Şimdi Ara

Sony DSC W100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok sana önerim falan;düzgün cevap yazsaydın...
    ne halin varsa gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 16 Temmuz 2006; 13:15:00 >
  • 15 Gun gecmedi ise urunu değiştirmene gerek kalmadan iade edebilirsin.illa değiştirmene gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

yok sana önerim falan;düzgün cevap yazsaydın...
    ne halin varsa gör

benle insan gibi konus hatta ebediyen sus sorularıma cevap verme hiçbiseyime cevap verme senin yarım yamalak verecegin önerine ihtiyacım yok sanki sana borcum var sen verdin parasını sen ne halin varsa gör bişi yazdık illa buraya senin gibi adamlar olmasa olmucak sanki neysee konusma daha
  • makine hakkında gerçekleri söylediğim için bana laf atıyordun;niye değiştirdin makineyi???
    hatta başlığı neden editledin;ibret olurdu başkalarına
    haklıymışsın diyeceğin yerde şu sarfettiğin kelimeler bak...neyse sen dersini aldın zaten
  • insanlara uygun dille yarımcı olmak var uygun bir dille sorunu izahh etmek var senin gibi dalga gecerek diil yane burayı ben actım istersem değiştirrim istersem deiştirmem banlnacakmim bu yuzden ben burd ainsanlara elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısıyorum kimse dograken bilmem ne fotograf makinasıyla dogmadı, sende öyle
  • DiMarzio:Alaycı tavrınla bir de gurur mu duyuyorsun!

Sibercin:Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

DiMarzio:Alaycı tavrınla bir de gurur mu duyuyorsun!

Sagol Kardesim bugun sonynin siparişini verdim nette baktıgıma göre süper makina haftaiçi gelicek ve burda resimleri sizlerle paylaşcam bi nevi yeni makina alcaklara yardımcı olur, yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

DiMarzio:Alaycı tavrınla bir de gurur mu duyuyorsun!

aynen katılıyorum. diğer arkadaşların da anlayışlı, seviyeli davranmalarını beklerdim..

Sibercin: hayırlı olsun sony. fotolarını bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 17 Temmuz 2006; 20:18:56 >
  • Bir forumda ilk önce paylasım gelir ve yardım gelir bunları yaparken seviyeli ve saygı cercevesinde olmalıdır kimse anadan dogma bişi bilmiyodu zamanla ögrendi..Makina gelsin ilk işim resimleri cekip buraya koymak olacak,makina alacak arkadaslara yardımım dokunsun,ve profesyonel arkadasların fikrini alayım yanımda olan arkadaslara cok tesekkurler daha dogrudu dogruyu görebilenlere bu forumun sizin gibi kullanıcılara ihtiyacı var tesekkurler

SAYGILAR
  • gerekli yardımlaşma ve desteği vermek zorunda değilsiniz ama kişi ve kurumları küçük gören ifadelerle onları rencide etme hakkına da sahip değilsiniz.

bu size yapılan genel bir uyarıdır.

bir sonrakinde ilgili mesaj sahipleri hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
  • arkadaslar makina ve 1 gb memory stick pro duo bugun geldi daha tam anlamıyla incele fırsatım olmadı ama cok güzel bir makinaya benziyor isteyene cektigim resim ve videoları buraya koyarım

Makinanın Özellikleri

Ağırlık 161 Gr
    Boyutlar 94.2 x 60.6 x 24.8 mm
    Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
    Paket İçeriği Şarj Edilebilir Pil(NP-BG1), Şarj Cihazı (BC-CSG), Güç Kodu, Çoklu Kablo, Bilek Kayışı
    Bağlantı / Arabirim USB
    Güç Seçenekleri Li-ion Şarj Edilebilir Pil
    Resim Dosya Biçimi JPEG
    Sesli Video Kaydı Var
    Otomatik Zamanlayıcı Var
    Video Modu MPEG1
    Görüntü Özellikleri
    Video Çözünürlüğü 640x480
    Görüntü Sabitleyici Var
    Görüntü İşlemcisi CCD
    Objektif Özellikler
    Çözünürlük 8.1 Megapixel
    Optik Zoom 6x
    Dijital Zoom 6x
    Hafıza Özellikleri
    Hafıza Kartı Desteği Memory Stick DUO / Memory Stick PRO DUO
    Dahili Bellek 64 Mb
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 2.5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 20 Temmuz 2006; 21:56:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.