Bildirim
Sony Cybershot W350 14.1MP
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
3 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
5 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar hiç mi kullanan yok bu cihazı??? acil yardım lütfen -
bu makinelerde video yaparken zoom ilk başta oluyor ama video çekimi içerisinde zoom yapılamıyor diye biliyorum bende. -
Sony' nin son dönemde çıkan makinelerinde video kayıt esnasında zoom yapılabiliyor diye duydum ama doğru mudur bilmiyorum.. Umarım kullanan arkadaşlar bizi bu konuda en yakın zamanda bilgilendirirler.quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
bu makinelerde video yaparken zoom ilk başta oluyor ama video çekimi içerisinde zoom yapılamıyor diye biliyorum bende. -
Zoom var http://vimeo.com/10903380 video yu izlequote:
Orijinalden alıntı: emr1905
Sony' nin son dönemde çıkan makinelerinde video kayıt esnasında zoom yapılabiliyor diye duydum ama doğru mudur bilmiyorum.. Umarım kullanan arkadaşlar bizi bu konuda en yakın zamanda bilgilendirirler.
Alıntıları Göster
-
Bu arada ben de size bir şey sorayım. Fotoğraf makinesinden memnun musunuz? Verdiğiniz parayı hak ediyor mu? -
Bende w380 modelini aldım 2 hafta önce, hiç bi sorun yok su ana kadar.quote:
Orijinalden alıntı: mz~
Bu arada ben de size bir şey sorayım. Fotoğraf makinesinden memnun musunuz? Verdiğiniz parayı hak ediyor mu? -
sony yerinequote:
Orijinalden alıntı: yusufrhym
Bende w380 modelini aldım 2 hafta önce, hiç bi sorun yok su ana kadar.
Alıntıları Göster
http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-JZ300-12MP-10x-wide-2-7-039-039-LCD_W0QQidZZ26568143
-
Elektromarketlerde denerken makine bana baya bir yavaş gelmişti. Hatta almak üzereyken bu durum nedeni ile vazgeçtim bu makineden. Çekimde hız arayanlar memnun kalmayabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: netün
sony yerine
http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-JZ300-12MP-10x-wide-2-7-039-039-LCD_W0QQidZZ26568143
Alıntıları Göster
Saygılarımla.
-
makine nasıl ?quote:
Orijinalden alıntı: eiskent
Elektromarketlerde denerken makine bana baya bir yavaş gelmişti. Hatta almak üzereyken bu durum nedeni ile vazgeçtim bu makineden. Çekimde hız arayanlar memnun kalmayabilirler.
Saygılarımla.
Alıntıları Göster -
ben makineyi satın aldım bence çokbaşarılı birkaç güne inceleme yaparımquote:
Orijinalden alıntı: conqierors
makine nasıl ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 14 Mayıs 2010; 11:56:24 > -
arkadaşım w350 ile birkaç foto atarsan bizde bilgilenmiş oluruz. Ben de kısa zamanda almayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: caca40
ben makineyi satın aldım bence çokbaşarılı birkaç güne inceleme yaparım
Alıntıları Göster -
bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: teacher22
arkadaşım w350 ile birkaç foto atarsan bizde bilgilenmiş oluruz. Ben de kısa zamanda almayı düşünüyorum
Alıntıları Göster -
bende sony tx1 var ve çok çok memnunum çok kibar ve kullanışlı güzelde fotoraf çekiyor her türlü ortamda gece akkor lamba düğün nişan yemek vs.. her türlü ortamda doğru modu kullanırsam amatör olarak kusursuz fotoraflar çekiyor. geçen gün bir arkadaşıma 100 tl ucuz diye w370 aldık fakat o kadarda memnun kalmadık gece ve karanlık ortam çekimleri baya kötü tx1 e göre biraz kalın ve ağır keşke tx1 alsaydık dedik. w350 yerine belki biraz daha para eklemen gerekir fakat bence mutlaka wx1 al derim cmos sensor ve karanlık çekimlerde 6 resim çekip 1 resim elde edilem mod inanılmaz işler yapıyor inan bana.quote:
Orijinalden alıntı: teacher22
bekliyorum
Alıntıları Göster
-
gncl -
makine çok güzel ama video çekerken zoom yapmayın normal yakınlaşmaya çalışın kalite kaybınız olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: emr1905
gncl -
350 yi kaca aldın hocamquote:
makine çok güzel ama video çekerken zoom yapmayın normal yakınlaşmaya çalışın kalite kaybınız olmaz.
Alıntıları Göster -
gold bilgisayardan 450 tl 10 taksitquote:
Orijinalden alıntı: nod35
350 yi kaca aldın hocam
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar makine için çok yavaş yorumlarını okuyorum doğru mudur? ayrıca hepsiburada.com da samsung wb600 588 lira olmuş. w350 ile arasında bi kıyas yapabilirmisiniz?quote:
gold bilgisayardan 450 tl 10 taksit
Alıntıları Göster -
Ben kullanıyorum şu an(dsc-w350) hìç yavaş değil. :) epey bir makro ayarını aradım meğerse makina otomatik ayarlıyormuş.:)
Bu arada makinada extra 32 gb kadar Sd HC kart desteğide var.çok küçük ve ince, hafif.
Makinanın hd video kaydederken mikrofon hassasiyetide çok iyi.aldığınız nefesi bile kaydediyor.canonun üş beş, sony nin üç beş, panasoniğin iki modelini kullandım.bu makinada sony ve carl zeiss mercek kalitesi kendini hissettiriyor.sonynin carl zeiss mercekli tüm compackt makinaları(dslr kullanmadım hiç) gece çekiminde bahsettiğim diğer iki markadan emsallerinde açık ara önde.casio, nikon, kodak, konica minolta, sanyo, v.b markaların compackt modellerini kafadan eleyin derim.samsung ve fuji film bazı modellerinde iyi işler çıkarmış.fujinin makinaları biraz hacimli ve genelde ekran kaliteleri düşük oluyor. Compackt makinaların her zaman her yerde taşınabilir olması ve anı yakalayabilmesi çok önemli. dslr modeller başarım olarak çok daha üstün ama hacimli oldukları ve detaylı ayar istedikleri için anı yakalamakta geç kalıyorlar.birde kullanıcıları basın mensubu muamelesi görebiliyor bazan.:)
W350 yi gömlek cebinden çikar deklanşöre bas tekrar koy.ilgi odağı olmadan doğal sahneler kolayca yakalanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 30 Ağustos 2010; 22:45:26 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X