Şimdi Ara

Sony'den PSN'e Tam Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkkadaşlar Nisan ayın'da Türkiye PSN açılıyor demişti Sony müşteri temsilcisi.Bu haberler inancım dahada arttı.

Sony'den PSN'e Tam Destek 04 Şubat 2010 12:30

PlayStation 3'de online oyun oynamak için kurulan PSN network'ü cihaz için daha önemli bir yere sahip olacak. Sony tüm ülkelere tam destek vermeye hazırlanıyor.

Yeni nesil konsollar arasındaki savaş, artık online platformlara da sıçradı. Xbox Live'in başarısına karşılık vermek isteyen Sony, PSN platformunu daha gelişmiş bir hale getirecek.

Tam adı PlayStation Network olan bu platform, konsol sahiplerinin, online oyun oynamalarına ve onlara farklı içerikler indirmelerine izin veriyordu. Ancak, PSN'in tüm dünya ülkelerine tam destek vermemesi ve biraz da arka planda kalması nedeniyle, Sony birçok PlayStation 3 kullanıcısının tepkisini çekmişti.

PSN Türkiye servisi geliyor

Firmanın Amerika ayağının CEO'luğunu üstlenen Kaz Hirai, artık PSN platformunun istedikleri olgunluğa ulaştığını bu yüzden network'ün şirket stratejisinde en az konsol satışı kadar önemli bir yere yere yükseldiğini belirtti.

Hirai, önümüzdeki aylarda tüm dünya ülkelerinin PSN tarafından destekleneceğini de belirtti. Sony bu şekilde hem yıllardır tekrarladığı bir yanlışı düzeltmiş oluyor hem de Microsoft'un Xbox Live platformuna zayıf noktasından saldıracak.

Orijinal PlayStation 3 sahipler, PSN'in sunduğu hizmetlerden tam olarak faydalanamıyordu öte yandan Xbox Live hala Türkiye gibi resmi satış yapmadığı ülkelerin online servislere ulaşmasına izin vermiyor.

Kaynak:shiftdelete.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiha -- 4 Şubat 2010; 13:50:08 >

• Kaz amca vermiş yine gazı tabi haber doğruysa, sonuçta kaynak Kaynak:shiftdelete.net
  • tıraş
  • aynen traş bir haber.
  • Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu diye bir laf vardır bilirmisiniz, bu millete konsolu yıllardır resmi olarak satıp psn sistemi için hala seneye tr psn gelecek demek ayıptır başka da bir şey değil.

PS3 aldık ülkemiz dışında ne kadar us, uk, jpn psn varsa açtık ekledik psn store'a giriyoruz peki Türkiye nerede? Kaçıncı sınıf vatandaşız biz sondan birinci mi!!!
  • Sende bunu yedin

yanlış anlama sadece sende bunu yedin anlamında koyuyorum bu videoyu
    http://www.youtube.com/watch?v=0Zp_0C5pqZE

sony tr psn nisanda geliyor dedi ps3 sattın alın dedi dedi dedi..
    sende bunu yedin
    yedim abi..
    çay söyliyim abi..
    yok ben söylerim sen geç içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Şubat 2010; 14:20:57 >

• Kırmızı kar yağarsa açılır TR PSN ama açılsa bile bu saatten sonra girmem. Çokta gerekliydi sanki bu saatten sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaş'lar ister tiiii ye alın ister ciddiye.Ben sadece okuduğumu ve birinci ağız'dan duyduğumu sizle paylaşmak istedim.
    Ama şurası gerçek PSN TÜRKİYE Nisan 2010'da açılıyor
  • 2006 yılında bu makinayı çıkarıyorsun üstüne Türkiye pazarına resmi olarak giriyorsun birde Ps3'ün çıkış tarihine yakın bir zamanda ortaya çıkan " Ps3 Türkiye pazarında satılmayacak" söylentilerine " Böyle birşey yok Türkiye bizim için çok önemli bir pazar" diyerek cevap veriyorsun ve 2010 yılının Nisan ayında Türkiye PSN açılıyor diyorsun ki bunun kesinliği bile yok. Aman aman sevsinler teşrif ettiniz efendim gözümüz yollarda kalmıştı.

Bu saatten sonra açacağınız ve vereceğiniz hizmete ben sizin diye başladım ama devamını evimde getireceğim yeri burası değil.

Bunu bile umursadıklarından yapmıyorlarki PSP GO için yapıyorlar. Utanmasalar kutunun içindeki Türkçe kitapçıkları bile kaldıracaklar.

Türkiye'yi pazar olarak görmüyorsunuz etmiyorsunuz bari resmi olarakta satmayın en azından bu kadar delikanlı ve cesur olun. Resmi olarak sattığın ülkede o ülkenin PSN'i yok, oyunlarda herhangi bir dil olayı falan yok kimse kusura bakmasın ama tükürürüm ben böyle resmi satışa. Belli nedenlerden dolayı bizi pazar olarak görmüyorsanız bunda yeri geldiğinde haklı nedenlerinizde vardır o zaman satmayın kardeşim bu cihazı resmi olarak. Bir işi ya tam yapın yada hiç yapmayın.

Aslında genel anlamda bir birlik olup şu ülkede bir Allah'ın kulu Ps3 almasa görürüm ben onların kaba etlerini nasılsa ayakları popolarına koşa koşa gidip benim cihazımı alıyorlar diyor adamlar. Almayacaksın bu durumda "zaten önemli pazar değildi" diyip bizi silecekler yada tıpış tıpış bu tür hizmetleri verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 4 Şubat 2010; 15:01:18 >

• Hangi nisan
  • Gidip bi traş olim
  • pardon ama başlıga bakınca gülmekten kendimi alamadım.

psne destek vermesi gereken başkası mıydı da sonyden psn e tam destek yazılmış :)

yapsınlar ondan sonra söylesinler yaptık diye. vaadler vaadler vaadler...
  • 1 nisan dır o kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisse75

Orijinal PlayStation 3 sahipler, PSN'in sunduğu hizmetlerden tam olarak faydalanamıyordu öte yandan Xbox Live hala Türkiye gibi resmi satış yapmadığı ülkelerin online servislere ulaşmasına izin vermiyor.

Kaynak:shiftdelete.net

Aman ne büyük bir eksiklik lanet olsun
  • Oyalama taktikleri. İnanmiyorum artık
  • usa psnyi düzenlemişler. özellikle demolar için ayrı bi başlık açmışlar 10 numara olmuş demo arıyordum psn oyunları arasında :)
  • gelsede kaç kişi yeni psn alır meçhul
  • Umarım doğrudur. Türk PSN için uzun zamandır bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Kırmızı kar yağarsa açılır TR PSN ama açılsa bile bu saatten sonra girmem. Çokta gerekliydi sanki bu saatten sonra.

Neden girmeyesin ki?? TR Psn, canavar olur canavar..
  • PSN paralı olcak muhabbetleri dönüyor.. Acep bu yüzden olmasın :/ Sevinsek mi üzülsek mi?!?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.