Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: patroclos

çok teşekkürler arkadaşlar.... bide sanırım batarya süresini üzatmışlar...

Bataryanın miliamperini yükseltmişler.Bizde alıp kullanabliriz.

HX100v batarya 900mAh
    HX200v batarya 1030mAh
  • birde 60x digital zoom :d
  • arkadaşlar.. canon sx40 ile hx100v arasında foto ve video olarak hangisi kalitelidir acaba..bire bir karşılaştırma yapan varmıdır aranızda veya öyle bir website biliyormusunuz..
  • KArdeşim buyur sana güzel bir site bu tarz kameraların araştırması mevcut

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX40_HS/

iyi bak seç makulunu bul iyi araştırmalar

sonra sample image lar için burdan bakabilirsin linkler acılmıyor olabilir google yaz cıkar örn hx100v photographblog diye

http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_sx40_hs_review/image_quality/

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx100v_review/image_quality/

http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz150_review/image_quality/

son olarakda iso başarımı merak edip kıyaslamak isterseniz gerci canon yok bu sitede ama faydalı olabilir

tabi yer yer değişiklikler mevcut kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 30 Mart 2012; 1:03:45 >

• arkadaşım teşekkür ederim cameralabs ı incelememiştim onuda incelemiş olduk.. yanlız bu resimler

veya videolar yanıltıcı olabiliyor. hepside güzel çekiyor resimlerin hepsi güzel. canon sx40 sanki

biraz daha iyi gibi resimlerde.. ben istediğim; aynı resmi iki makine ile çekip farklarını karşılaştırma.

böyle bir site daha bulamadım. ph.blog da bir çok resim var ama sanki canon ile sony i bir araya

getirmek istememişler. onların çektiği resimler hep farklı farlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcamlibel -- 30 Mart 2012; 19:24:31 >
  • cameralabsda toplam puanda sony e vermiş eleman

photographyblog da da canondaki kuzeykoreli kadın resiminden cok iç açıçı olmadığını görüyoruz Flash on ve red eye reduction

cameralar canon 14mp sony 16mp

başka sitelerdeki araştırmalar sonuçuda örnek fotolara bakıldığında nerdeyse sizinde gözle göremediğiniz çok büyük bir fark olmadığını göreceksiniz.

sony hx100v nin videolardaki motor sesini zoom elle yaptığınızda yavaş bir şekilde manuel olarak dış cekimlerde yada sesli mekanlarda nerdeyse fark edilmeyecek

kadar az olduğunu bilmekdede fayda var birde mevcut cebden cıkanıda göz ardı edip karar vermek daha mantıklı aslen, seçiminizi kendinizin yapması

daha iyi derim ben ama prolardanda yorum gelecekdir diye düşünmekteyim saygılar ... olmadı en güzeli bir magza yada dükanda karşılaştırıp gözle görüp almak :D

yani aslen ben olsam sony derim ustaların yorumları çok önemli tabiki ama 2 camerada üzmez bence saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 30 Mart 2012; 23:51:00 >

• @maxupazar

Motor sesinden sürekli şikayet ediyorsunuz.Benimkinde sorun yok.Çektiğim videoyu sana özel mesaj yolladım.
  • şikayet değil yahu bilgilendirdim haberi olsun dedim zaten örnek videolardada duyuyodur o sesi o daha videodan bile haberi yok durbakayım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 31 Mart 2012; 11:24:02 >
  • evet videonuzu inceledim ama sizin oradada yüksek ses mevcut bizim buralar azdaha sesiz mekan oldugu için belirgin bir ses duyma sansınız yüksek o bakımdan dedim atı yok derecede sizdeki makine sanırım yaglamak lazım benim makineyi
  • @maxupazar

Senin makineye benden gelsin

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık
  • pas sökücü bu yahu bozmasın makineyi ooo çok amaçlıymışda aynı zamanda teşekkur ederim 1 tane bundan alıp yağlamak lazım makineyi makine yağlama yapan varmı içimizde merak etmekteyim ben buzamanakadar hiç açmadın makine :D acan yaglama işlemi yapan varise deneyimlerini paylaşsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpuzar -- 31 Mart 2012; 12:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpuzar

pas sökücü bu yahu bozmasın makineyi ooo çok amaçlıymışda aynı zamanda teşekkur ederim 1 tane bundan alıp yağlamak lazım makineyi :D

