Şimdi Ara

Sony DCR-HC37 Mini DV Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben (Sony DCR-HC37 Mini DV) model ve marka kamerayı almak istiyorum.

Özellikleri:
    *800.000 piksel
    *40x optik zoom
    *Carl zeiss mercek
    *Super Steady Shot(Optik Görüntü Sabitleyici)
    *2.5" Dokunmatik LCD Ekran
    *Türkçe menü
    *Night shot plus
    *I-Lınk DV çıkışı

FİYATI:349 YTL

Bu özelliklere bu fiyat uygunmu bu makina hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

• Arkadaşım ben daha eski bir model olan SONY DCR40e model bir miniDV kullanıyorum.Mini DV olarak memnunum.Zaten hemen hepsi aynı kalitede çekim yapıyor.İlk çıktıklarında oldukça pahalıydılar.Yeni yeni şeyler çıktıkça bunlar ucuzladı.Ben zamanında birbuçuk milyara almıştım.350 ye kadar düşmüş.
    Güzel kamera.Şu an yeni bir miniDV kamera almayı istesem düşüneceğim bir model olabilir.DVD ve harddisk kameraları sevmiyorum.Eğer kasetten bilgisayara yapmayı biliyorsan ki bilmiyorsan da mutlaka öğren çok zor bir şey değil.MiniDV kaset vazgeçilmez.Kalite yüksek ve montaja daha uygun.

Bu kameranın fiyatı ve özellikleri bence gayet uygun.Diğer markaların teknik özellikleri hakkında bilgim yok.O nedenle tavsiyede bulunamayacağım.
    Bunun ucuz olmasının sebebi bence malzeme ve işçiliğinde biraz tasarrufa gidilmiş olması.Yoksa teknik açıdan gayet uygun bir makine.40x optik zum olması da bence güzel.

• Merhabalar ben de bir aydır bu kameraları araştırıyorum.Bence 37e yerine 45e yi düşüneblirsiniz.Uzaktan kumanda ve usb bağlantı kabloları falan var hc37e den farklı olarak.Forumda bir arkadaş bana 45E önermişti araştırdım gerçekten mini dv içinde en çok özelliği olan ve en kullanışlı olan DCR-HC45E.Fiyatını bilemeyecem ama galiba aralarında 100-150 ytl kadar bir fark vardır.SAYGILAR...Karşılaştırmayı aşağı linkten yapabilirsiniz.
    http://www.sony.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSF_023 -- 26 Nisan 2008; 14:27:53 >
  • hc-37 yi 23 nisanda bimks te indirim ardı yuzde 30.
    278 e aldım.

349 a nerede var? tknsa daysa ordakiler teşhir de olan urunler ortaköydekine baktım toz ve pislik içindeydi.
    kutu içeriğide eksikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amentes33 -- 26 Nisan 2008; 16:56:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: amentes33

hc-37 yi 23 nisanda bimks te indirim ardı yuzde 30.
    278 e aldım.

349 a nerede var? tknsa daysa ordakiler teşhir de olan urunler ortaköydekine baktım toz ve pislik içindeydi.
    kutu içeriğide eksikti.

Bende yaklaşık 2.5 ay önce 100 de 5 indirimli 356 ya aldım carfursa dan bimexden iyi düşürmüşsünüz.

Daha dün piknikte çekimyaptım harika görüntüler alıyorum. Amatör kullanıcılar ve özel günlerde kullanmak için fiyat ve görüntü kalitesi olarak tatminkar diye düşünüyorum. Yılda 5-6 sefer ya kullanıyoruz ya kullanmıyoruz.
  • valla kardeşim bak ben daha bugün sony dcr hc37 handycam aldım evet inanılmaz güzel özellikleri var çok beğendim 350 ytl ye aldım ama tek sorunum kasetli olması gerçi kasetli de süper çok mutluyum aldığıma bence değer.hem istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun mesela denizdeysen gün doğuşunu ve ya batışını çekmek istiyorsan manzara istiyorsan mesela çook karanlıksa ve ya çook aydınlıksa yani süper ayrıca sepya siyah beyaz gibi renkte veriyorsun zoom çok iyi ben ce al eskiden 550 di
    şimdi350
  • yaa ben demir kamerayı bugün aldığım için bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim ben
    kamerada çektiğim görüntüleri bilgisayara aktarmak istiyorum ama kabloyu doğru bağladığıma eminim ama ne movie maker ne de başka program çıktı yani kamerayı işnceledim USB bağlantısı kapalı dedi acaba açarsam olur mu .yardım ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutudan usb kablosu çıkmıyor, fire wire kablosuda yok , o yüzden dışardan usb ve fire wire kartı ve kablosunu alıp bağlıyacaksınız. usb den movi marker den çok kalitesiz oluyor. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.