Merhabalar donanınhaber forum üyeleri ve DH Teknik servis görevlileri,
öncelikle daha bugün diyebileceğim ama yarasa vari bir insan olduğumdan saat bazında dün (15:20 08.10.2005 Cumartesi) satın aldığım Sony markalı DRU-800A modelli dvd yazıcı sistemimde bana göre bazı sorunlara yol açtı ya da ben çok endişeliyim bu konuda... Önceden söyleyeyim Samsung almak istedim ama Boxed ve istediğim özelliklere sahip olandan kalmamıştı, ondan dolayı Sony de karar kıldım...
Öncelikle Antek Smartpower PSU ve Tt Lanmoto supply ve kasa kullanıyorum, kasa içi acaip dağınık şekilde duruyor bir türlü toparlayamadım biraz daha mod ve OC yaparken hayırlısıyla toplayacam... Montaja gelince aleti çıkardım IDE kablonun yetiştiği uygun boşluğa yerleştirdim power kablosunu rahat taktım ama 40lık Ide kabloyu takarken biraz sorlandım parmaklar dolma gibi olunca pek iyi takamadım sanırım önce onu düşündüm ama sistemi açtığımda WXP cillop gibi gördü tanımada sorun yoktu . sonra asıl sorun başladı hemen bir data DVD (level dvd) taktım ve çalıştırdım (sistem ram 512mb, dvdrw buffer 2mb) ama geçişlerde (klasörden dosyalara klasörden klasöre ...) ve çalıştırmalarda (installlar setuplar demolar exe ler...) takılmalar (baya bi bekltemeler ve kısa bekletmeler) okuma hataları (error ya da bazen disk bozuk/kirli uyarıları) meydana geliyor... yani yeni aldığım bir ürünün böyle sorunlar çıkarması halinde ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin, ya da en azından bildiklerinizi yapıcı fikirlerinizi bana da anlatın...
teşekkürler...
ayrıca bir sorum daha olacak powerbook, powerpc yada imac kısaca Apple serisine uyumlu MacOS destekleyen External-Harici iyi bir DVD RW bildiğiniz var mı? Marka-Model-Fiyat-Alınacak Yer ... olarak belirtirseniz sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme