Şimdi Ara

Sony DCR TRV120E ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Digital8 PAL Camcorder ( New Arrival ) PAL System Digital 8 Format Recording 25x Variable Optical Zoom 360x Digital Zoom 2.5" Swivel Screen LCD Electronic Super Steady Shot Super Night Shot ( 0 lux minimum illumination ) with Slow Shutter PCM Digital Stereo Photo Mode InfoLithium Battery System Full Auto Focus with Manual Override Digital Effects (6 modes) Programme AE (7 modes) Picture Effects (8 modes) Super Laser Link Transmitter Fader (black, mosaic, B&W, bounce, overlap) On-screen Display with Icons TBC (Time Base Corrector) 16:9 Wide Mode Demo Mode Illuminated VTR Buttons

Bu dijital kamera mı? ben bunla kasetsiz direk bilgisayara yükleyebilire miyim görüntüleri? resim cekme özeliiği var mı? ve 550 milyona deger mi? kaliteli mi? lütfen cok acil yardım istiyorum.

• Git mini dv al. boşver o kamerayı. hele i,kinci el ise gerek yok. mini dv ler 800-900-01000 Yeni lira civarı
  • ama kendim alacagım için 550, bilemedin 600 milyon lira olması tercihimdir. daha lise ögrencisiyim ve annemler amayacak kamerayı.
  • hangi programla bilgisayara aktaracam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.