Şimdi Ara

Sony Cybershot W350 14.1MP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • detaylı inceleme için teşekkür ederim. Bi kaç yerde yavaş makina diye yazan gördüm de. Daha önce samsung un bi tlfn modelinde yavaş denmesine rağmen almıştım inan ki adamı fıtık ediyodu:) Fotoğraf makinesinde de aynı hataya düşmek istemyorum. Mükemmel çekmesin ama menü geçişleri fotoğraf çekimleri yavaş olmasın yeter..
  • Bende kullandım Sony W350'yi ve tavsiye ederim...

Boyutları,
    çekim modunu otomatik ayarlaması (Macro, Manzara, Gece vs.)
    fotoğraf kalitesi,
    geniş açı lensi,
    HD Video kaydı,
    gece çekim performansı vs.

gayet memnun kaldım ve F/P oranıda bence iyi...
  • mükemmel
  • bu makinayla gece pozlaması yapılamaz en fazla 2sn pozluyormuş ayrıca flaşı 3.8m ye kadar ulaşıyor..gece nasıl güzel çekiyorsunuzki ???
  • Gece çekimi derken, örneğin: ben manzara çekmiyorum arkadaşım.ev ortamında balkonda ampul veya fluerosan ışığı altında flash kullanmıyorum, gerekmiyor zaten.zifiri karanlıkta uzun mesafelere flashı yetişmeyebilir.makinanın ebadı küçücük olduğu için flashıda küçük yapmışlar.Bu makinada bunlardan ziyade iki, kişiye göre rahatsızlık yaratabilecek husus var.birincisi bataryası ufak olduğu için max 2 saat video kaydı yapabiliyor(sıfır batarya ile)batarya biraz yıpranınca yedek batarya gerekebilir.ikincisi hd video kaydı kötü değil ama panasonic tz7 nin biraz gerisinde. Fiyatlarını karşılaştırınca bu da normal aslında.tz7 ebad olarakta çok buna göre.manuel ayar olmadan hatta bir kere ayarlayınca sürekli ortam seçiminide kendi yapıyorki büyük konfor.gerisi kullanıcının kareyi yakalaması.
    Yavaş diyenler haksızmı? Değil tabiki. :) kendinden daha hızlı makinalardan yavaş, daha yavaş makinalardan hızlı.önemli olan sahibini hız konusunda tatmin edebilmesi.beni tatmin etti ama dslr kullanmış birini tatmin etmeyebilir.diğer kullandığım sony w55, w100, w220 modellerinden biraz yavaş ama beni bu durum rahatsız etmedi.belkide çok seri ve peşpeşe foto çekmediğim için.

• bu makine, ani aninda yakalamak icin bicilmis kaftan. ayarlari otomatik kendisi yapiyor. bazi ayarlari onceden de yapabiliyorsunuz, acildiginda her seyin hazir olmasi icin. flash bazen isin dogalligini bozuyor ama onu da hemen devre disi birakabiliyorsun. ac, odaklan, elini titretme ve cek. hepsi bu. video cekimi ayri bir guzel. ancak video cekimi icin fazla kapasiteli class4 kart ve yedek batarya sart. tabi ki daha iyi ozellikleri olan makineler var. ancak bu makine de hic de oyle yabana atilacak gibi degil.
    sozun ozu, ani yakalamak icin bir suru ayara gerek kalmadan, kendisi onumuze hazir getiriyor bizde secip cekiyoruz.
  • Arkadaşlar bu sonylerin deklanşörlerinde hissiyat denen bişey yok bende w320 var ilk zamanlarda baya zorlanmıştım odaklama yaparken önce parmağınızını çok hafif basıyorsununz deklanşöre bazen basamayabiliyorsunuz sonra foto çekmek için bastığınız 2.kademe gayet güzel ama odaklamaya öncelikle alışmanız lazım
  • bwn gittigidiyordan 275 liraya kılıf ve 2gb hafıza kartı ile aldım.Sorularınız varsa yardımcı olurum..
  • 290 tl ye satılıyor
    normal şarjllı pil oluyormu.?
    kodak z modeli kullandım çok yavaş ve üst üste işlem yaparsanız kilitleniyor bu makina nasıl .?
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-CYBERSHOT-DSC-W370-14-1MP-7x-ZOOM-KARGO_W0QQidZZ31757529
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdmrd

bwn gittigidiyordan 275 liraya kılıf ve 2gb hafıza kartı ile aldım.Sorularınız varsa yardımcı olurum..

Memnunmusunuz ?
  • cevap belki geç olacak ama bende bu vihazı almak istiyordum geçen gün bir teknoloji marketinde test ettim arka arkaya çekim yapmanız için (seri halinde ) çok yavaş gerçekten ve elimi auto moddayken hafif salladım ve çektim ve gerçekten çok bulanık çıktı hiç bir şekilde memnun kalmadım ben şahsen sonuç alarak almadım eski makinam samsung s630 ile devam ediyorum
  • Arkadaşlar çektiğiniz bi kaç fotoğrafı ekleyebilr misiniz. Ben nedense memnun kalmadım gibi fotoğraf kalitesinden. benm makinada mı problem var yoksa zaten öyle mi.
  • fotoğraf eklenmemiş demişsiniz siz'de eklememişiniz?çektklerinizden gün ,gece,makro eklerseniz değerlendirilir.
    tam boyut ve orjinal olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: emr1905

Arkadaşlar çektiğiniz bi kaç fotoğrafı ekleyebilr misiniz. Ben nedense memnun kalmadım gibi fotoğraf kalitesinden. benm makinada mı problem var yoksa zaten öyle mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr1905

Arkadaşlar çektiğiniz bi kaç fotoğrafı ekleyebilr misiniz. Ben nedense memnun kalmadım gibi fotoğraf kalitesinden. benm makinada mı problem var yoksa zaten öyle mi.

aynen arkadaslar bızı bılgılendırebılırmısınız
  • ilk çıktıgı hafta 500 tl ye almıştım gayet güzel memnunm alacaklara tafsiyemdir ornek fotolar

makro..

http://tinypic.com/r/21ltkz9/7

gündüz çekimi......

http://tinypic.com/r/66f19y/7

buda 4 x zoom sonucu....

http://tinypic.com/r/2gt679s/7

http://tinypic.com/r/1zxl9hx/7

devamı gelebilir :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcbarca -- 2 Ocak 2011; 17:16:18 >

• tinypic imageshack gibi sitelere yükleyip linkini buraya koyacaksın
  • oldumu acaba bakabilirmisin ?
  • Göremiyorum ?

• Arkadaşlar w350 modeli konserde video çekerken sorun yaratırmı ? w180 modelinde baya sorun yaşamıştım. HD çeken ve sorun yaratmayacak bir makina arıyorum. Bu makina uygun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.