Şimdi Ara

Sony DSC W100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sony dsc w100 aldım deiştirdim makinayı saygı ve sviye derecesini asmayan arkadaslara önerileri için tesekkür ederim o makinanın cektigi örnek resimlerini yollarım size ii yardımlasmalarr

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 16 Temmuz 2006; 17:54:44 >

• Merhabalar ,

Tripod varsa tripodla yoksa herhangi bir yere sabitleyip manuel ayarda gece çekimi yapabilirmisiniz ? Objektifi uzun süre açık tutup fotoğraf çekerseniz ve burada yayınlarsanız çok güzel olur . Makinenin özellikleri ve fiyatı çok iyi duruyor . Hayırlı olsun güle güle uzun yıllar kullanın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti

Merhabalar ,

Tripod varsa tripodla yoksa herhangi bir yere sabitleyip manuel ayarda gece çekimi yapabilirmisiniz ? Objektifi uzun süre açık tutup fotoğraf çekerseniz ve burada yayınlarsanız çok güzel olur . Makinenin özellikleri ve fiyatı çok iyi duruyor . Hayırlı olsun güle güle uzun yıllar kullanın ...
    http://img356.imageshack.us/my.php?image=odazifirian2.jpg

arkadasım tripodsuz manuel ayarda ve zifiri karanlıkta cekilmiş fotografı koydum orj. boyutu 4,36 mb oldugu için photoshopta kaliteyi 0 yaptım ama ona ragmen süper cekti sanki gündüz cekimi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 15 Temmuz 2006; 23:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sibercin

http://img356.imageshack.us/my.php?image=odazifirian2.jpg

arkadasım tripodsuz manuel ayarda ve zifiri karanlıkta cekilmiş fotografı koydum orj. boyutu 4,36 mb oldugu için photoshopta kaliteyi 0 yaptım ama ona ragmen süper cekti sanki gündüz cekimi gibi

Alıntıları Göster
    işte böyle süper cart curt diyorsunuz sonra ülkemiz teknoloji çöplüğüne dönüyor!!!
    makine interpolasyon yapıyor;hem beko kimki lg'ye makine yaptıracak saçmalamayın lütfen;tipik çinden gelme üzerine beko yazılmış sabun kalıbı bunlar
    siz bu işten anlamadığınız için bir hata yapmışsınız fakat sizin gibi hata yapabilecek diğer insanlarıda düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

işte böyle süper cart curt diyorsunuz sonra ülkemiz teknoloji çöplüğüne dönüyor!!!
    makine interpolasyon yapıyor;hem beko kimki lg'ye makine yaptıracak saçmalamayın lütfen;tipik çinden gelme üzerine beko yazılmış sabun kalıbı bunlar
    siz bu işten anlamadığınız için bir hata yapmışsınız fakat sizin gibi hata yapabilecek diğer insanlarıda düşünün

Alıntıları Göster
    yeni farkettim güya 8mp'imiş...gözyaşlarım sel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 16 Temmuz 2006; 2:08:25 >

• quote:

Alıntıları Göster
    --------------------------------------------------------------------------------

amd athlon xp 1800+@1900mhz/msi k7n2 delta2 lsr(modded bios b72c)/msi fx5200 gpu=325 ram=600/1gb kingston dual/samsung 80gb pata+seagate 30gb pata+ seagate 160gb sata2/samsung syncmaster 793s/logitech x-230/thermaltake purepower 300w/coolermaster x-dream/asus 6030bı adsl modem/CM Stacker/Panasonic FZ5

DiMarzio
    Yüzbaşı

16 Temmuz 2006; 2:04:45

--------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AYNEN KATILIYORUM . BİR MODELİ ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEDEN ÖNCE DİĞER MARKA VE MODELLERİ İNCELEMEK GARAKİR

herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

amd athlon xp 1800+@1900mhz/msi k7n2 delta2 lsr(modded bios b72c)/msi fx5200 gpu=325 ram=600/1gb kingston dual/samsung 80gb pata+seagate 30gb pata+ seagate 160gb sata2/samsung syncmaster 793s/logitech x-230/thermaltake purepower 300w/coolermaster x-dream/asus 6030bı adsl modem/CM Stacker/Panasonic FZ5

DiMarzio
    Yüzbaşı

16 Temmuz 2006; 2:04:45

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AYNEN KATILIYORUM . BİR MODELİ ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEDEN ÖNCE DİĞER MARKA VE MODELLERİ İNCELEMEK GARAKİR

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    İNCELEMEK GARAKİR TABİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

İNCELEMEK GARAKİR TABİ.

Alıntıları Göster
    arkadaş zifiri karanlıkta koymuş ama FLAŞ kullanmış.

"her malın bi alıcısı ve mutlu edeceği bir kullanıcısı vardır." - alper ileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrakOff

arkadaş zifiri karanlıkta koymuş ama FLAŞ kullanmış.

