Şimdi Ara

SONY DCR-SR32E mpeg2 problem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY DCR-SR32E kendi hdd sinde çektiğim videoları bilgisayarımda izlemek istiyom fakat mpeg2 formatında dosya açılmıyo
    bunu nasıl izleyebilirim.
    K-lite codec pack bu formatı açmıyor
    Şimdiden herkese teşekkürler...

• Merhaba Coransoy Arkadaş
    Bu kamerayla benimde sorunum var.Senin bahsettiğin sorunu ben yaşamadım.
    CD den PC ye gerekli kurulumu yapıyorum ancak SONY USB DRIVER kurulumunda PC kendini kapatıyor.Kamerayı PC ye bağladığımda içindeki görüntüleri görüp copy-paste ile aktarım yapabiliyorum ancak kendi programı ile olmuyor.CD den yüklediğim prg ler kameradan görüntü aktarımı yapmıyor hata veriyor.DISC BURN özelliği çalışmıyor.Yada ben beceremedim.
    Ayrıca pc ye manuel aldığım görüntüleri cd ye yazmaya çalıştım ancak vcd veya dvd yapmaya çalıştığımda convert ten dolayı görüntüde bozulma oldu.
    Görüntüler WMPlayer olarak görünüyor.Veri yazma yöntemi ile orjinal görüntüyü cd ye yazdım ve DVD playerin biri okudu ancak her parçaya ayrı komut istedi.Panasonıc dvd player cd yi hiç tanımadı.
    1 haftadır uğraşıyorum ve geceleri uykusuz kaldım bir türlü beceremiyorum.
    Yukarıda bahsettiğim sorunlar ile siz karşılaştınız mı? Konu hakkında bilgiye sahipseniz ve beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.İyigünler...

• bende o tür sorun çıkarmadı ama kendi sorunumu neronun 7 serisi benim işimi halletti
    artık rahatlıkla videolarımı bilgisayarda izleyebiliyorum...
    ayriyetten sizin sorun windowstanda kaynaklanabilir olmazsa başka bir bilgisayarda deneyin oda olmazsa teknik bir arızadır bir servise götürmeniz mantıklıca olur...
  • sağol.Evet başka bilgisayarda denedim ve oldu.Bir problem çıkarmadı.Ancak benim pc de ne yaptıysam olmadı.tam sony usb driver i kuracağı sırada pc yi kapatıyor ve kurulum bir türlü tamamlanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.