Şimdi Ara

SONY DAV-DZ280 bağlantı karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam Sony dav-dz280 ses sistemim var ps3, digiturk plus, ve dz 280 in dvd playerını kullanmak istiyorum. Görüntü için 3 ünü de hdmi ile sony w5710 tv ye bağlasam ses için de televizyondan kırmızı beyaz kablo ile (diğer ucu scart olan) çıksam scart ile playera bağlasam bu üç aletten 5+1 surround ses alabilirmiyim.

Eğer bu yöntem olmazsa yapabileceğim başka birşey var mı çünkü hoparlörler direk dz 280 in playerına bağlanıyor subwoofer ın arkasında başka giriş yok. dz-280 in playerının arkasındada sadece hdmi ile scart var optik koaksiyal yok. Yardımlarınız bekliyorum.

• arkadaşım öncelikle keşke almadan önce aldığın sony dz280 modelini araştırsaydın bu cihazın arkasında ne yazıkki digital in girişi yok sony nın yaptıgı salaklık bence alt modelinde var ama üst modelinde yok senin yapacagın tek sey tv nın arkasından dz 280 nın önundeki audi inden giriş yapmaktır oda tv den gelen sesleri sana stereo olarak verecektir sende onu sanal 5+1 cevireceksin başka bişey yapamazsın bi üst modelini alsaydın herşeyi bağlayabilirdin mesela dz 680
  • bu çok kötü işte peki optikli bi player bulsam sadece onu değiştirsem diğer hoparlörlerle uyum sağlarmı ohm değerlerinden falan uyumsuzluk çıkar mı
  • dostum aynı sistemden bende kullanıyorum,tvden analog cıkıslardan ( kırmızı beyaz) sesi playerın scart girişine baglıyarak 5+1 sorrund alabilirsin,
    fakat kullanıcagın scartın analog kısmındaki kırmızı beyaz audio-out L-R olmalı bilgin olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis4565

dostum aynı sistemden bende kullanıyorum,tvden analog cıkıslardan ( kırmızı beyaz) sesi playerın scart girişine baglıyarak 5+1 sorrund alabilirsin,
    fakat kullanıcagın scartın analog kısmındaki kırmızı beyaz audio-out L-R olmalı bilgin olsun...

scart kablodan 5.1 alamazsınız. böyle birşey yok. ancak 2 kanal ses alırsınız.
    o seside prologıcII ile sanal surrounda çevirirsiniz. ancak gerçek 5.1 gibi başarılı değildir.
  • arkadaşlar sony dav-dz280 aldım ama uydudan tv seyrederken sistemden ses alamıyorum.nemesis4565 arkadaşımız ses alabiliyorum demiş ama onun dediği gibi bende bağlantı yaptım olmadı başka yöntem bilen arkadaş varmıdır.yada tafsiye verecek arkadaş lütfen yazsın
  • arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum ama içime kurt düştü bende uydumu bu sisteme bağlamak isterim benim tv nin arkada iki tane scartı var ordan 2+1 ses veriyosa sanal 5+1 olur demişsiniz olsun çokta önemli değil bence yanlışmı anlamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.