Şimdi Ara

HTC, sessizliğini bozdu: HTC U24 Pro tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yap 1000 dolar, pro'ya yakışır :D

• Tutmadı agam bu cihaz, ne yaparlarsa yapsınlar yine sessiz bir şekilde piyasadan gidecek !!

• Keşke sessizliğini bozmasaydı...

• Nokia, HTC, BlackBerry hatta yenilerden TCL in kapatıp gitmesi gerek artık..Bu 4 markanın bir sürü cihazıni kullanmış biri olarak söylüyorum bunu,hepsi dandik yöneticiler yüzünden bu hallere düştü, dünya genelinde bir sürü forumlar yada inceleme videoları var bu adamlar hicmi tüketici yorumlarını izlemedi diye insan şaşırıyor valla, biz o zamanlar forumda batacak HTC çok yanlış yapıyor birbirinin aynı bir sürü cihaz çıkarıyor malzeme kalitesini düşürüyor yazılım da zaten hatalar var o kadar modeli de guncelleyemez falan diyorduk, bir çok yurt dışı forumlarda da böyle yorumlar vardı lakin dediğim gibi alakasız adamların elinde yitip gitti bu markalar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım güzel de ben size ne diyeyim be, güncelleme deseniz vermezler ya da bug olur (gerçi samsung bu konuda bir numara alıcısını deneme tahtası gibi kullanıyor) fiyat desek colombia gibi kol fiyat, mühendislik desek yetersiz, yedek parça desek bulması zor, yazılım desek artık çin firmaları daha iyisini yapıyor diğer firmalarla dalga geçecek firma alay konusu oldu lg bunlardan ven çinlilerden daha iyi hale getirdi kendisini ama yaranamadı ne diyeyim size, bir motorola kadar olamadınız adamlar sıfırdan yükseldi.

• DeviLJoN D kullanıcısına yanıt

Son 10 senem HTC ve LG amiral gemileri ile geçti Dap player aratmayan telefonlardı ses konusunda şu anda dahi en üst amiral gemilerinde dahi muadillerini bulamadım eğer bulsaydim parasına bakmayacaktim bunlardaki sesi sadece Bluetooth üstünden çalarken ki duyduğum sese göre kıyas edinde birkaç modelde buldum aptx HD optik recieverler ile evde arabada ses sistemleri kullandığım için gittim fiyat performans yd poco X6 pro aldım en ucuzu buydu çünkü telefondan tek beklentimde Dap player ile gezdirmemesiydi bunları HTC 10 Evo ve LG v30 plus gibi hiçbiri veremiyorsada yüksek paralar ödemeye değer bulmadım. Kablolu kulaklığı bir süre hayatımdan çıkarıp Bluetooth ile 24 bite kadar kısmen kayıpsız müziğe devam. HTC ve LG yeniden atak yapıp Türkiye'ye sağlam bir müzik telefonu ile donus yaparsa muazzam işlere imza atabilir ama bu işlemci bu ekran ile zor bazı kroniklerinide düzeltmeleri gerekiyor. Şahsen bu iki markada Türkiye de tutmaz bidaha müzik için telefon alan kaç kisiyizki global pazarda nam salıp fiyat performans olarak da başarı yakalarlarsa ülkemize sonra girmeleri belki bir ihtimal xiomi saçmalığına son verebilir .xiomidede harman kardon Jbl falan filan biseyler sacmalamislar ama ses konusunda fiyaskolar LG ve HTC den sonrası kesmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 24 Ağustos 2024; 21:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.