Yok yahu bişey olmaz,hem pas söküyor hem yağlıyor.Bak hx200 çıktı Senin makine eski toprak sayılır bişey olmaz
    Bu işe yaramazsa lehenin içine çamaşır suyu koy içinde 1 gün beklet daha da bozulmazsa benim yapacağım birşey yok

• yokya kalsın biraz sıkıntılı işler leğen meğen ugraş ister... zaten toz vardı alın diyecegim bakın birde bu motora az bakın derim bakarlar :D belki azda gider ses
  • sony nin full hd çevrilmemiş örnek bir videosu varmı.(ph.blog sitesi hariç buradaki video çok kısa)
  • DPReview
    Sony Cyber-shot DSC-HX100V
    http://www.dpreview.com/reviews/sonydschx100v/8

4 adet video mevcut

• MERHABA,
    BEN DONANIM HABERE YENİ KATILAN ÇAYLAK BİR ÜYEYİM.
    DAHA ÖNCE SONY CYBERSHOT ,GALİBA T1 MODEL KOMPAKT KULLANIYORDUM ANCAK ESKİDİĞİNDEN BU SINIFIN EN ÜST MODELİ OLAN DSC-HX100V MODELİNDE KARAR KILDIM VE YENİ ALDIM. (DÜN-İNTERNET DEN-SANAL REYONUM.COM'DAN-ZİRA EN UCUZ FİYAT ORADA İDİ)
    ARTIK KULLANIM KILAVUZLARI HERHALDE SADECE CD OLARAK GELİYOR.DÖRT SAAT UĞRAŞIP İKİYÜZ KÜSUR SAYFAYA PRİNT ETTİM.ZİRA BİR ÇOK ÖZELLİĞİ VAR VE SIK SIK BAKMAK GEREKECEK.(ÖĞRENENE KADAR)
    NEYSE; ŞARJA KOYDUM ARDINDAN BU SABAH HEVESLE ÇÖZMEK ÜZERE BAŞINA GEÇTİM.ON-OFF DÜĞMASİ İLE SİFTAHIN ARDINDAN, KILAVUZDA ÖNCE SAAT TARİH AYARLARI YAZMASINA RAĞMEN DİL SEÇENEKLERİ ÇIKTI VE BEN DE TABİİKİ "TÜRKÇEYİ" SEÇTİM VE OKEYLEDİM, ARDINDAN GEREKLİ AYARLARI YAPMAK ÜZERE "MENÜ" TUŞUNA BASTIM AMA EKRAN DEĞİŞMEDİ. BİR SÜRÜ UĞRAŞTIM AMA NAFİLE EKRANDA HALA DİL SEÇENEKLERİ GÖRÜNÜYOR.
    NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.BURALARDA ANLAYAN PEK KİMSE DE YOK.DAHA ALDIĞIM GÜNDE BAŞIMA GELEN ŞEY ÇOK SIKICI.
    NET DE FORUMLARA VS BAKTIM AMA ÇÖZÜM BULAMADIM.SİZCE NE OLABİLİR BİR ARIZA MI SÖZ KONUSU YOKSA ATLADIĞIM BİR ŞEY Mİ VAR.
    SONUNDA "DONANIM HABER DE İLGİLİ BAŞLIKLA ARTINCA EN SON TARİHLE FORUMA KATKIDA BULUNAN SİZİ GÖRÜNCE "BELKİ" DEDİM.BELKİ BANA YARDIMCI OLABİLİR VEYA BİLEN BİR ARKADAŞINDAN YARARLANABİLİR.
    EĞER BANA BİR YANIT YOLLAYABİLİRSENİZ MÜTEŞEKKİR OLACAĞIM.
    SİZİ TANIMAMAMA RAĞMEN BÖYLE BİR TALEPTE BULUNDUĞUM İÇİN LÜTFEN BAĞİŞLAYIN.
    SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
    isavaspekdemir@gmail.com

• Uzun süreli bir beklemenin ardından bugün Sony HX 200V modelini aldım. Bakalım inşallah beklentilerimizi karşılar.
    İlk izlenim oldukça iyi.
  • gözlemlerini bizimle paylaşırsan seviniriz..
  • ...¿
  • HX100v Fotolar.Sıkıştırma yok,oynama yok.10mp olarak çektim.

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık 30x  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık  Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.