arkadaşlar iki makına( dcr-hc23e / dcr-hc35e ) arasında kı temel farklar nelerdır? yanı aslında bana yurt dısından HC26 getırecekler ama 35E de tv Handycam İstasyonu olayı var tam anlamıyla bu ne iş yarıyor? son sorumda acaba bu ıkı makınadan bırısını aldıgımda bilgisayara aktarımı nasıl yapabılırım? bunun ıcın yanında ek bısey verıyorlarmı fireware gibi.şimdiden cvplarınız için tesekkur ederım saygılar...
arkadas soruyu soralı 1 yılı gecmiş ama genede biraz cevap vermeye çalışayım. HC-23-24'ün tüm özellikleri artı Handycam istasyonu. Bu da her zaman TV veya bilgisayarınıza bağlı olabilecek ve aynı zamanda video kameranızı şarj edebileceksiniz demektir...
+35e de televizyondandan kayıt yapabilirsin, yani giriş ve çıkış özelliklerinin ikiside mevcut. aynı özellik 26e dede mevcut.
aralık 2006 diyor arkadaşım 4 ay olmuş daha :)
kusura bakma arkadas 2006 da yazmış, ben onu 2005 olarak gördüm yazarken. :) benim kusurum.. ama önemli olan paylasmak. bugün dahi yüzlerce kişi handycam istasyonlu kamera kullanıyor yada alacak ama ne oldugunu tam olarak bilmiyor. umarım yazan arkadasta istediği cevabı almıştır.
umarım almıştır bende tarihi belirtirken yardımcı olabildiğini vurgulamak istemiştim yanlış anlama arkadaşım zaten paylaşmak güzeldir ;)
ben hc 24 kullanıyorum.sadece i-link çıkış var,hem giriş,he çıkış olanı al.25 ve 35 de varmı bilmiyorum.www.sony.com.tr bak.orada teknık özellikler var.
quote:
Orjinalden alıntı: ONURUM88
ben hc 24 kullanıyorum.sadece i-link çıkış var,hem giriş,he çıkış olanı al.25 ve 35 de varmı bilmiyorum.www.sony.com.tr bak.orada teknık özellikler var.
al demek güzel de ah şu fiyat farkı olmasa..:)
hc24e=578 YTL iken hem giriş hem çıkış olanlar 1000YTL den baslıyor. nerdeyse 2 ye katlıyor.