta kimin ne işi olur dışarıda:)))
    ama arabadan 1 tane çekmiştim öylesine sana onu yollim arabanın camının yansımasını vs. hiç birini yansıtmamış makina bence bunlarda çok öenmli özellikler hemen ekte dikkat edersen ne olursa olsun yani bütün olumsuzluklara rağmen nefis çıkmış:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasgard -- 16 Kasım 2006; 16:26:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.