Şimdi Ara

Sony Dh520 3d, 7+1 AVR, hd ses formatları, çok az kullanılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ankara sony center dan 2 sene kadar önce almış olduğum dh520 Avr yi ihtiyacım kalmadığı için satıyorum
    ürün alalı 2 sene oldu ancak nadiren kullanıldı ve köşesinde öylece bekledi bu süre zarfında da titizlikle düzgünce kullanılmıştır çizik vs kesinlikle yoktur
    faturasını bulamıyorum isteyen olursa da aldığım sony center dan temin edebilirim, ürünün garantisi dolmuştur
    ürün gerçekten sıfırdan farksız desem yeridir sıfırına boşuna o kadar para vermeyin alacak kişi kontrol ederek gönül rahatlığıyla alabilir
    cihaz dts hd, dts hdma, dolby true hd vs gibi ses formatlarını çözüyor kağıt üzerindeki tüm özelliklerinin hakkını veren bir avr dir
    ürün özelliklerini detaylı yazmaya gerek görmüyorum alacak kişi zaten az çok bu ürünü biliyordur ayrıca telefondan da yardımcı olabilirim
    kutusu, köpükleri ve tüm kutu içeriği eksiksizdir
    ödeme kolaylığı için 9 taksit imkanı ile sanalpazardan ilan açarak, ankara elden satın almak şartıyla yardımcı olurum

alacak kişi evimde test ederek gönül rahatlığı ile satın alabilir

fiyat 450 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 2 Eylül 2014; 11:58:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz satıldı mı_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.