Şimdi Ara

Sony DSC-QX10 Akıllı Lens video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel bir inceleme lakin sony bir cihaz tanıtırken özellikle z modellere uyumlu bir cihazı samsung ile tanıtmanız garip xperia z ile tanıtmanız daha uygundu hadi z1 yeni çıktı ultra ile göztermiş siniz ama tanıtım samsung ağırlıklı bu Ne o zaman iphone çıkartsın samsungla samsung çıkartsın sony ile tanıtın iyice karışsın bu tanıtım xperia z ile yapılması gerekiyordu samsun veya öbürleri gösterim amaçlı olması lazımdı kanımca

• Sonynin uygulaması yerine camera360 uygulamasıda kullanılabiliyor hiç bahsetmemişsiniz orada daha fazla ayar seçeneği var...3 parti uygulamalara destek veriyor cihaz.Biri daha detaylı inceleme mi demişti? bu neden atlanmış ?

• Sony işi biliyor. Umarım flaşlı modeli de çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Bence gereksiz bir cihaz olmuş

Lüzumsuz bir icad. O kadar para verip telefona lens alacağına lensli fotoğraf makinesi alırsın.

• Ya bırak nokia 41 mp kamerası var şuna bak koskoca sony 18mp sonynin bittiğinin resmidir.
    The bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Ya bırak nokia 41 mp kamerası var şuna bak koskoca sony 18mp sonynin bittiğinin resmidir.
    The bomb has been planted

hadi bakalım bi nokia ile çek bide sony lens ile çek hangisi daha iyi çekiyor sony harici lens nokianın kullandığı dahili lens aradaki fark bu harici lensler her zaman daha iyi çekim yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

Hacı o değil de QX10: 25-250mm aralığına sahip QX100: 28-100mm aralığına sahip şimdi bu değerlerden QX10 da sağ taraf büyük QX100 de sol taraf büyük. Ben bu konudaki teknik bilgiden yoksunum yani birisi bana bunların ne demek olduğunu ve büyük olan mı daha iyidir yoksa küçük olan mı daha iyidir söyleyebilir mi

İlk yazan değer en geniş açıyı sonraki değer en uzak açıyı belirtir.yani ilk değer ne kadar küçükse o kadar geniş açıyla çekersiniz, sonraki değer de ne kadar büyükse o kadar uzağı çekebilirsiniz.Bu iki sayı arasındaki fark ne kadar az olursa o kadar kaliteli görüntü alınır.Yani QX100 hem sensör boyutuyla hem de lens kalitesi ve aralığıyla QX10 dan kat kat üstün bir cihaz.

sağolasın hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Ya bırak nokia 41 mp kamerası var şuna bak koskoca sony 18mp sonynin bittiğinin resmidir. The bomb has been planted

Koca videoyu izleyip(izlediğinden şüpheliyim) çıkardığın sonuç bu mu?

• Selamu Aleykum xenon flaş varmı;? flaşsız olması kötü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.