Ben yeni bir Toshiba 32A3500P Lcd tv aldım. Yanına birde ev sinema sistemi almak istiyorum. Ilk aklıma gelen tumleşik bir sistem almaktı. Mesela Sony DAV-DZ230 gibi 850Wattlık bir sistem. Gerçekten iyi. DVD playeride var(divx-vcd-radyo fln....) .
Okudugum en buyuk dezajantajı Divxlerde altyazılar çok küçükmüş ve font buyultulemiyormuş. Ben buyuk dezajantaj. Onun dışnda dinlemedim ama iyi bir şeye benziyor.
Sonra şunu gördüm METRO da
Yada şu olabilir LG LH-T7652 . Eşdegeri gibi sanki. Ama daha ucuz. LG LHT7652 Yorumlar oldukca iyi. Hiçbir Divx sıkıntısı yokmuş. Sesler iyi imiş. SONY den daha heybetli ve şık göründügü bariz.
İkiside hoşuma gitti ama Sony ile ilgili ismine yakışmayan çok olumsuz yorumlar okudum, Ama LG ye hep övgü var. Kafam karıştı.
Sonrada Z5500 ile yapılan yorumları duyunca, aklıma soyle bir soru geldi. Galiba oldukca iyiimiş. Acaba bir Z5500 alıp yanına birde optik veya başka bir şekilde baglaya bilecegim bir DVD player mi alsam. DVD playeride LCD ye baglarım.
Ben bilg. muhendisi yim ve evimde notebookdan film izlemek istemiyorum.
LCD ye baglaya bilecegim bir sorunsuz bir DVD(Divx) player ve bu cihazada acaba Z5500 baglaya bilirmiyim. Hep okuduklarım da herkes PC platformunda kullanıo Z5500 i.
Sizce bir Ev Sinema sistemi olarak Logitech Z5500 kullanmak mumkun mu? Ve bununlabirlikte nasıl olurmu? Ses kalitesi ile ilgili bir soru kalmadı aklımda :) Acaba bi DVD(divx) playere nasıl baglarım? Digital? optik? analog? SONY veya LG den daha mı iyi olur?
dostm oncelikle sunu soliym 5500 inanılmaz bir set bgn bimekste dinledim harman kardonla karşılaştırdm oda pro bi ewe sistemidr bliyosun ki 5500ün bassları daha yıkıcı geldi bana bnce hiç dusunmeden 5500 al ve onu DVD playerına bagla..baglantı konusunda bişi diyemem ama yuzde 70 baglarsın gıbıme geliyor bndede technics 1210 pikap var ona bağlamak istiyorm 5500ü gittim danıstım donusturucu aparatlarla yapabileceğimi söledir
LG LH-T7652 SİNEMA SSİTMEİM VAR SALONDA..ses konusunda mükemmel ötesi..ancak apartmanda çok ses açtırtmıyorlarsa bulaşma derimaraba bassıı gibi .
DVD PLAYERİ İLE BİRLİKTE GELDİ..SCART İLE TV YE BAGLADIM.UYDUDA TV YE BAGLI..TV NİN SESİNİ ÇOK RAHAT ALABİLİYORUM 5.1 KANALDAN ... başka soracagın birşey varsa soraiblirsin LG ile iglili..
BU ARADA Z-5500 de kullandım pc platformunda.elbet logitech BASS ile öttürüyor.ancak pc deki kullandııgm prof. ses kartı sayesınde idi..hiç dvd ye yada tv ye takmak nasip olmamıştı.SATMIŞTIM.
KISACA 2 side güzel..seç beğen al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme