S.A. arkadaşlar kullandığım fotoğraf makinesi SONY DSC W570 benim meraka ettiğim profesyonel makinalarda bi fotoğraf çekerken ön plandaki kişi net çıkıyor arka plan ise saydamlaşıyormu artık ne deyim adını tam olarak bilmiyorum benim bunları SONY dsc w570 de yapma şansım varmı veya photoshop yardımıyla yapılabilirmi bu arkaplanın saydamlaşmasına ne deniyor ? LÜTFEN yardım edin
google'da alan derinliği diye bir arama yapın, bakalım yardımı olacak mı. İstediğiniz cevabı bulamazsanız biz yine buradayız.
quote:
Orijinalden alıntı: akotek05
S.A. arkadaşlar kullandığım fotoğraf makinesi SONY DSC W570 benim meraka ettiğim profesyonel makinalarda bi fotoğraf çekerken ön plandaki kişi net çıkıyor arka plan ise saydamlaşıyormu artık ne deyim adını tam olarak bilmiyorum benim bunları SONY dsc w570 de yapma şansım varmı veya photoshop yardımıyla yapılabilirmi bu arkaplanın saydamlaşmasına ne deniyor ? LÜTFEN yardım edin
Google da bokeh veya flu fotoğraflar hakkında bir araştırma yaparsan gerekli bilgiyi elde edersin.Elindeki fotoğraf makinasında 5x optik zoom var.çekeceğin nesneyi biraz uzakdan 5x zoomda çekersen ve cisme iyi bir netleme yaparsan, biraz olsun istediğini elde etmiş olursun.
senin w570 de Arka plan bulanıklaştırma yok bir ara w550 almıştım onda da yoktu sonra wx7 aldım onda var, arka resmin bulanıklığın derecisini sen ayarlıyorsun....
GOOGLE dan araştırdımda hep profesyonel makina ile ilgili terimler var pek bişey anlayamadım fakat 5X zoom la açık havada istediğimi azda olsa elde ettim