Şimdi Ara

Sony DCR-HC19E cd ye yazamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony DCR-HC19E kameramla çekmiş olduğum görüntüleri usb ile bilgisayarıma aktarıyorum.Ama bir türlü cd ye yazmayı başaramadım.(Kamerayla gelen programları kullanıyorum)
    LG marka bir cd yazıcım var.CD sürücüsüne ulaşılamadı gibi bir mesaj veriyor.

Bu kameralar cd ye yazarken sürücümü seçiyor merak ediyorum......

• o program sadece seçtiğin müzik parçasının uzunluğunda klip kaydı yapar.windowsla verilen movie makerı kullan önce harda at sonra cd ye kaydet
  • bence fırewire kart kullan.20 $ civarında.ulead ve benzeri programlarla yapablirsin..
  • uğraşma arkadaşım o şekilde çok kötü bir görüntü alırsın. üst konuda var kameradan bilgisayara görüntü aktarma. biraz vakit ayır oku öğren...
  • kamerayla birlikte gelen cd de picture package yazılımını yüklemeniz gerekli . adım adım kullanma kılavuzundan usb bağlantısından cd yazdırabilirsiniz eğer bu yazılım elinizde yoksa firewire kartı kullanarak ki belki bu sizin anakartınızda onboard olarak da bulunabilir ulead video tarzında bir programla kameradan görüntüleri pc ye aktarabilir ve nero ile cd ye yazdırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalinden alıntı: epsis

uğraşma arkadaşım o şekilde çok kötü bir görüntü alırsın. üst konuda var kameradan bilgisayara görüntü aktarma. biraz vakit ayır oku öğren...

arkadaş haklı maalesef tv den direk bağlantı yapıp seyrederken ki gibi net görüntü olmuyor. ben şahsen firewire dan ve usb den defalarca kayıt yaptım birsürü program kullandım ne yazık ki istediğim netliği yakalayamadım bu yüzden kasetleri silmiyorum sürekli yeni kaset kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.