Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunlar istanbulun denizlinin değil onun için biraz pasaklılar heleki son kareye bakın resim karesine sağdaki toprağı eşeliyor soldakide altın varmı diye bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 17 Mart 2012; 0:01:35 >

• Işıklı fotoları yarın geliyor
  • Birazdan üç beş resim benden ilave ama cok başarılı değiller amatör işi birde kırık bacak var tabi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 19 Mart 2012; 0:45:39 >

• Maxpuzar Sarıyer Mobese

• aynen
  • Işıklı Gölü, Çivril, DENİZLİ

Üstteki eleman ben oluyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 19 Mart 2012; 11:50:13 >

• @WILLIAMs

Fotoların çoğu çok güzel.Hele hele karlı dağların fotolarına bayıldım.Musluktan damlayan su damlaları eğer doğru focus yapsaymışın enfes olacakmış,musluğun borusunu inceden görüp damlalara focuslasaymışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

@WILLIAMs

Fotoların çoğu çok güzel.Hele hele karlı dağların fotolarına bayıldım.Musluktan damlayan su damlaları eğer doğru focus yapsaymışın enfes olacakmış,musluğun borusunu inceden görüp damlalara focuslasaymışın

Teşekkürler @soran2

O fotoğraf biraz aceleye geldi. Grup toplanırken son bir kaçamak yaptım anca o kadar oldu.
  • ben de makinamı satabilirim 1000 liraya. birkaç defa kullandım,şimdi kullanmıyorum evde öylece duruyo. bunu satıp arabanın peşinatına ekleyecem
  • Tebrikler çok güzel resimler
  • @williams siz resimlerinizi paylaştıkdan sonra nedense hiç resim yüklemek gelmiyor foruma ama ki toprak olduğumuz içinde çokfazla bir sıkıntı olmuyor güzel resimlerinizin devamını dileriz MeMLekEt Gibisi yok Re: Teşekkrler çok başarılı ve güzel paylaşımlar Ellerinize Sağlık ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

@williams siz resimlerinizi paylaştıkdan sonra nedense hiç resim yüklemek gelmiyor foruma ama ki toprak olduğumuz içinde çokfazla bir sıkıntı olmuyor güzel resimlerinizin devamını dileriz MeMLekEt Gibisi yok Re: Teşekkrler çok başarılı ve güzel paylaşımlar Ellerinize Sağlık ..

Estağfurullah kardeşim olurmu öyle şey ne haddimize. Bizde amatörüz. Hem usta olsak kaç yazarki

• williams kardeş sen foto ekleme artık tamam yeter :) ezdin hepimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

williams kardeş sen foto ekleme artık tamam yeter :) ezdin hepimizi

Öyle güzel dağ fotolarınıda koymuş,sizinle benim aramda dağlar kadar fark var diyor
  • Lütfen arkadaşlar rica ediyorum. Ahım şahım çekimler değil. Sadece anın verdiği hediyeler
  • @Maxpuzar;

Kardeş nerdeyse 1 hafta oldu hâlâ Özel mesajına bakmamışsın
  • @soran kardeş forumun yabancısıyım özellere cvp yazdım gönderdim haylamı sorunuza cvp alamadınız buyrun tekrardan burdan sorun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 21 Mart 2012; 22:31:07 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.