Şimdi Ara

Sony Dsc-S600 ve Hayal Kırıklığı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayarlarla biraz daha oyna istersen. Çünkü o makinenin gündüz çekimleri çok güzel.
    Şimdi dışarı çıkıyorum. Örnek resimler getirip akşam yüklerim buraya.
    quote:

Orjinalden alıntı: rasim86

sony s600 modelinin gece çekimleri gerçekten çok kötü oluyor ben bir haftadır kullanıyorum gündüz çektiğim fotoğrafların çoğu kumlanmış halde bütün ayarları deniyorum ama mümkünü yok kaliteli fotoların çekilmesi lcd de güzel bilg.te bozuk nadiren güzel fotolar yakaladım .yanlız video çekimi süper .
  • quote:

Orjinalden alıntı: renegadealien_01

Sorun çözüldü...

Cameranın lensi bozukmuş :)

Başka bir s600 ile test ettim sorun yok.

Yanlız daha sonra vazgeçtim s600 ü almaktan...

Canon A530 a baktım. Sonra bir alt modeli A520 nin megapiksel bakımından küçük olsada, Lcdsinin daha kaliteli olduğunu ve daha sağlam ayarları olduğunu gördüm. A530 un artıları daha güncel bir menü idi...

Daha sonra onların ikisinin testini yaptıktan sonra hpnin bir makinasına baktım oda alınmaz :)

Tekrar S600e döndüğümde, daha önce yüksek fiyatlı die almadığım Sony w40 ı gördüm...

Aletin kutusunu bir actımki aman allahım...

Kendi özel bataryası, batarya şarj aleti, deri taşıma kılıfı, Tv Out kablosu, Usb Kablosu, Çelik Plastik karışımı mükemmel bir taşıma kordonu ile gördüğüm en karizma aletlerden birisiydi makina :D

Resmen aşık oldum alete, accayip sağlam görüntüsü var süper bir carl zeiss merceği var, kendi bataryası cok daha uzun gidiyor ve onu aldım...

Accayip derece karizma ve sağlam bir alet herkeze tavsiye edilir :)))

Bu arada görüntü mükemmel...

Merhaba arkadaşım bende daha önce sony dsc-p150 kullanıyodum fakat talihsizlik sonucu makinamı kaybettim kimbilir nerelerde şimdi .Bu aralar yine yeni makina almayı düşünüyorum.Fiyatı ucuz diye s600 ü düşünüyordum şimdilik fakat burayı okuyunca biraz sogudum.w40 ta fena değil aslında.Acaba bikaç resim çekip buraya koyabilirmisin.Yada forumda bulabilecegim bi yer varmı.Şuan birazz meşgulumde arayamadım.

Bu arada bu kaybettigim makinamla çektigim bi gece fotosu.Photoshop olmadıgı için paintle sıkıştırdım.Baya bi fotoya iyi değil demişsiniz.w40 ile kıyaslarsanız hangisi tercih edilir?

http://img103.imageshack.us/my.php?image=gecexo8.jpg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.