Şimdi Ara

Sony digital Mp3 Player!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar şu üzerinde sony logolu Minton tipinde fason çin malı mp3 player var ya. Ben ondan aldım. 512 mb. Bir ara bir şarkı yüzünden sorun yaşadım Bilgisayarımda (XP professional yüklü) format çektim. Ne olduysa o zaman oldu. Hafıza yarı yarıya küçüldü. Yani 256 Mb. kaldı. Ne yaptımsa bir türlü düzeltemedim. Lütfen yardımcı olacak arkadaşlar varsa tavsiye ve yardımlarını bekliyorum.

• ya yardım edebilecek kimse yok mu?
  • donanım bölümünden daha iyi yardım alırsın bence.
  • Çin malı dandik oluyor
  • demek 512 256 ya düştü
  • bu minton tipi dediğin nasıl oluyor? mp3playrın rresmini falan benzer bişey koyarsan buraya sana detaylı açıklama yapabilirim
  • sözkonusu ürünün fotoğrafı aşağıdadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DhAk dostum yardımlarını bekliyorum.
  • bu makineye yeniden bir format atmayı denedinmi yavaş bir format olsun

veya şöyle birşey daha önerebilirim bu makinenin gerçek sığasını en iyi windows cd si verir bence windows cd sini bilgisayara tak ve cd-romdan reboot yap ordan bilgisayara bağlı tüm sabit diskleri görmesi gerekiyor ve yanında kaç mb olduğu da yazar ordan temiz bir format çekmeyi dene
  • aman Allah'ım, bende geçen gün bunlardan bi tane aldım. şu an elimdeki cihazla aynı.
    zero01in sölediği yöntemi uygula, öle olması gerek die düşünüorm dostm
  • fake olmasın :) piyasada çok var öyle ürün. 512 gösteriliyo yazılımla ama format atınca 256 oluyor. hafıza kartlarındada var aynı sorun. 2 gb yazıyo üstünde ilk formatta 1 gb oluyo. belki öyle olabilir.
  • bence var olan bir hafıza yok olmaz sadece biçimlendirme yapılmamış olursa o kısmı hiç görmeyebilir aldığınız yeni bir hardiski bile bilgisayara taktığınızda size 0mb olduğunu yada boş olduğunu gösterir veya hardiski 2 space'e ayırdığınız zaman birini formatlayıp öteki kısmını öylecene bıraktığınızda bilgisayar sadece hardiskin bir yarısını görüyor diğerini ancak windows cd sini tekrar takıp aynı işlemi yaptığınızda o alan yeniden oluşmuş oluyor ( yanına ham diye yazığında artık bilgisayar onu görür duruma geliyor) işte burdaki olayda böyle bir durum oluştuğunu düşünüyorum ok benden bu kadar
  • Zero01 dostum dediğin gibi bir deneyip sonucunu burda yazacağım. Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • elinde buna benzer cihazlar olan sakın ha format çekmesin. bir de sağ alt köşeden "Donanımı Güvenle Kaldır" seçeneğini tıklayıp kaldırmadan da donanımı usb den çekmesin. Bunlar öneri.
  • kardeş, geçmiş olsun.

ama cidden geçmiş olsun diyorum çünkü yapılacak birşey yok.

o dandik sonylerin 256 lığından yeğene almıştık.

aynen senin gibi format atınca hafıza 119mb a düştü.

Allahtan adamdan yazılı garanti kağıdı almıştık.(resmi bişey değil tabi ki)

gittik ,değiştirdi.

derler ya ucuzsa vardır bir illeti, pahalıysa vardır bir hikmeti.

saygılar, selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.