Bildirim
Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (66. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Işıklı fotoları yarın geliyor -
Birazdan üç beş resim benden ilave ama cok başarılı değiller amatör işi birde kırık bacak var tabi -
-
-
Maxpuzar Sarıyer Mobese
-
aynen -
-
@WILLIAMs
Fotoların çoğu çok güzel.Hele hele karlı dağların fotolarına bayıldım.Musluktan damlayan su damlaları eğer doğru focus yapsaymışın enfes olacakmış,musluğun borusunu inceden görüp damlalara focuslasaymışın -
quote:
Orijinalden alıntı: soran2
@WILLIAMs
Fotoların çoğu çok güzel.Hele hele karlı dağların fotolarına bayıldım.Musluktan damlayan su damlaları eğer doğru focus yapsaymışın enfes olacakmış,musluğun borusunu inceden görüp damlalara focuslasaymışın
Teşekkürler @soran2
O fotoğraf biraz aceleye geldi. Grup toplanırken son bir kaçamak yaptım anca o kadar oldu. -
ben de makinamı satabilirim 1000 liraya. birkaç defa kullandım,şimdi kullanmıyorum evde öylece duruyo. bunu satıp arabanın peşinatına ekleyecem -
Tebrikler çok güzel resimler -
@williams siz resimlerinizi paylaştıkdan sonra nedense hiç resim yüklemek gelmiyor foruma ama ki toprak olduğumuz içinde çokfazla bir sıkıntı olmuyor güzel resimlerinizin devamını dileriz MeMLekEt Gibisi yok Re: Teşekkrler çok başarılı ve güzel paylaşımlar Ellerinize Sağlık .. -
quote:
Orijinalden alıntı: maxpuzar
@williams siz resimlerinizi paylaştıkdan sonra nedense hiç resim yüklemek gelmiyor foruma ama ki toprak olduğumuz içinde çokfazla bir sıkıntı olmuyor güzel resimlerinizin devamını dileriz MeMLekEt Gibisi yok Re: Teşekkrler çok başarılı ve güzel paylaşımlar Ellerinize Sağlık ..
Estağfurullah kardeşim olurmu öyle şey ne haddimize. Bizde amatörüz. Hem usta olsak kaç yazarki
-
williams kardeş sen foto ekleme artık tamam yeter :) ezdin hepimizi -
quote:
Orijinalden alıntı: pikalos
williams kardeş sen foto ekleme artık tamam yeter :) ezdin hepimizi
Öyle güzel dağ fotolarınıda koymuş,sizinle benim aramda dağlar kadar fark var diyor -
Lütfen arkadaşlar rica ediyorum. Ahım şahım çekimler değil. Sadece anın verdiği hediyeler -
@Maxpuzar;
Kardeş nerdeyse 1 hafta oldu hâlâ Özel mesajına bakmamışsın -
@soran kardeş forumun yabancısıyım özellere cvp yazdım gönderdim haylamı sorunuza cvp alamadınız buyrun tekrardan burdan sorun -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X