Şimdi Ara

Sony’den kulaklık tasarımlı su geçirmez Walkman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony’den kulaklık tasarımlı su geçirmez Walkman

Bir neslin vazgeçilmezi olan Walkman markası artık orijinal halinde değil ancak Sony markayı öldürmedi ve teknolojiye ayak uydurarak müzik oynatıcı sektöründe yaşamasını sağladı. Bugün markaya yeni bir üye daha eklendi.

Dış ortamlar için

Sony’nin Wakman markası bugün ya yekpare bir oynatıcı olarak ya da kulaklık tasarımlı olarak karşımıza çıkıyor. Yeni tanıtılan Sony WS620 Waterproof Sports Walkman modeli de kulaklık şeklinde tasarlanmış ve Bluetooth üzerinden müzik aktarımı yapıyor. NFC ile kolayca eşleme yapabiliyorsunuz.

4GB/16GB depolama kapasitesi sayesinde MP3, WMA, FLAC gibi formatlarda bağımsız olarak da müzik dinleyebiliyorsunuz. Tek şarj ile 12 saat MP3 dinlemek mümkün. Hızlı şarj sayesinde 3 dakikalık şarj ile 60 dakika kullanım süresi sunabiliyor.

Ayrıca Bkz.Google Play Awards 2017 adayları belli oldu, Türkiye’den de bir uygulama var
    Ürünün öne çıkan tarafı suya ve toza dayanıklı olması. 2 metreye kadar su altında 30 dakika kullanılabiliyor. Böylece en zorlu dış ortam koşullarında bile müzik dinleyebiliyorsunuz. Sony WS620 Waterproof Sports Walkman ürünü gri beyazı, limon sarısı, mavi ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. 4GB kapasiteli model 110 Pound iken 16GB kapasiteli model ise 150 Pound seviyesinde. 

• suda 30dk çok azmış.havuzda 1 saat yüzeceksin.o zaman iş görmez.anladığım kadarıyla yüzmeye uygun bir model değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

suda 30dk çok azmış.havuzda 1 saat yüzeceksin.o zaman iş görmez.anladığım kadarıyla yüzmeye uygun bir model değil bu.

İşin stardardı o olduğu için yarım saat yazıyorlar yoksa benim telefonumda yarım saatı 1 saatten fazla defalarca kaldı banamısın demedi 6-7 metre derine inmedikten sonra basınç azsa sıkıntı olmuyor.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    1 saat boyunca 2mt derinlerde yuzeceksen evet uygun degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart b-trainer varken bunu neden getirtiyorlar

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzerken kulaç sesinden dolayı müziği duyamıyorsun... bt ise, kafanı suya soktuğun an kesiliyor. 2 türünü de aldım denedim, kesinlikle değmez...

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    :D :D :D balıklara göre :D

• quote:

yüzücüyüm 1 saat kesintisiz ve tempolu yüzebilirim.bu süre boyunca nefes alırken de kafam ve varsa kulaklık sürekli suda olur.
  • Bende NWZ-273 olanı var bunu. şahane bişey ama 1-2 kez kullanabildim ancak.iş değişikliğinden artık spor-yüzme yapamıyorum. satıcam 130 tl falan düşünüyorum ilgilenen varsa ulaşsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.