Şimdi Ara

Sony DSC-QX10 Akıllı Lens video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haisak

Aslında bu yorumların hepsinin silinmesi gerekli benim bu yazdığım da. Kimse konuyla alakalı yorum yapmamış yada bilgisini ortaya koymamış. Emeğe saygı göstermek bu kadar zor olmasa gerek.

Güzel kardeşim her zaman olumlu yorum yapmakta iyi değil bak görüyosun arada hatalar söylenecekki insan kendini düzeltsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

quote:

Orijinalden alıntı: haisak

Aslında bu yorumların hepsinin silinmesi gerekli benim bu yazdığım da. Kimse konuyla alakalı yorum yapmamış yada bilgisini ortaya koymamış. Emeğe saygı göstermek bu kadar zor olmasa gerek.

Güzel kardeşim her zaman olumlu yorum yapmakta iyi değil bak görüyosun arada hatalar söylenecekki insan kendini düzeltsin.

Evet bu konuda kesinlikle hakılısın ama onun yerinin burası olmadığına inanıyorum. Sonuçta DH iletişim kurulamayan bir site değil her türlü geri dönüş yapıyorlar.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Herkes sürekli telefonlar elinizde inceleme çekmiyorsunuz o nerede bu nerede diye soruyor.

Note 3 elimize geleli 15 gün oldu bugün çekimlere başladık. Ne yapmamızı istiyorsunuz 1 günde cihazı kullanmadan hiç sorun yaşamadan kağıt üzerindeki bilgilerle inceleme mi yapalım? Sizce bir akıllı telefonu en az 1 hafta kullanmadan inceleme yapmak dürüst bir yaklaşım olur mu?

İyi ama neye göre iyi diyeceğiz veya stabil mi değil mi nasıl bileceğiz?

15 günün 9 günü bayram tatili sayarsanız zaten her şey normal sürecinde gidiyor.

Xperia Z Ultra ve Z1 ise bayramdan 2-3 gün önce elimize geçtiler anca deneme kullanma fırsatı buluyoruz.

Biz hiç bir zaman tanıtım yapmadık ismi üzerinde inceleme yapıyoruz ve bu ürünleri incelemek için zaman ihtiyacımız var. Ürünler ne zaman piyasaya sürülmeden önce elimize ulaşır veya piyasaya çıktığı anda gönderilir o zaman eş zamanlı incelemeler görürsünüz fakat geç gelen ürün zaten geç geldi diyerek de kulaktan dolma bilgilerle inceleme yapamayız bu konuda kusurumuza bakmayın.

İlgili ilgisiz konularda da şu nerede bu nerede kaldı demeyi bırakın lütfen. Sizin beklediğiniz ürün incelemesi tamamlanana kadar başka ürün incelemesi yapmayalım mı? Tam istediğiniz nedir?

Lütfen biraz empati kurarak çitf taraflı düşünün.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Bu ürün tam bir saçmalık. Bir şekilde telefondaki kamera gözüne bağlanıp kullansaydı yani fiziksel bir bağlantı olsaydı bir işe yarardı ancak kablosuz bağlantı üzerinden görüntü aktarıp bir de bunu telefonda fotoğraf ve video kalitesinin üzerinde çekim yapmak için kullanmak saçmalık ötesi birşey. Sony düşüne düşüne bu yöntemi mi bulmuş? Kablosuz bağlantı üzerinden kim bilir görüntü kalitesini ne kadar düşürüyor. Çektiğim fotoğrafın gerçek görüntüsünü bile bilmeden nasıl ne çektiğimi bileceğim? Video ise hiç çekilmez. Kayıpsız görüntü ihtiyacı olan bir ortamdan bahsediyoruz.

Galaxy Zoom'a takoz demişsiniz. O cihaz en azından bir işe yarıyor. Ya bu ne? Asıl takoz bu bana kalırsa.

Fikir güzel olabilir ama kablosuz bağlantı kullanıldıkça koca bir çöpten ibaret olacaktır.

• Merhaba,

Bu cihazda incelemede de belirttiğimiz gibi bir ikilem var. Son model cep telefonlarının fotoğraf performansı zaten tatminkar kimsenin böyle bir cihaza ihtiyacı yok. Kötü fotoğraf çeken telefonlara sahip olanlar da zaten uygun fiyatlı oldukları için bu telefonları tercih ediyorlar yani kalkıp kamera aparatına 250$ vermezler.

Bu biraz teknolojiyi hobi haline getirmiş insanlar için yeni bir oyuncak diyebiliriz. Zoom'dan başarılı buluyorum zira biraz daha geliştirilmiş olsa misal flaşa sahip olsa elle daha fazla ayar yapabilsek en azından ihtiyacamız olmadığı durumlarda telefonun şeklini bozmaz ama taşımaya değer.

Cihazı ilk elimize geçirdiğimizde kullanır mıyız kullanmaz mıyız görmek istedik. Çantamda uzun süre gezdirdim ama 1 aylık dönemde 1 veya 2 kere çıkarttım diyebilirim. Anı hemen yakalamadıktan sonra cep telefonu ile yakalamanın bir manası yok.

