Şimdi Ara

Sony'den 2014 model Bomba; SONY BDP S-6200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir topic'te de yazdım, sony'nin 2014 model oyuncağı sağlam geliyor gibi Ürün avs forumlarında şimdiden tozu dumana katmış :)

http://www.avsforum.com/t/1510243/official-sony-bdp-s1200-bdp-s3200-bdp-s5200-and-bdp-s6200
    http://www.avforums.com/threads/sony-bdp-s6200-owners-thread.1860739/

SONY BDP S-6200 (BDP S-790 Yerine geliyor)

Cihazın özellikleri çift çekirdekli yeni işlemcisi, eskisine göre daha iyi çeken hızlandırılmış "SUPER WI-FI" vs ile kağıt üzerinde "deli" bir cihaz gözüküyor ama test etmeden birşey demek zor tabi.

* 4K upscaling player to stream over 200 services
    * Full HD 1080p Blu-ray Disc™ playback with 2D to 3D conversion
    * Dual Core processor for fast performance
    * High-quality TRILUMINOS™ Display technology
    * Mobile device mirroring on TV with Miracast™
    * IP Noise Reduction Pro improves streamed content
    * Quick Start/Load to watch movies faster
    * Enjoy music, photos and video via 2 USB slots (NTFS support)
    * Socialize™ watching over Facebook and Twitter
    * Stream photos, videos and music with DLNA®
    " Throw" media from your Sony Xperia® Tablet
    * HD sound with Dolby® TrueHD and dts®-HD
    * Access and search movie info with Gracenote®
    * Studio Master Quality Audio format 24 Bit FLAC, ALAC Support

Ve elbet, akıllara ziyan önemli üç soru;

1- Harici Türkçe altyazıları (gömmekle vs ile uğraşmadan) sorunsuz görebilecek mi?
    2- Bir media player'ın yerini bu defa alabilecek mi? (Ör; WD Live Tv Play)
    3- Fiyat ne olacak? Veya ne kadar "uçuk" olacak?

http://www.sony.com.tr/electronics/blu-ray-disc-oynaticilar/bdp-s6200
     Sony'den 2014 model Bomba; SONY BDP S-6200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 14 Mart 2014; 22:22:33 >

• Bilgi için teşekkürler+

AVF de LGE/Sony ve Samy nin neredeyse çoğu cihazı uçuruluyor! ben 790 izledim bir süre ve beni elimdekilere göre mukayese edince açmamıştı ve
    sesli de çalışıyor bu arada(bazıları UK de bu sebebten değiştirdiler veya geri verip başka cihaz aldılar,ancak bu yeni cihazın "ses" durumunu bilmiyorum)

Sonuç olarak bu kabil cihazların özellikle USA/UK deki "normal kullanıcı" yorumlarına bakmak gerekiyor,Test Siteleri zaten "malum" ve bazı markalar
    için yazdıları da "malum"

Ancak cihazı elimize alıp inceleriz o zaman daha doğru anlarız ve belki de bu cihaz gerçekten oldukça sıkı da olabilir

++
    Benim merak ettiğim şudur;örneğin bazı markalarda son iki yıldır çıkan BD leri "Cinavia" lı geliyor,örneğin benim Tosh böyle geldi ve çakma-BD olayı yok tabiki!
    Pany320 ise 2011 model olduğu için Cinavia lı gelmedi ama ben FW update edince o da Cinavia lı oldu şimdi

Merak ettiğim;

>bu cihaz Cinavia lımı gelecek?? ki büyük ihtimalle de öyle gelecek!
    >ext.USB den HDD okuma performansı nedir?? veya HDD kapasite desteği kaç TB ye kadar??
    >ve en önemlisi çoğu BD ler;hem format desteği esksikliği oluyor ama daha önemlisi MKV-DTS ler de DTS sesi çözemiyor(ext.HDD uygulamasında) bu cihazda durum nedir??
    (benim Pany DTS leri çözemiyor ama Tosh çözebiliyor)

-bu cihazların hiç birisi tam bir MP cihazı olamıyor ANCAK sundukları resim kalitesi de MP lerden çok daha iyi oluyor ki ben bu sebebten artık MP defterini kapatıp
    BD lere yöneldim ve format v.s olarak da işimi gördüğü için(Tosh)böyle devam ediyorum,MP ler BD ler gbi resim sunamıyor(5 tane MP kullandım bu arada)

-Marka Sony olunca fiyat doğal olarak yüksek oluyor ve bu heriflerin çoğu BD leri de o fiyatın malı olmayan ürünler oluyor!

Ve bir diğer önemli durum ise bizler için,bu cihaza CFW çıkarmı?? en azından çıkarsa region-free olur ve Cinavia da kalkar

izleyip görelim bakalım++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Mart 2014; 13:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bilgi için teşekkürler+

AVF de LGE/Sony ve Samy nin neredeyse çoğu cihazı uçuruluyor! ben 790 izledim bir süre ve beni elimdekilere göre mukayese edince açmamıştı ve
    sesli de çalışıyor bu arada(bazıları UK de bu sebebten değiştirdiler veya geri verip başka cihaz aldılar,ancak bu yeni cihazın "ses" durumunu bilmiyorum)

Sonuç olarak bu kabil cihazların özellikle USA/UK deki "normal kullanıcı" yorumlarına bakmak gerekiyor,Test Siteleri zaten "malum" ve bazı markalar
    için yazdıları da "malum"

Ancak cihazı elimize alıp inceleriz o zaman daha doğru anlarız ve belki de bu cihaz gerçekten oldukça sıkı da olabilir

++
    Benim merak ettiğim şudur;örneğin bazı markalarda son iki yıldır çıkan BD leri "Cinavia" lı geliyor,örneğin benim Tosh böyle geldi ve çakma-BD olayı yok tabiki!
    Pany320 ise 2011 model olduğu için Cinavia lı gelmedi ama ben FW update edince o da Cinavia lı oldu şimdi

Merak ettiğim;

>bu cihaz Cinavia lımı gelecek?? ki büyük ihtimalle de öyle gelecek!
    >ext.USB den HDD okuma performansı nedir?? veya HDD kapasite desteği kaç TB ye kadar??
    >ve en önemlisi çoğu BD ler;hem format desteği esksikliği oluyor ama daha önemlisi MKV-DTS ler de DTS sesi çözemiyor(ext.HDD uygulamasında) bu cihazda durum nedir??
    (benim Pany DTS leri çözemiyor ama Tosh çözebiliyor)

-bu cihazların hiç birisi tam bir MP cihazı olamıyor ANCAK sundukları resim kalitesi de MP lerden çok daha iyi oluyor ki ben bu sebebten artık MP defterini kapatıp
    BD lere yöneldim ve format v.s olarak da işimi gördüğü için(Tosh)böyle devam ediyorum,MP ler BD ler gbi resim sunamıyor(5 tane MP kullandım bu arada)

-Marka Sony olunca fiyat doğal olarak yüksek oluyor ve bu heriflerin çoğu BD leri de o fiyatın malı olmayan ürünler oluyor!

Ve bir diğer önemli durum ise bizler için,bu cihaza CFW çıkarmı?? en azından çıkarsa region-free olur ve Cinavia da kalkar

izleyip görelim bakalım++

Bahsettiğiniz "resim kalitesi", bu cihazların BlueRay okuma perfonmansları mıdır? Yoksa USB medyadan herhangi bir Blueray ISO ve/veya .mkv, .mp4 vs gibi HD/Full HD medya video kalitesinden mi bahsediyorsunuz?

Açıkçası bana bedava en kral eGreat, Philips marka media playerları versinler almam!

