Şimdi Ara

Sony DCR-PC101E kamera kaset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar forumda cok arastirdim benim sorunuma bir cevap bulamadim.

Problem su;gecen sene yazin bos kasete cekim yaptim bosyer oldugu icin simdiye kadar hic cikartmamistim simdi kaset doldu ve cikartmak icin kapagi actigimda kaset cikmiyor.Icinde kaldi onceden kapagi acinca ses yapip disari cikartiyordu simdi hic ses yok.Durdugu yerde bozuldumu anlamadim.Icindeki kasette sorun yok herturlu ileri geri sariyor ve gosteriyor.Ne yapmaliyim Tamirmi ettirmeliyim yardim ederseniz sevinirim.

• slm ustalar anladigim kadariyla bu arizanin cozumu tamir.

Ayin sonunda Istanbula izine gidiyorum Orada Sony yetkili tamircisi var mi? Birde ucret konusunda bilgisi olan varsa,
    asagi yukari ne kadardir?

yardimci olursaniz sevinirim. Hayirli geceler...
  • Servise götürmenize gerek yok çünki yüksek ücret alırlar, tavsiyem en uygun tamir yeri olarak Sirkeci Hastel Hanın üst katlarındaki tamircilere götürmenizdir.
  • muhtemelen kaset veya üzerindeki etiket bir yerlere yapışmış.Kapak açılıyor ve kaseti görüyorsanız yanlardan tutarak hafifçe çekseniz belki kurtarabilirsiniz.
  • Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.

meke ustam ilgin icin sagol fakat kapagi actigimda hic ses yok ses olsa ve cikmasa belki dedigin gibi kenarlardan cekme ile cikardi,ama olmuyor.

22 Temmuzda Insallah Istanbulda uygun fiyata bir cozum bulurum.Cunku Kameramdan cok memnunum ve 10 larca kaset anim var onlari DVD yapmak istiyordum

Bu islerin acemisiyim ama Donanim habere uye olduktan sonra forumda okuyarak yapmak istiyordum nasip olmadi hayirlisi.
  • Slm arkadaslar gecen sene izine gittigimde Istanbulda Sony servisinde tamirini yaprirdim. Hersey yolundadi fakat bundan 2 ay once kullanmak icin kamerayj actigimda ekran goruntusu gemez olmus,ekran kapali iken gozle bakilan yerde goruntu var fakat ekrani actigimda goruntu yok ama dokunmatik calisiyor. Nedir bu Sony den cektigim yardim ederseniz sevinirim...
  • Slm arkadaslar benim öğrenmek istediğim Sony nin değiştirdiği "Switch block control" parçasından kaynaklanip kaynaklandığı. Dün İstanbuldaki Sony firmasını aradığımda değişen parçanın ekrandaki goruntuyle ilgisi olmadıgı hakkinda,fakat inanamiyorum bu Sony durduğu yerde böyle hiç durmadan bozulacak mı? Bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum hoscakalin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba sıwıc blok sadce yandakı zoom kayıt ve acama kapama kısmına kontrol eder ... ekran goruntusuyle hıcbır alaksı yoktr. sızın bahsettıgınız arza ekranla kamera arasındakı ara flex kablodan yapar buda zamnla olcak bır arzadr ne yazıkkı aynı zmana denk geldıgı ıcn sızı yanıltmıs ...

www.sonyservisankara.com
  • Cevabiniz icin çok teşekkür ederim. Peki dediğiniz parçanın değiştirilmesi halinde fiyat ne tutar, tamir etmeye deger mı? Şimdiden bilgi ve yardımlarınız için çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.