Şimdi Ara

HTC, sessizliğini bozdu: HTC U24 Pro tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC, sessizliğini bozdu: HTC U24 Pro tanıtıldı
    HTC, uzun bir aradan sonra yeni akıllı telefonunu duyurdu. HTC U24 Pro, 50MP üçlü kamera, Snapdragon 7 Gen 3 işlemci, kablosuz şarj desteği, yapay zeka destekli kamera özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 14 Civi tanıtıldı: Orta segmente güçlü rakip

HTC U24 Pro neler sunuyor?

HTC U24 Pro, 6.8 inç, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan çift kavisli OLED ekrana sahip. Parmak izi okuyucu ekranda. Parmak izlerini azaltan mat arka yüzeye sahip. HTC, U serisinin güçlü tutuş sağlayan ve kullanıcının eline en iyi şekilde oturan çift taraflı köşe tasarımını sürdürdüklerini söylüyor. Telefon, metal çerçeveye sahip ve ısıyla presleme teknolojisi kullanılarak yüksek mukavemetli arka kapak gövde elde edilmiş. Telefonun kalınlığı 8.98mm, ağırlığı 198.7 gr.

Önde 50MP kamera, arkada OIS destekli 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2x optik zoom yapabilen 50MP telefoto portre kamera mevcut. Kamera sistemi, yapay zekayla optimize edilmiş grup fotoğrafları, yapay zeka GIF’leri, yapay zeka düşük ışık portre geliştirme gibi yapay zeka özellikleri ve 4K video kaydıyla geliştirilmiş.

HTC’nin yeni telefonu Snapdragon 7 Gen 3 işlemciden güç alıyor. U24 Pro, 12GB RAM (LPDDR5) ve 512GB’a kadar (UFS 3.1) depolama alanıyla geliyor. Ek depolama alanı isteyenler için microSD kart desteği mevcut. Telefon, 60w hızlı şarj, 15w kablosuz şarj ve 5w ters kablosuz şarjı destekleyen 4600 mAh bataryaya sahip.

HTC U24 Pro fiyatı

HTC U24 Pro, uzay mavisi ve alacakaranlık beyazı olmak üzere iki renk seçeneğiyle geliyor. U24 Pro fiyatı 585 dolardan başlıyor. Bu fiyatlandırma 12GB+256GB için geçerli. 12GB+512GB’lık modelin fiyatı 650 dolar.

HTC U24 Pro özellikleri

• Ekran: 6.8 inç, FHD+, 120Hz, OLED

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3

• Bellek: 12GB RAM

• Depolama: 256GB, 512GB

• Arka kamera: 50MP f/1.88 (birincil) + 8MP f/2.2 (ultra geniş) + 50MP f/2.2 (2x telefoto)

• Ön kamera: 50MP f/2.45

• Batarya: 4600 mAh, 60w hızlı şarj, 15w kablosuz şarj, 5w ters şarj

• İşletim sistemi: Android 14

• Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 6E

• Boyut ve ağırlık: 167.1 x 74.9 x 8.98mm, 198.7 g

Kaynak:https://www.htc.com/eu/smartphones/htc-u24-pro/

• Sanırım kocaman bir çöp olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kavisli ekranlar çabuk kırılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlamadan biten bir masal olacak gibi bu fiyatlar ney böyle. Her devrin bir markası oluyor. Htc bu devirde artık yok. Xiaomi gibi markaların devri şuan. Apple ve Samsung'u ayrı tutuyorum

• Telefonun duruşu çok güzel kullanmak isterdim tek kötü yanı fiyatına göre işlemci olmuş. Sd gen 3 plus veya dimensity 8300 ile gelseydi iydi

• Kavisli ekran tek elle kullanımda yanlış dokunuşlara sebep oluyor. Ahali size diyorum HTC bir müşteri kaybetti.

• Beats ile devam edilse idi piyasadan çekilmezdi. Android telefonlar arasında en iyi ses veren tek telefon markası oldular. Ben şayet kulaklık sesi için alırdım. Bu Apple da artık android kadar ses veriyor zaten bir al beni kalmadı benim gözümde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400 dolardan başlasa ortalığı kasıp kavurabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana kamera 50 mp olduğu için 2x zoomu ana kameradan yapabilirlermiş. Ya telefotoyu 3x yapacaklardı ya da o kamerayı telefona koyup boşu boşuna yer kaybı olmayacaktı

• biraz olsun diğerlerinden farklı olur sanmıştım ama yine tırt

çıkarmasanız da olurdu

• Çok güzel cihaz olmuş fiyatı dışında... HTC den beklenmicek bir cihaz son yıllarda... HTC One M7 kullandım ve ondan sonra yokş aşağı gitti en kıralı oydu.

• Zamaninda sony z1 mi m7 mi diye kararsiz kalmiştim,gidip kamera konusunda suya dayaniklilik konusunda sony almiştim arkadaş da m7 almiş kamerasiyla övünürken seninki cöp diyordu harbiden öyleydi,m7 alsaydim keşke halen onun acisini taşiyorum.:))Kavisli ekran ve işlemci konusunda yazik olmuş,piyasaya girecegi fiyat belli 25-30k arasi demesi demeyin:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen orta sınıf diye baslık at sonra 65o dollars fiyat et diye yaz, biraz mantıklı yazılar yazalım,

65o dolar yurt dışında dahi pahalı ne orta sınıfı,and 14,ois kamera güncel chip set, 12ohz oled monitör,nfc,bt 5.3 Baya üst segment.
    Kardeş...

65o dolar edermi ,tabi etmez bu hepsi için GECERLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 12 Haziran 2024; 21:42:07 >
  • 200 gram ağırlık ve 4600 mah batarya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivo'nun 260 Euro'luk telefonuna bak, bir de HTC'nin 560 Euro'luk telefonuna. Yazık bu şirketleri kim yönetiyorsa gerçekten çok yazık.

HTC, sessizliğini bozdu: HTC U24 Pro tanıtıldıwww.gsmarena.com
    Compare vivo iQOO Z9 Turbo vs. HTC U24 Pro - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12872&idPhone2=13138
  • bu 10 yil oncenin tasarimi..bana gelseydiniz ucuza cozerdim size bi tasarim

• HTC yine kalın ağır bir şey yapıp içine 5000 bile batarya sığdıramamayı başarmış.

İnsan 10 senede bir şeyler öğrenir. One A9’dan ne farkı var şunun. Bir de Edge ekran yapan mı kaldı artık.

• Vivo, Oppo, Redmi, Huawei yarı fiyatına aynı özellikte cihazlar var kime satacaksa artık.

• Bu çipset ile pro adını vermek çok düşünmüşler

• Gör bunu Sayın Samsung Ders çıkar bari örnek al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.