Nedeni; kullandıkları realtek chipset. "Realtek" chiplerinin resim kailteleri Sigma'lara göre en başta renkleri oldukça donuk, sönük, mat, keskinliği yerlerde sürünen ve sanki seyrettiğiniz filmin bit derinliği düşükmüş hissi veren etkileyicilikten uzak bir chip olması. Bu yüzden en kötü Blueray okuyucu en iyi Realtek chip'li MP'dan iyidir sözüne kafadan inanırım

Ancaak, misal bir WD Live TV'den (Sigma Chip) bu cihazların "çok daha iyi video kaliteleri var" deniyorsa, işte orada durur ve konuyu araştırır ve hatta sorgularım ki şuan tam da bunu soruyor ve sorguluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Mart 2014; 21:32:18 >

• Arkadaşlar elimdeki Western Digital TV Live Hub Media Player satıyorum çok temiz kullandım ve içersinde 85 tane MKV film ve 10 tane MKV dizi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar elimdeki Western Digital TV Live Hub Media Player satıyorum çok temiz kullandım ve içersinde 85 tane MKV film ve 10 tane MKV dizi mevcut

Alışveriş gündeminde yeni S-6200 var sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Arkadaşlar elimdeki Western Digital TV Live Hub Media Player satıyorum çok temiz kullandım ve içersinde 85 tane MKV film ve 10 tane MKV dizi mevcut

4k Televizyonum olmadğı için S-5200 almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

4k Televizyonum olmadğı için S-5200 almayı düşünüyorum

Aralarında ciddi fiyat farkı olacağını sanmıyorum.
    S6200'de tek olay sadece 4K değil. "Super WI-FI" dedikleri yeni sistem bence denemeye değer. Tahminimce Dual Bant bir wifi modülü veya gövdeye çift anten sarmalı koydular ki official sayfasında Sony; "Blu-ray™ oynatıcınızı nereye yerleştirirseniz yerleştirin Wi-Fi® bağlantınız hep güçlü olur. Oynatıcı, süper hassas anteni sayesinde başka bir odada veya katta bulunan Wi-Fi® yönlendiricinizin en zayıf sinyallerini bile yakalar. Bağlantının kopmasından endişelenmeden internette hızla gezinebilir ve sorunsuz video akışı gerçekleştirebilirsiniz. diyor. Sırf bunun için dahi S6200 bence tercih nedeni.

Birkaç önemli fark daha elbet ama yeni nesil güçlü işlemci ve super wifi olayı bence en çekici kısmı 6200'ün...

• quote:

Super wi-fi 5200'de mevcut

http://www.sony.co.uk/electronics/blu-ray-disc-players/bdp-s5200

Dostum bu arada elindeki cihaz için PM bekliyorum senden. Bir arkadaş istiyordu bu tarz birşey ve sıfıra sıcak bakmıyordu.
    Fiyat nedir? Nerdesin? Ürünün durumu, kumandası, garantisi vs bla bla bla

• quote:

quote:

Super wi-fi 5200'de mevcut

http://www.sony.co.uk/electronics/blu-ray-disc-players/bdp-s5200

Dostum bu arada elindeki cihaz için PM bekliyorum senden. Bir arkadaş istiyordu bu tarz birşey ve sıfıra sıcak bakmıyordu.
    Fiyat nedir? Nerdesin? Ürünün durumu, kumandası, garantisi vs bla bla bla

PM attım dostum

• @pininfarina

Bahsettiğim "resim kalitesi"

Cihazı sunduğu hem BD okuma performansı+display den aldığım resim kalitesi tabiki;çünkü kullandığım bir sürü MP+BD v.s ile bu farkı zaten görüyorum
    dolayısıyla şöyle yazmışsınız .....Bu yüzden en kötü Blueray okuyucu en iyi Realtek chip'li MP'dan iyidir sözüne kafadan inanırım.... evet buna ben de inanıyorum

Ayrıca BD ler her zaman resim kalitesi alma da sizin de belirtitğiniz gibi çok daha iyidir zate ben de bu sebebten,artık MP defterini kapatıp,BD ler ile
    yola devam ediyorum!

++

Konu başlığına gelirsem,bugün üşenmedim özellikle AVS deki tüm ilgili msg ları okudum,en azından şimdilik bu yeni cihaz beni "açmadı"!!
    AVF den de baktım v.s ancak beni açacak hiç bir şey yok

Kendime gelirsem bir kaç gündür Tosh 6400 için araştırma yapıyordum(şu 4K ya upscale,ama benim pek inanmadığım durum) ve sanırım yarın karar verip
    bu cihazı alıyorum Almanyadaki bir firmadan sanırım € 178 gibi total fiyatı buluyor,ben halen Tosh 5400 kullanıyorum ve süper bir cihaz diyebilirim,bunu da çok büyük ihtimalle
    satışa çıkarırım,Pany320 yi ise elimde tutacağım,isteyen olursa 5400 cihazı 250/300 gibi satabilirim,Tosh BD konusunda çok çok iyi(nedense hiç bilinmiyor)
    MP cihazı olarak da oldukça yeterli(DTS ok dir) bakalım hayırlısı++

http://www.avforums.com/news/toshiba-launch-2014-blu-ray-player-range.10117
    http://www.toshiba.de/dvd-blu-ray/blu-ray-players/

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Mart 2014; 0:58:04 >

• @Albani,
    Öncelikle şimdiden Toshiba'n hayırlı olsun

Bu işler herşeyden öte "ihtiyaç, kullanım amacı, fiyat/perfonmans ve elbet bulunabilirlik" ile yakından ilintili şeyler.

Sizin için Toshiba "mükemmel" bir seçimken bir başkası için "ortalama" bir ürün olabilir. Ürün kalitesiz demiyorum ancak dediğim gibi "ihtiyaç ve doğrultular" çizelgesi işte :) S6200'ün sahip olduğu net servisleri (youtube, netfix vs), web tarayıcısı vs benim için ciddi bir seçim kriteri. Salt tek başına çıplak bir BD olsaydı yüzüne dahi bakmazdım.

Benim için tek başına bir BlueRay okuyucu hiçbirşey ifade etmiyor. Keza BD dönemi çoktan bitti hatta ölü ve sancılı doğdu, doğru dürüst canlanmaya fırsat bulamadan da ölü gidiyor (Bknz; Panasonic + Sony 100GB'lık yeni disk standardını duyurmak üzere)

YAni bu devirde hala 80'lerdeki video kaset kiralama, satın alma işlerle uğraşıp BD diskler almak, kiralamak falan bana hamballık ve mantıksız geliyor. Ha özel merakı vardır kişinin "koleksiyonerdir" bişey demem. BD olayı pratik ve hızlı değil. Elinizde bir optik media var. Extra özeni, yok çizildi-çizilmedi, yüzlercesini koyacak yer meselesi, yok kayboldu, yok düştü, çalındı, yok lazer kafa tozlandı, yok kafa okumuyor-geç okuyor- artık okumuyor gibi argümanlarla uğraşmak hiiiç bana göre şeyler değil ..

Bu yüzden Bir Sigma chipset + 30-40 Mbit'lik bir mkv, mp4, H264-265 container'a sahip sağlam bir dosya ile BD arasında öyle dağlar kadar fark hatta hiç fark göremiyorum. Ha "Realtek" derseniz işte o zaman en iyisini en kötü BD'e tercih ederim evet

Bu arada acaba bu Sony S6200'de görüntü processor olarak hangi chip'i kullanıyor merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Mart 2014; 10:37:25 >

• Ben bu kadar uzun vadeli bu cihazları hesap ederek almam,kriter ise resim kalitesidir,MP olarak zaten günümüz bir çok BD leri artık o işleri de görmektedir,MP nin farklı yönleri var tabiki
    ama benim için değil bunlar,kaldıki ben BD-media da izliyorum,tek sorun bu yeni model cihazlar Cinavia ile geliyor yaw o olmasa çok güzel olurdu,çakma-BD ler izlenirdi
    böylece,Tosh kafadan koyuyor Cinavia yı,5400 de öyle,Pany320 de ise dalgaya düşüp FW update ettim ve Cinavia geldi

