samsung 46 b653 kullanıyorum. bir de sony dav-dz880 ht aldım. hem scart hem hdmi bağlantı var. kurulum kitapçığında 1. metod:scart ile bağlayın diyor. 2. metod: scart+hdmi ile bağlayın diyor. forumda söylenen hdmi ile hem ses hem görüntü iletilebiliyor. scartı çıkardım ses ve görüntü yok. takınca o.k. kullanım klavuzunda yazdığına göre war bi bildikleri. ama ben hala anlamadım, neden sadece hdmi takılıyken ses ve görüntü alamıyorum?yanına scartı ekleyince o.k. bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
yok mu hiç dav dz880 kulanan? yok mu konuya bir açıklık getirebilecek?
dav880 ne alakası var senin yapman gereken sadece HDMI scartı hiç takma sonra TV den source yazan yerden hangi HDMI ı seçtiysen onu seç bu kadar basit tv izlediğin kanal ve filmler içinde optik ses bağlantısı yapman lazım onun içinde bir adet optik kablo al lcd den ses sistemine bağla hayırlı seyirler..
şu alakası var, hdmi kabloyu televizyonun hdmi4 girişine taktım. scartı takmadım. ancak source'da hdmi4'ü seçtiğim zaman görmüyor. hdmi3 girişine bağladım ama yine görmüyor. hdmi3 ve 4 girişleri sağlam ps3 bağlayıp denedim. kılavuzda, dediğim gibi ya scart bağla ya da hem scart hem de hdmi bağla diye gösteriyor. burada kafam karıştı. yani 380,680,780 modellerini kullanan arkadaşlar sadece hdmi mı kullanıyor yoksa scart'ı da bağlıyorlar mı? yine de cevap için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme