Bu iki kamera da birbirlerine fiyat olarak yakın fakat megapikzel dgerleri birbirinden çok uzak ? HDD li olacak diye görünü kalitesinden ödün verip 1 megapiksel almaya değer mi ? Teknoloji ilerledikçe neden hd li yeni nesil kameraların hala görüntü sensörleri 800 k veya 1 mp lerde geziyor acaba ccd sensör olduğu için bu megapikseller yeterli mi bulunuyor.
Aklım karıştı ve fikrinizi almak istedim iki fiyatı yakın kameradan hangisini tercih etmeli ? Bana megapiksel olarak dvd li olan mantıklı geliyor ama hdd li yeni teknoloji bir cihazda nasıl 1 mb goruntu sensoru olur akım almıyor
Yardımlarınızı bekliyorum, Teşekkürler
arkadaşlar bu konuda bir cevabınız var mı
bana yardım edebilir misiniz ?
sr52e daha rahat olacaktır. dvd derdiyle uğraştırmaz. ama çekim kalitesini bilemem bende sr190e var. biraz üst bir model lensi farklı ve çekim kalitesi oldukça yüksek. sen bu iki kameranın lenslerini karşılaştır sonuç olarak lens kalite farkına etki eden etmendir. eğer ki yakınsa birbirine lensler sr52e yi tercih et. 4mp 1mp olayına çok da gerek yok sonuçta dvdler 300k ile sınırlıdır. fotoğraf çekimi önemli diyorsan eğer tabi ki 4mp tercihin olmalı. ama video kameranın çekeceği fotoğraf için hdd rahatlığını bırakman bence gereksiz olur.