Sizin haklı olduğunuz nokta Zoom ile anı yakalamak istediğimizde Zoom hep hazır hep orada ek bir şeye ihtiyaç yok ama işte o kabalığı nedeni ile anı yakalamak için öyle bir cihaz taşımaya değer mi sorusunu da sormadan edemiyoruz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Arkadaşlar yazdığınız yazılarla ürün incelemelerinin daha hızlı gelmesini sağlayamıyorsunuz aksine insanın içindeki şevki kırıyorsunuz.

İyi Günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbymanxx -- 23 Ekim 2013; 21:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Herkes sürekli telefonlar elinizde inceleme çekmiyorsunuz o nerede bu nerede diye soruyor.

Note 3 elimize geleli 15 gün oldu bugün çekimlere başladık. Ne yapmamızı istiyorsunuz 1 günde cihazı kullanmadan hiç sorun yaşamadan kağıt üzerindeki bilgilerle inceleme mi yapalım? Sizce bir akıllı telefonu en az 1 hafta kullanmadan inceleme yapmak dürüst bir yaklaşım olur mu?

İyi ama neye göre iyi diyeceğiz veya stabil mi değil mi nasıl bileceğiz?

15 günün 9 günü bayram tatili sayarsanız zaten her şey normal sürecinde gidiyor.

Xperia Z Ultra ve Z1 ise bayramdan 2-3 gün önce elimize geçtiler anca deneme kullanma fırsatı buluyoruz.

Biz hiç bir zaman tanıtım yapmadık ismi üzerinde inceleme yapıyoruz ve bu ürünleri incelemek için zaman ihtiyacımız var. Ürünler ne zaman piyasaya sürülmeden önce elimize ulaşır veya piyasaya çıktığı anda gönderilir o zaman eş zamanlı incelemeler görürsünüz fakat geç gelen ürün zaten geç geldi diyerek de kulaktan dolma bilgilerle inceleme yapamayız bu konuda kusurumuza bakmayın.

İlgili ilgisiz konularda da şu nerede bu nerede kaldı demeyi bırakın lütfen. Sizin beklediğiniz ürün incelemesi tamamlanana kadar başka ürün incelemesi yapmayalım mı? Tam istediğiniz nedir?

Lütfen biraz empati kurarak çitf taraflı düşünün.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

İnanın kimse sizden 4 4 lük bir inceleme beklemiyor, sadece vakti ve zamanında bir inceleme olsa kafi.

Örnek olarak Z1 ve G2, kullanıcılar yorumlarını aktarıyor, bakın eksileri artılarından bahsetmiyorum yorumlardan bahsediyorum. Cihazın nasıl çalıştığı, nasıl tepki verdiği vs gibi ufak yorumlar.

Bu yazdıklarınız bana göre "savunma" ki sizin bunları yazmamanız gerekiyor, çünkü mahal vermemeniz gerekiyor. Sizleri beğenmediğimden falan değil bu yazdıklarım, daha iyiydiniz, hatta çok iyiydiniz ama ne olduysa tuhaf noktalara geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 23 Ekim 2013; 21:12:59 >

• Ciginix kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kusura bakmayın biz sizin istediğiniz gibi inceleme yapamayız.

Uydurma, geçiştirme iş yapıyor olsaydık zaten burada böyle şeyler yazıyor olmazdık. Zira şu anki olduğumuz yerde olmaz kimse de bizden bir şey beklemezdi.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişte yaptıklarınız farklıydı o halde, umarım bu kafa yapısıyla ilerleyebilirsiniz.

Saygılar
  • Mesut bey, şahsınıza lafım yok, yaptığınız işe de saygı duyuyorum. Fakat savunma amaçlı yazdığınız yazı bile bir garip olmuş. Sanki herkes kötü inceleme çekiyor da bir siz bu işi en iyi yapıyormuşsunuz gibi bir yazı yazmışsınız. Hadi Z1 ve Note3 ü anlarız da G2 de mi yeni geldi. Erdi bey 3 güne G2'yi inceleyecekti sanırım 20 gün kadar oldu.:D Ortada açıkca bir safsaklama durumu var sizde bunu kabul edin lütfen. Dh inceleme videolarının zamanlaması da şu ünlü söz üzerinden gidiyor sanırım..

''Geceden gündüze değil de;
    Bugünden yarına değil de;
    Çok acil olarak değil de;
    Çabuk çabuk.''

• Teknoloji sitesinin teknolojiye yetişememesi gibi bir ironik durum var:)
    Gitgide büyüyen bir siteden beklentilerin artması ve bunun karşılanmasının beklenmesi çok doğal.Teknoloji meraklılarının çoğu zaten telefon inceleme videolarınızdan çoook öncesinde bilgi sahibi oluyor,derinlemesine incelemeler izliyor felan. İncelemelerinizin içeriğinin öyle diğer videolardan uçar kaçar farkları yok.Lakin sizin anlatım tarzı ve samimiyeti vermiyor.Yani sizin gibi teknoloji ile yatıp kalkan kişilerin bir şekilde bu tanıtım sürelerini asgariye düşürmenizin zamanı geldi de geçiyor.
  • Donanım haber den başka bir çok siteden ürün incelemesi videolarını izlemekteyim detaylı olarak incelemeyi sadece donanım haber yapıyor bu kesin bunun içinde belli bir zaman dilimine ihtiyaçları var. Konu gereği yorum yapılması gerekiyorsa benim için Sony QX10 akıllı lensi gerçekten gerekli ve yeterli bir ürün olmuş...

• teknoseyirde lg g2 incelemesini yayınladı hiçde başta sagma bir inceleme değildi demekki istenillse yapılabiliyor
    Edit:teknoseyir xperia z1 incelemesinide yayinlamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedl -- 24 Ekim 2013; 7:21:51 >
  • Hacı o değil de QX10: 25-250mm aralığına sahip QX100: 28-100mm aralığına sahip şimdi bu değerlerden QX10 da sağ taraf büyük QX100 de sol taraf büyük. Ben bu konudaki teknik bilgiden yoksunum yani birisi bana bunların ne demek olduğunu ve büyük olan mı daha iyidir yoksa küçük olan mı daha iyidir söyleyebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 23 Ekim 2013; 23:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samedl

teknoseyirde lg g2 incelemesini yayınladı hiçde başta sagma bir inceleme değildi demekki istenillse yapılabiliyor
    teknoseyir dedim shiftdelete.net demedim :D

Bir Donanım Haber havası olmasada adamlar gerçekten çok çok iyi incelemişler.Yiğidi öldür hakkını yeme.
  • Bence gereksiz bir cihaz olmuş

• mesut cevık bence daha duyarlı forum kullanıcılarına karşı erdi bence kesin birşeyler karıştırıyor kesin yeni bir proje üzerinde çalışıyor acun gibi gezmekten dünyayı forumu unuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba, Herkes sürekli telefonlar elinizde inceleme çekmiyorsunuz o nerede bu nerede diye soruyor. Note 3 elimize geleli 15 gün oldu bugün çekimlere başladık. Ne yapmamızı istiyorsunuz 1 günde cihazı kullanmadan hiç sorun yaşamadan kağıt üzerindeki bilgilerle inceleme mi yapalım? Sizce bir akıllı telefonu en az 1 hafta kullanmadan inceleme yapmak dürüst bir yaklaşım olur mu? İyi ama neye göre iyi diyeceğiz veya stabil mi değil mi nasıl bileceğiz? 15 günün 9 günü bayram tatili sayarsanız zaten her şey normal sürecinde gidiyor. Xperia Z Ultra ve Z1 ise bayramdan 2-3 gün önce elimize geçtiler anca deneme kullanma fırsatı buluyoruz. Biz hiç bir zaman tanıtım yapmadık ismi üzerinde inceleme yapıyoruz ve bu ürünleri incelemek için zaman ihtiyacımız var. Ürünler ne zaman piyasaya sürülmeden önce elimize ulaşır veya piyasaya çıktığı anda gönderilir o zaman eş zamanlı incelemeler görürsünüz fakat geç gelen ürün zaten geç geldi diyerek de kulaktan dolma bilgilerle inceleme yapamayız bu konuda kusurumuza bakmayın. İlgili ilgisiz konularda da şu nerede bu nerede kaldı demeyi bırakın lütfen. Sizin beklediğiniz ürün incelemesi tamamlanana kadar başka ürün incelemesi yapmayalım mı? Tam istediğiniz nedir? Lütfen biraz empati kurarak çitf taraflı düşünün. Sevgiler, Mesut Çevik

Mesut arkadaşım ilk başta kısa teknik özelliklerini antalan bir ön inceleme yapın yayınlayın, 1-2 hafta kullanmadan sonra kullanın detaylı genel incelene yapın yayınlayın. site sakinlerine kızıyorsunuz şimdi ama teknoloji çok hızlı gelişiyor. bazı insanlar buradaki yazılanlara göre cihazlarını alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

Hacı o değil de QX10: 25-250mm aralığına sahip QX100: 28-100mm aralığına sahip şimdi bu değerlerden QX10 da sağ taraf büyük QX100 de sol taraf büyük. Ben bu konudaki teknik bilgiden yoksunum yani birisi bana bunların ne demek olduğunu ve büyük olan mı daha iyidir yoksa küçük olan mı daha iyidir söyleyebilir mi

İlk yazan değer en geniş açıyı sonraki değer en uzak açıyı belirtir.yani ilk değer ne kadar küçükse o kadar geniş açıyla çekersiniz, sonraki değer de ne kadar büyükse o kadar uzağı çekebilirsiniz.Bu iki sayı arasındaki fark ne kadar az olursa o kadar kaliteli görüntü alınır.Yani QX100 hem sensör boyutuyla hem de lens kalitesi ve aralığıyla QX10 dan kat kat üstün bir cihaz.

• Kamerası zaten iyi diye 2.000 Tl verip Z1 alıcaz, Üstüne bide 500 Tl (250$) verip lens alıcaz. Sony varya parayı aksesuardan kırıyor arkadaşşş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.