Şimdi Ara

Sony'den 2014 model Bomba; SONY BDP S-6200 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Usb 3.0 Diskleri görüyormu acaba .
    Usb üzerinden
    MKV DTS desteği varmıdır.
    Dual ses geçişi vs yapıyormu.

@xrico

16 GB 3.0 usb flash disk üzerinden rahatça MKV DTS desteği sağladım.
    DLNA özelliği mevcut Dual ses geçişi Transcode ile yapabiliyorsunuz

Hocam selamlar.
    Öncelikle yeni cihazın (BDP-S5200) hayırlı olsun :) Senden öğrenmek istediğim önemli bir konu olacak. Zira cvp'ını nette hiçbir yerde bulamadım!

Cihaz, usb'den bağlanan harici disk ve/veya usb memory'lerden video oynatımında harici altyazıları görüyor ve destek veriyormu? Misal video dosyasıyla aynı isimdeki ".srt, .sub, .txt" gibi altyazı dosyalarını TÜRKÇE KARAKTERLERLE birlikte sorunsuz görüyormu?

Şayet görmüyorsa sorun gerçekten büyük demektir :))

teşekkürler hocam :) cihaz bütün altyazıları destekledi ayarlardan türkce seçtikten sonra ve kumandasında altyazı tuşuna bastığınız zaman cp1254 tü sanırım türkce altyazıların hepsini destekliyor :)

Cvp için teşekkürler :)
    Sanırım sorum tam anlaşılmadı dostum.

Cihaz DVD ve BlueRay disklerden sorunsuz zaten TR altyazıları destekliyor bunu biliyorum. Ancak pdf formatında türkçe kullanım kılavuzunda harici bir kaynaktan video gösteriminde (USB veya harici Hdd) Türkçe harici altyazı dosyaları konusunda hiçbir bilgi mevcut değil.

Kısaca, sen bizzat test ettin mi hocam? Usb veya usb harici diskten ürün Türkçe altyazı destekliyormu?

bende onu demek istedim hocam zaten :) USB den oynattığım bütün MKV filmlerin altyazılarını destekledi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Usb 3.0 Diskleri görüyormu acaba .
    Usb üzerinden
    MKV DTS desteği varmıdır.
    Dual ses geçişi vs yapıyormu.

@xrico

16 GB 3.0 usb flash disk üzerinden rahatça MKV DTS desteği sağladım.
    DLNA özelliği mevcut Dual ses geçişi Transcode ile yapabiliyorsunuz

Hocam selamlar.
    Öncelikle yeni cihazın (BDP-S5200) hayırlı olsun :) Senden öğrenmek istediğim önemli bir konu olacak. Zira cvp'ını nette hiçbir yerde bulamadım!

Cihaz, usb'den bağlanan harici disk ve/veya usb memory'lerden video oynatımında harici altyazıları görüyor ve destek veriyormu? Misal video dosyasıyla aynı isimdeki ".srt, .sub, .txt" gibi altyazı dosyalarını TÜRKÇE KARAKTERLERLE birlikte sorunsuz görüyormu?

Şayet görmüyorsa sorun gerçekten büyük demektir :))

teşekkürler hocam :) cihaz bütün altyazıları destekledi ayarlardan türkce seçtikten sonra ve kumandasında altyazı tuşuna bastığınız zaman cp1254 tü sanırım türkce altyazıların hepsini destekliyor :)

Cvp için teşekkürler :)
    Sanırım sorum tam anlaşılmadı dostum.

Cihaz DVD ve BlueRay disklerden sorunsuz zaten TR altyazıları destekliyor bunu biliyorum. Ancak pdf formatında türkçe kullanım kılavuzunda harici bir kaynaktan video gösteriminde (USB veya harici Hdd) Türkçe harici altyazı dosyaları konusunda hiçbir bilgi mevcut değil.

Kısaca, sen bizzat test ettin mi hocam? Usb veya usb harici diskten ürün Türkçe altyazı destekliyormu?

bende onu demek istedim hocam zaten :) USB den oynattığım bütün MKV filmlerin altyazılarını destekledi :)

Altyazılar haricimi, filme gömülümü?

• pininfarina kullanıcısına yanıt
    Harici tüm altyazıları görüyor ve destekliyor
  • Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_95510211/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.