Şimdi Ara

Sony Cybershot W350 14.1MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Cybershot W350 14.1MP fotoğraf makinesinde video kayıt esnasında zoom yapılabiliyor mu?Ayrıca kullanan arkadaşlar ürünle ilgili yorum yapabilirler mi?

• Arkadaşlar hiç mi kullanan yok bu cihazı??? acil yardım lütfen
  • bu makinelerde video yaparken zoom ilk başta oluyor ama video çekimi içerisinde zoom yapılamıyor diye biliyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

bu makinelerde video yaparken zoom ilk başta oluyor ama video çekimi içerisinde zoom yapılamıyor diye biliyorum bende.
    Sony' nin son dönemde çıkan makinelerinde video kayıt esnasında zoom yapılabiliyor diye duydum ama doğru mudur bilmiyorum.. Umarım kullanan arkadaşlar bizi bu konuda en yakın zamanda bilgilendirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr1905

Sony' nin son dönemde çıkan makinelerinde video kayıt esnasında zoom yapılabiliyor diye duydum ama doğru mudur bilmiyorum.. Umarım kullanan arkadaşlar bizi bu konuda en yakın zamanda bilgilendirirler.

Alıntıları Göster
    Zoom var http://vimeo.com/10903380 video yu izle

• Bu arada ben de size bir şey sorayım. Fotoğraf makinesinden memnun musunuz? Verdiğiniz parayı hak ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Bu arada ben de size bir şey sorayım. Fotoğraf makinesinden memnun musunuz? Verdiğiniz parayı hak ediyor mu?
    Bende w380 modelini aldım 2 hafta önce, hiç bi sorun yok su ana kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufrhym

Bende w380 modelini aldım 2 hafta önce, hiç bi sorun yok su ana kadar.

Alıntıları Göster
    sony yerine
    http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-JZ300-12MP-10x-wide-2-7-039-039-LCD_W0QQidZZ26568143

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

sony yerine
    http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-FinePix-JZ300-12MP-10x-wide-2-7-039-039-LCD_W0QQidZZ26568143

Alıntıları Göster
    Elektromarketlerde denerken makine bana baya bir yavaş gelmişti. Hatta almak üzereyken bu durum nedeni ile vazgeçtim bu makineden. Çekimde hız arayanlar memnun kalmayabilirler.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Elektromarketlerde denerken makine bana baya bir yavaş gelmişti. Hatta almak üzereyken bu durum nedeni ile vazgeçtim bu makineden. Çekimde hız arayanlar memnun kalmayabilirler.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    makine nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

makine nasıl ?

Alıntıları Göster
    ben makineyi satın aldım bence çokbaşarılı birkaç güne inceleme yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 14 Mayıs 2010; 11:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ben makineyi satın aldım bence çokbaşarılı birkaç güne inceleme yaparım

Alıntıları Göster
    arkadaşım w350 ile birkaç foto atarsan bizde bilgilenmiş oluruz. Ben de kısa zamanda almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

arkadaşım w350 ile birkaç foto atarsan bizde bilgilenmiş oluruz. Ben de kısa zamanda almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

bekliyorum

Alıntıları Göster
    bende sony tx1 var ve çok çok memnunum çok kibar ve kullanışlı güzelde fotoraf çekiyor her türlü ortamda gece akkor lamba düğün nişan yemek vs.. her türlü ortamda doğru modu kullanırsam amatör olarak kusursuz fotoraflar çekiyor. geçen gün bir arkadaşıma 100 tl ucuz diye w370 aldık fakat o kadarda memnun kalmadık gece ve karanlık ortam çekimleri baya kötü tx1 e göre biraz kalın ve ağır keşke tx1 alsaydık dedik. w350 yerine belki biraz daha para eklemen gerekir fakat bence mutlaka wx1 al derim cmos sensor ve karanlık çekimlerde 6 resim çekip 1 resim elde edilem mod inanılmaz işler yapıyor inan bana.

• gncl
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr1905

gncl
    makine çok güzel ama video çekerken zoom yapmayın normal yakınlaşmaya çalışın kalite kaybınız olmaz.
  • quote:

makine çok güzel ama video çekerken zoom yapmayın normal yakınlaşmaya çalışın kalite kaybınız olmaz.

Alıntıları Göster
    350 yi kaca aldın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nod35

350 yi kaca aldın hocam

Alıntıları Göster
    gold bilgisayardan 450 tl 10 taksit
  • quote:

gold bilgisayardan 450 tl 10 taksit

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar makine için çok yavaş yorumlarını okuyorum doğru mudur? ayrıca hepsiburada.com da samsung wb600 588 lira olmuş. w350 ile arasında bi kıyas yapabilirmisiniz?
  • Ben kullanıyorum şu an(dsc-w350) hìç yavaş değil. :) epey bir makro ayarını aradım meğerse makina otomatik ayarlıyormuş.:)
    Bu arada makinada extra 32 gb kadar Sd HC kart desteğide var.çok küçük ve ince, hafif.
    Makinanın hd video kaydederken mikrofon hassasiyetide çok iyi.aldığınız nefesi bile kaydediyor.canonun üş beş, sony nin üç beş, panasoniğin iki modelini kullandım.bu makinada sony ve carl zeiss mercek kalitesi kendini hissettiriyor.sonynin carl zeiss mercekli tüm compackt makinaları(dslr kullanmadım hiç) gece çekiminde bahsettiğim diğer iki markadan emsallerinde açık ara önde.casio, nikon, kodak, konica minolta, sanyo, v.b markaların compackt modellerini kafadan eleyin derim.samsung ve fuji film bazı modellerinde iyi işler çıkarmış.fujinin makinaları biraz hacimli ve genelde ekran kaliteleri düşük oluyor. Compackt makinaların her zaman her yerde taşınabilir olması ve anı yakalayabilmesi çok önemli. dslr modeller başarım olarak çok daha üstün ama hacimli oldukları ve detaylı ayar istedikleri için anı yakalamakta geç kalıyorlar.birde kullanıcıları basın mensubu muamelesi görebiliyor bazan.:)
    W350 yi gömlek cebinden çikar deklanşöre bas tekrar koy.ilgi odağı olmadan doğal sahneler kolayca yakalanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 30 Ağustos 2010; 22:45:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.