++
    6200 ise aman aman alınası bir cihaz değil,ortam yorum sankim 790 ile aynı ama bu meret de "sesli" çalışma sorunu var,bir arkadaşım da var bayağı ses çıkarıyor bir diğer arkadaşım
    aldı ses yine var,AVF den bir ara takip ettim bazı kişiler de bunu belirtince(bazıları değiştirmişler v.s) tam 790 alacakken,bu Tosh 5400 dikkatimi çekmişti ve hemen 790 ı silip bunu getirttim
    çok da iyi yapmışım,şimdi 6400 ile sanırım bir tık ileri gitmiş olabilirler,yaw bu herifler BD de çok iyiler fiyatları da oldukça makul,yarın bir aksilik olmazsa siparişi şuradan geçiyorum
    www.computeruniverse.net (sağlam Alman firması,geçenler de bir arkadaş buradan Receiver almıştı ayrıca herifler Alman VAT %19 u da düşüyorlar!) +Paypal için de € 4,5 alıyorlar
    cihaz bana € 177 geliyor

++
    Ancak şöyle bir sorun var,ben bu mereti alırken tanıtımı ve hatta TNB(Tosh/TR Dist.firması) patronu Aytaç beyin de DH deki söyleşisi vardı;SMARTTV/Cloud v.s diye bir sürü şey anlatmıştı
    ve ben aslında cihazı aynı zaman da bunun için de tercih etmiştim,cihazı kurdum Smart filan yok yaw,sadece Youtube+Pikasa+Face var,daha sonra araştırdım Tosh da sanırım Kıta/Ülke
    bazlı bir destek var,örneğin USA/Canada da bunlar fazlasıyla varken UK ve EU nun bazı ülkelerinde daha az bazılarında TR gibi yok v.s sanırım IP/DNS ilemi ilgili bunlar??

++

Sen Sıgma ya kafayı takmışsan o zaman senin elin DUNE alır,hiç BD ile filan uğraşma,üstelik MP varyasyonları da gelişmiş ve güzel v.s

Sony deki kendi Engine sistemi ama Chipset nedir bilemiyorum,ancak MarvelQdeo olmadığı da kesin Tosh da ne var bilmiyorum yine ama Tosh bu işlerde kendisi zaten ana üretici!
    ve bildiğim kadarıyla da Sony den daha iyi görüntü işleme konusunda!
    Ancak ben bu tür şeylere hiç takılmam,son çıkan "manzaraya" bakarım;bazıları ise hep tartışır bunları teknik olarak şöyle olur böyle olması gerekiyor veya mantık olarak bu bundan iyidir
    v.s v.s ve bunlar doğru ama ben cihazın teknik bilgisini okumayacağım veya üzerinde bu var diye de taklılmayacağım,neticede cihazı panele bağlayıp manzaraya bakacağım ki bizi bu
    ilgilendiriyor zaten gerçi x chipset olursa böyle olur,bu bundan iyidir v.s doğru ama biz Haticeye değil de neticeye bakacağız,bende öyle yapıyorum,ancak dediğin gibi elbette "dağlar"
    kadar farklar da elbette olamaz ama olan bazı farkları da en azından bilen anlıyor,ben bir ara AVF den "Excellent" notu almış LGE nin 670 BD sini aldım,nasıl bir excellent cihazı olduğunu
    sonra anlamıştım

En son Phil9700 BD sine takıldım,ama bu meret çok pahalıydı ve kağıt üstünde teknik olarak da MarvelQdeo su+Audio katı ile uçuyordu ancak € 500 buna vermeye elim gitmedi yaw
    MP olarak da "DTS" desteği de olmayınca silmiştim bunu bir ara epeyi takıldım bu cihaza hatta Asya dan bazı sitelere takıldım v.s cihaz gerçekten çok sıkı ve Oppo/Pio v.s ile
    mukayese ediliğ daha da iyi diyenler oldu ama CFW de çıkmayınca,DTS bile olmayınca haybeye bu kadar para vermenin alemi yok demiştim

