PSN Türkiye, SONY'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı bir konudur. Sırf PSPGO'yu Türkiye pazarına sokmak için PSN Türkiyeyi çıkarıyorlar laflarını da nerden uyduruyorsunuz. Fakat şu bir gerçek, PSPGO bu sürecin biraz daha hızlanmasına sebep oldu. PSPGO şuanda Türkiyede resmi olarak satışa sunulmadı. PSPGO nezaman Türkiyede resmi olarak satışa başlarsa PSN Türkiede ozaman hizmete başlar. Eğer PSN Türkiye Nisan ayında hizmete başlayacağı haberi doğruysa, yeni bir konu başlığı daha açın. ''PSPGO Nisan ayında Türkiyede resmi olarak satışa başlıyor'' diye.
herkese selamlar türkçe psn ne zaman faliyete geçer belli bi süre varmı ps3 konusunda yeniyim tam bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: COLEM@NN
herkese selamlar türkçe psn ne zaman faliyete geçer belli bi süre varmı ps3 konusunda yeniyim tam bilgim yok
hiçbirzaman..
Artık bu haberlere hee hee deyip geçiyorum.İnancım sıfır
Geçen sene de geliyordu.Bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur.
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
quote:
Orijinalden alıntı: COLEM@NN
hiçbirzaman..
quote:
Orijinalden alıntı: DarkDevil_
Geçen sene de geliyordu.Bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur.
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
Sende bunu yedin
yanlış anlama sadece sende bunu yedin anlamında koyuyorum bu videoyu http://www.youtube.com/watch?v=0Zp_0C5pqZE
sony tr psn nisanda geliyor dedi ps3 sattın alın dedi dedi dedi.. sende bunu yedin yedim abi.. çay söyliyim abi.. yok ben söylerim sen geç içeri
devamı biip xD
PSN Türkiye.ye gelmeyince online oynanmıyor mu bu oyun, ben biraz yabancıyım da ps3.e
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme