Şimdi Ara

Sony'den Xperia Şov: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'den Xperia Şov: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017'de boy gösterecek firmalardan biri olan Sony, etkinliğin ilk gününde yani 27 Şubat tarihinde düzenleyeceği basın toplantısı için davetiye göndermeye başlamış durumda. Yeni bir rapora göre Sony, MWC sırasında 5 yeni Xperia modeli duyurabilir.

Sony, Xperia serisi için 5 yeni telefon tanıtarak MWC sırasında en çok cihaz duyuran akıllı telefon üreticisi olabilir. Elbette akıllı telefonların teknik özellikleri de önem taşıyor ve Review.ge tarafından hazırlanan bir rapora göre Sony'nin amiral gemisi Snapdragon 835 çalıştırılacak.

Raporda yeni telefonların kod adları yer alıyor ancak gerçek perakende isimleri henüz gün ışığına çıkmamış durumda. Amiral gemisi Sony akıllı telefonun kod adı Yoshino ve 3840 x 2160 piksel çözünürlüğüne sahip 5,5 inç 4K ekrana sahip olduğu söyleniyor. Snapdragon 835 SoC ile gelmesi beklenen cihaz yeni Sony IMX400 görüntü sensörü ve 4 GB ya da 6 GB LPDRR4 RAM'e de sahip olabilir.

Sony orta sınıf ve premium telefonlar duyuracak

Sony BlancBright, 5.5 inç ekran, Quad HD çözünürlük ve 4 GB RAM ile birinci sınıf bir akıllı telefon olacak. Her ne kadar telefonun Snapdragon 835 veya Snapdragon 653'le geleceği söylense de ikinci seçenek daha olası görünüyor. Ayrıca telefon, Sony IMX400 kamera sensörü de içerebilir.

Ayrıca Bkz.Microsoft bir videoyla Windows 10 Oyun Modu'nun nasıl çalışacağını açıkladı
    Sony Keyaki (zelkova) modelinin ise, 5.2 inç Full HD ekran, 4 GB RAM ve MediaTek Helio P20 yonga seti ile orta sınıf bir telefon olacağı söyleniyor. Cihazın 64 GB'lık dahili bellek, 23 MP'lik arka kamera ve 16 MP'lik selfie kamerası ile birlikte gelmesi bekleniyor.

Sony Hinoki (servi), duyurulan en düşük seviye telefonlardan biri olacak. Akıllı telefonun 5 inç HD ekran, MediaTek Helio P20 SoC ve 3 GB RAM ile birlikte geleceği ifade ediliyor. Cihazın arkasında 16 MP kamera, ön tarafında ise 8 MP kamera yer alırken dahili depolama alanı 32 GB'a kadar çıkabilir. Son telefonun özellikleri bilinmiyor, ancak raporda Sony Mineo'nun fiyatının 350 dolar olacağı yazıyor.

• Kaynak nedir acaba? Yoshino absürt geldi bana. gerçekse çok satabilir
  • Servis sorunu çözülmediği sürece isterse 50 tane telefon çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omni Balance kardeşler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 26 Ocak 2017; 23:42:18 >
  • IMX400 hakkında bilgileri olan var mı ? Ben araştırmak istedim ama göremedim hiç bir yerde. Ben bir iki yıl içinde cep telefonlarında 1/2 inç seviyesinde sensörler ve f1,4 diyafram açıklıkları, 5 yönlü ois bekliyorum. Cep telefonları yavaş yavaş amatör fotoğrafçılık sektöründe büyük rol oynamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 26 Ocak 2017; 20:18:36 >
  • Sony önce kendi servisini açsın... Malum 2 firmayla çalışmayı bırakıp tüketici mağduriyetlerini azaltmadığı sürece yeniden Sony almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 26 Ocak 2017; 20:19:51 >
  • Tasarıma lafım yok şimdiden çünkü Sony tasarımlarını seviyorum ama Mediatek işlemci kullanma huyundan vazgeçmeli artık. Madem artık Snapdragon 835 amiral gemisi cihazlarda boy gösterecek koy şu orta üst seviye cihazına Snapdragon 821 ve 653'de bir fark yarat kendince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 26 Ocak 2017; 20:19:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 800 serisi işlemcileri karşılaştırması.
    Meraklısı içinhttps://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison#800-series

• Tsubasa olsa laf olsun diye bile alabilirdim ancak şu haliyle matruşka bebek telefonlardan farkı yok gözümde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben özellikle artık Sony nin adam akıllı diyafram açıklığına sahip ve OIS destekli bi kamera kullanması gerektiğini düşünüyorum. Herkes böyle düşünüyor aslında 23 megapixel bi işe yaramıyor o kadar detay veriyor XZ-Z5-X kameraları ama her taraf gran kenarlar bulanık. Bu 23 mplik sensör tam bir başarısızlık örneği düzeltmeleri şart.
  • Alt üst ve kenarları inceltmedigi sürece isterse snapdragon 835000'le gelsin yine 5 para etmez.

• E çıkar s koy başına değil k... na koy

Aynı şekilde devam

• Sony'nin ihtiyacı olan tek şey: İyi bir TASARIM

• Tasarımında ciddi değişikliğe gitmeli kaç yıldır makyajlayıp sunuluyor. İşlemci haricinde telefonlarında yenilik olmuyor maalesef...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony eksiklikler olsada piyasanın en stabil telefonudur.

• Böyle bir tasarım var ortalıkta ve bence gayet iyi görünüyor

Sony'den Xperia Şov: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 26 Ocak 2017; 22:0:28 >
  • 4k ekran koysunlar tamam da s7'deki yeni güncelleme ile gelen gibi bir ayar olsun isteyen full hd, isteyen 2k kullansın.

• Sony, yine doldurmuş sobacı mediatek yongalarını. Buna rağmen yüksek fiyatlarla da piyasaya girer bu modeller. Ondan sonra niye zarar ediyoruz.

• İşte alacağım telefon = YOSHINO.

• Sonunda farklı bir şeyler denemeye karar verdi Sony. XZ almayı düşünüyordum ben de Yoshino'yu gördükten sonra aklım gitti.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.