Şimdi Ara

Sony'den Xperia Şov: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu nasıl aptallık arkadaş insanların niye aklını karıştırıyosun aynı özellikle renk çeşiti ve boy farkı olan 2 telefon yapacaksın

pazar payının %90ınını sömüren apple dan hiç mi birşey öğrenemediniz onca yıl ?

• Artık şu tasarımı değiştir her sene aynı telefonu görüyorum

• arkadaşın dediği gibi; çerçeveler iğrenç. artı, bir telefonun ekranında 4k gereksiz. gereksiz olduğunu üreticiler de biliyorlar. hatta 1080p üstü dahi gereksiz. lütfen bu ucuz numaralara kanmayın.

• Nato mermer Nato kafa.Artık şu tasarım değişmeli...

• Xperia Xz : 70.9
    Htc 10 : 71.1
    Samsung s7: 76.1
    lg g5 : 70.1
    iphone 7 : 65.5

Amiral gemi ekran kasa oranları her konuya bunu yazmaktan sıkıldım. Önce araştırın sonra eleştirin arkadaşlar Samsung dışındaki tepe markalar benzer oranlarda iPhone çok geride hatta. Bu konuda eleştiri alan sadece Sony ama nedense.
  • Saydığımız, şikayetçi olduğumuz yönleri değişmedikçe isterse 6 değil 16 gb ram koysun, aynı haltın mercimeğini üretmeye devam eder. 4k ekran koyması falan rakamsal şov sadece, kaldı ki de gereksiz... Ayrıca 5 ayrı model çıkaracak olması Sony'nin telefon pazarında ürünleri segmentine göre konumlama konusunda halan bir şeyler öğrenemediğinin açıkça göstergesi bence yok biri 4 gb ramli olan, diğeri 3 gb ramli versiyonu, adam gibi yap 3 model yap ilk X serisi tanıtımı gibi. Keza bu telefonların 5'inin de ülkemizde satışa sunulacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 27 Ocak 2017; 3:9:50 >
  • deklanşör tuşuna ve yan taraftaki power tuşuna parmak izini entegre etmesiyle hayran kaldığım yazılım stabilitesini sevdiğim düzelt artık şu tasarımıda alalım seni.

• Ocagin sonsun soni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 ve G6 karşısında hiç şansı yok. Bu 2 modelde %90 olacak kasa/ekran oranı. Çerçeve satmaya devam sony.

• hTc 10 gibi samsunglaşacağına çerçeveli kalmasını tercih ederim illa tasarım değişecekse.

• Adamlar şu çerçeveden vazgeçmedi arkadaş ya. Depoda kalmış çerçeveler var da içini doldurup doldurup piyasaya mı salıyorlar ben anlamadım ki!

• X compactin fiyati dusermi acep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony radikal bir değişiklik yapıp z1 tasarımına geri dönmüş...
  • Sony'nin telefonlarını tasarlayan mühendislerin evlerine ateş düşsün :)

• Sony XZ çıkalı çok olmadı sanırım. Kısa sürede yeni bir tepe model getirmeleri acaba XZ satmadı mı diye sorduruyor. Seri XZ 2 diye devam edeceğini hiç sanmıyorum, yeni bir isimlendirmeye geçeceklerdir muhtemelen.
  • Ben yıllarca iPhone kullandım, İphone 1, 3G, 4 ve son olarak 5. Sonra, malum fiyatlar iyice uçunca, çok da bir yenilik sunmayınca Android'e geçelim dedik. Eşime Z2 kendimede Note4 aldım. Deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, Sony bu piyasada asla hak ettiği saygıyı görmüyor. Bu benim görüşüm. En basit örneği; telefonları alıp 2 hafta kullandıktan soran eşime telefonları değiştirmeyi teklif ettim, kabul etti önce garibim. Note 4 ile 2 gün geçirdikten sonra telefonunu geri istedi tabii. Bende zaten en fazla 8 ay dayanabildim. Satıp PS4 aldım. Şimdi şirketin verdiği 5S'i kullanıyorum, hayatımdan gayet de memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Ben yıllarca iPhone kullandım, İphone 1, 3G, 4 ve son olarak 5. Sonra, malum fiyatlar iyice uçunca, çok da bir yenilik sunmayınca Android'e geçelim dedik. Eşime Z2 kendimede Note4 aldım. Deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, Sony bu piyasada asla hak ettiği saygıyı görmüyor. Bu benim görüşüm. En basit örneği; telefonları alıp 2 hafta kullandıktan soran eşime telefonları değiştirmeyi teklif ettim, kabul etti önce garibim. Note 4 ile 2 gün geçirdikten sonra telefonunu geri istedi tabii. Bende zaten en fazla 8 ay dayanabildim. Satıp PS4 aldım. Şimdi şirketin verdiği 5S'i kullanıyorum, hayatımdan gayet de memnunum.

Mutlu sonlu hikaye.

Yalnız sonunda XZ aldım diye bir cümle bekliyordum.

Sony'den HTC'ye geçtiğime pişman oldum ben.

Çerçeve olayına takılmıyorum , arkadaşımın G2'si düşüp tuz buz olduğundan beri. Oysa eski Xperia Z'm az mı takla attı havada? Tek sevmediğim şey şu sanal Tuşlar. Tamam dayanıklılık için çerçeve şart ama o boşluğa iki tuş koymak çok mu zor ve adam?

• XZ değil ama fena halde Z5 veyahut Z5 Premium kaşıntısı var. Almasına alırım da, hatun kişi de Krom Z5 Premium'a takmış durumda. 2 Telefon birden çok zorlar beni.
  • quote:

XZ değil ama fena halde Z5 veyahut Z5 Premium kaşıntısı var. Almasına alırım da, hatun kişi de Krom Z5 Premium'a takmış durumda. 2 Telefon birden çok zorlar beni.

Z5 pek mantıklı bir tercih olmaz diye düşünüyorum.

Malum S810 sorunlu bir işlemci , kullandığım S4 Pro'lu Xperia Z'de sorunluydu ve gerçekten ısınıyordu. İlk başlarda aldırış etmiyorsunuz ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor.

Ki şu durumda telefon almak ihtiyaç değilse eğer zaten mantıksız.

Yarının ne olacağı belli değil , en iyisi boşa harcama yapmamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

XZ değil ama fena halde Z5 veyahut Z5 Premium kaşıntısı var. Almasına alırım da, hatun kişi de Krom Z5 Premium'a takmış durumda. 2 Telefon birden çok zorlar beni.

Z5 pek mantıklı bir tercih olmaz diye düşünüyorum.

Malum S810 sorunlu bir işlemci , kullandığım S4 Pro'lu Xperia Z'de sorunluydu ve gerçekten ısınıyordu. İlk başlarda aldırış etmiyorsunuz ama zamanla rahatsız etmeye başlıyor.

Ki şu durumda telefon almak ihtiyaç değilse eğer zaten mantıksız.

Yarının ne olacağı belli değil , en iyisi boşa harcama yapmamak.

Eyvallah, içimdeki ateşi söndürdün. :) Her an gidip alma eğilimim vardı çünkü. Sağolasın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.