++

BD teknik olarak zayıf ama bu tür bazı konularda son sözü "Hollywood" söylüyor! herifler de BD yi tercih ettiler Tosh buluşu HD-DVD den ise vazgeçtiler ama bilen biliyor BD mi yoksa HD-DVD mi iyi!!
    hala örneğin "SD-DVD" izlemede Tosh un üzerine yok,insanlar hala DVD kullanıyor USA/EU da ki bunlarnda hala "hastaları" var ve cihaz arıyorlar,aradıkları da kaliteli HiEnd v.s BD ler ve sürekli
    1080p ye upscale den bahsediyorlar(olmayacak Dua ya amin gibi) bende Tosh EP-30 HD-DVD var ve resim kalitesi ciddi farklı kaldıki bende Oppo DVDPlayer da var ve farkı şak diye ben dahil
    herkes anlıyor bir çok kişiye aldırdım 50/100 kağıda EP-30 cihazını,DVD izlemesi için!

++
    Bu arada Tosh 5400 yolcu sayılır,isteyen varmı acaba? hatta Pany320 de belki yolcu edebilirim isteyen olursa?

• @Albani,
    Hocam bi ara detaylı yazıcam şimdi çıkmam gerek ivedi.

S6200 de'ki ses sorunu yani içinde fan olduğu bilgisine nereden ulaştınız? AVS forumlarını bende inceledim ama acaba bir yanlışlık olmasın? Keza bu sadece bir BD player ve diğer Home Tiyatro kardeşleri gibi içinde S-Master dijital (hatırı sayılır güçte) bir anfi barındırmıyor (ki) Yani salt BD player'a aktif bir fan koymak ve sürekli çalıştırmak bana pek akıllıca ve mantıklı gelmedi. BU cihazlar hem o kadar ısınmıyor hem de o kadar enerji tüketen ürünler değiller çünkü
  • bahsettiğim cihaz 790 idi ve "sesli" li çalışmasından bahsediyorum,FAN ile alakalı değildi ki zaten biliyorum,her iki arkadaştan,örneğin benim Pany de var bu sesten ama çok çok az
    hatta bir menüde ayarı bile var ve ses azaltılıyor herifler böyle bir şey koymuşlar,normalde zaten ses yapıyor bu meretler sıfır sessiz değilki! ama Tosh5400 bu konuda en sessiz olanı
    ayrıca ext.HDD bağlayınca zaten sıfır ses oluyor+bahsettiğim 790 için ses sorunu AVF de var oraya bakacaksın eski msg larda(USA/AVS den bahsetmiyorum UK/AVF den)
    kısaca olay cihazın run-noise ile alakalı,FAN zaten yok!

++
  • quote:

bahsettiğim cihaz 790 idi ve "sesli" li çalışmasından bahsediyorum,FAN ile alakalı değildi ki zaten biliyorum,her iki arkadaştan,örneğin benim Pany de var bu sesten ama çok çok az
    hatta bir menüde ayarı bile var ve ses azaltılıyor herifler böyle bir şey koymuşlar,normalde zaten ses yapıyor bu meretler sıfır sessiz değilki! ama Tosh5400 bu konuda en sessiz olanı
    ayrıca ext.HDD bağlayınca zaten sıfır ses oluyor+bahsettiğim 790 için ses sorunu AVF de var oraya bakacaksın eski msg larda(USA/AVS den bahsetmiyorum UK/AVF den)
    kısaca olay cihazın run-noise ile alakalı,FAN zaten yok!

++

Hocam size danismak istiyorum nereden yazabilirim ? Mail vs vermeniz mumkun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@pininfarina

Bahsettiğim "resim kalitesi"

Cihazı sunduğu hem BD okuma performansı+display den aldığım resim kalitesi tabiki;çünkü kullandığım bir sürü MP+BD v.s ile bu farkı zaten görüyorum
    dolayısıyla şöyle yazmışsınız .....Bu yüzden en kötü Blueray okuyucu en iyi Realtek chip'li MP'dan iyidir sözüne kafadan inanırım.... evet buna ben de inanıyorum

Ayrıca BD ler her zaman resim kalitesi alma da sizin de belirtitğiniz gibi çok daha iyidir zate ben de bu sebebten,artık MP defterini kapatıp,BD ler ile
    yola devam ediyorum!

++

Konu başlığına gelirsem,bugün üşenmedim özellikle AVS deki tüm ilgili msg ları okudum,en azından şimdilik bu yeni cihaz beni "açmadı"!!
    AVF den de baktım v.s ancak beni açacak hiç bir şey yok

Kendime gelirsem bir kaç gündür Tosh 6400 için araştırma yapıyordum(şu 4K ya upscale,ama benim pek inanmadığım durum) ve sanırım yarın karar verip
    bu cihazı alıyorum Almanyadaki bir firmadan sanırım € 178 gibi total fiyatı buluyor,ben halen Tosh 5400 kullanıyorum ve süper bir cihaz diyebilirim,bunu da çok büyük ihtimalle
    satışa çıkarırım,Pany320 yi ise elimde tutacağım,isteyen olursa 5400 cihazı 250/300 gibi satabilirim,Tosh BD konusunda çok çok iyi(nedense hiç bilinmiyor)
    MP cihazı olarak da oldukça yeterli(DTS ok dir) bakalım hayırlısı++

http://www.avforums.com/news/toshiba-launch-2014-blu-ray-player-range.10117
    http://www.toshiba.de/dvd-blu-ray/blu-ray-players/

CAN++

hocam toshiba 6400 ü online mı alacaksınız. Eğer evet ise hangi siteden alacaksınız öğrenmemizde bir mahsur var mı acaba?

• @spirit

buradan ulaşın; canozy@yahoo.com

++

@modric

buradan alıyorum>www.computeruniverse.net

not;daha önce buradan Receiver alan bir arkadaş vardı,Alman firması+ %19VAT da düşüyorlar! Kargo da sanırım € 26 gibi +PayPal için de € 5 gibi bir rakam alınıyor
    bana makul geldi,dün işlemi yapacaktım ama bir ödemem çıktı,bu hafta sanırım işlemi bitiririm

Sen Tosh istiyorsan benim 5400 ü sana satayım istersen şayet;rakam olarak 300 gibi düşündüm,sünnettir ve biraz pazarlık payı var
    geçtiğimiz yaz geldi bana bu cihaz o zaman € 135 kağıda almıştım şu anda € 90 gibi,ancak gümrüğe takılmaması için,elden getirildi ve kutusu/kılavuzu atıldı!
    sadece cihaz+kumandası geldi,ancak "Cinavia" korumalı geliyor Tosh BD ler!! çakma-BD izleme olamıyor!"SmartTV" var deniyor,daha önce de yazmıştım TR bazlı olarak sanırım
    bu özellikler yok!! sadece YouTube/Picasa/Face var ama USA ve EU da böyle değil(ülke bazlı değişklik var anlaşılan)

Pany320 yi elimde tutacağım için ve 6400 alacağım için 5400 e ihtiyacım kalmaz bu durum da,dolaysıyla satmak istiyorum

not;siteye üye olmak gerekiyor,dil seçimi de vardır

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Mart 2014; 15:27:04 >

• teklifiniz için teşekkür ederim albani. dün forumda gezerken pioneer 140 konusu baya ilgimi çekti bende teknosadan alıp kurtulayım dedim. cfw ile bu alette işimi görüyor tabi toshiba kalitesinde değil ama benim için yeterli.
  • Pio 140/150 ok dir ve fiyatı da bana göre çok güzel
    Ayrıca CFW ile her bir atraksiyonu da yapabiliyor! ama sorun yaşayanlar da var tabiki! benim için bunlar kriter veya istediğim özellikler v.s olmadığı için
    örneğin Tosh bana fazlasıyla yetiyor+MP si de Bonus oldu ve fiyatına göre bu cihaz yine de çok güzel ve tabiki resim kalitesi de çok sıkı iyi+
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.