"her malın bi alıcısı ve mutlu edeceği bir kullanıcısı vardır." - alper ileri

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Valentine -- 17 Temmuz 2006; 12:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Valentine

.

Alıntıları Göster
    görüntü kötü ya

sanırım arkadaşların dediği gibi interpolasyon var makinada.!
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

quote:

şimdi cevabıım sana birincisi ben cart curt vari konusmam yakışmaz ikincisi türkiye teknoloji cöplügüne dönmüyor herkes alabildigi ürünün en iyisini almaya calısıyor bunu yapan insanlarda çöplükçü insanlar diil,makinanın resmini gördünmü abi sen nerden biliyon daha yeni cıkmıs bi makina net sayfasına bile konmamıs yok anlamıyor falan diilim anlasılan sizin gibi markacı ve paralı olmadıgımdan anlamıyomdur sunuda solim sizin belki paranız var ama ne kadar bu konuda mantıklı konusmussunuz ve ne kadar mantıklı oldugunuz anlasılıyor,Dostum gözlerin dolmus git bi pecete al o bi kere max. cöz. cekilmedi o foto photosopla kalite 0 yapıldı zifiri karanlıkda yani biz insanların karsımızı bırak burnunun ucunu görmedigi karanlıkda (sen simdi bunuda anlamazsın yorum yaparsın falan) arkadaslar alın yeni görüntüler 2 makro amatörüm profesyonel diilim heleki kendimi profewsyonel sanan cokbilmiş ukala hiç diilim

http://rapid share.de/files/25975572/makro.JPG.html ------> max cözünürlük

http://rapid share.de/files/25974917/PICT0001.JPG.html ----bu da başka makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 16 Temmuz 2006; 11:40:43 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

quote:

şimdi cevabıım sana birincisi ben cart curt vari konusmam yakışmaz ikincisi türkiye teknoloji cöplügüne dönmüyor herkes alabildigi ürünün en iyisini almaya calısıyor bunu yapan insanlarda çöplükçü insanlar diil,makinanın resmini gördünmü abi sen nerden biliyon daha yeni cıkmıs bi makina net sayfasına bile konmamıs yok anlamıyor falan diilim anlasılan sizin gibi markacı ve paralı olmadıgımdan anlamıyomdur sunuda solim sizin belki paranız var ama ne kadar bu konuda mantıklı konusmussunuz ve ne kadar mantıklı oldugunuz anlasılıyor,Dostum gözlerin dolmus git bi pecete al o bi kere max. cöz. cekilmedi o foto photosopla kalite 0 yapıldı zifiri karanlıkda yani biz insanların karsımızı bırak burnunun ucunu görmedigi karanlıkda (sen simdi bunuda anlamazsın yorum yaparsın falan) arkadaslar alın yeni görüntüler 2 makro amatörüm profesyonel diilim heleki kendimi profewsyonel sanan cokbilmiş ukala hiç diilim

http://rapid share.de/files/25975572/makro.JPG.html ------> max cözünürlük

http://rapid share.de/files/25974917/PICT0001.JPG.html ----bu da başka makro

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Valentine -- 17 Temmuz 2006; 12:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Valentine

.

Alıntıları Göster
    yavas arkadaslar hemen yuklenmeyelim

arakdasın gonderdigi resimlere de aldanmayalım arakdas daha yeni almıs iyi bi cekim yapmak makinesi ne olursa olsun beklenemez..

arkadasım hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan....

sibercin birde resimleri orjinal boyutunda up yap ama once paint net vs ile bi farklı kaydet yap jpg olarak kalite kaybı olmadan boyutu dusecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

yavas arkadaslar hemen yuklenmeyelim

arakdasın gonderdigi resimlere de aldanmayalım arakdas daha yeni almıs iyi bi cekim yapmak makinesi ne olursa olsun beklenemez..

arkadasım hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan....

sibercin birde resimleri orjinal boyutunda up yap ama once paint net vs ile bi farklı kaydet yap jpg olarak kalite kaybı olmadan boyutu dusecektir.

Alıntıları Göster
    bu fotoğrafa kötü mü diyorsunuz ?
    bence BERBAT.

beko da olsa demirdöküm de olsa bu kadar kötü çekiyorsa çeken kişide biraz sorun var demektir.

arkadaşım öncelikle üst konuları bir oku biraz bilgi al.
    bir de makinanın kullanım kılavuzunu oku.

ama beko gibi firmalar uzakdogudan bişiler alır ve uzerine beko yazar satar.
    LG'nin zaten dijital makine urettigini de duymadım. olabilir ama olsa da o da taşeron yaptırıyordur.

Beko'nun amacı ürün yelpazesinde "makine yok" olayını ortadan kaldırmak.
    sanki bekonun dijital makine geçmişi mi var.
    benim çamaşır makinem beko - fırınım da öyle. ama dijital makinem degil.

isterse 16 megapixel olsun, sensör karpuz çekirdeği kadar olduktan sonra,
    lens pencere camından yapıldıktan sonra,
    neye yarar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 16 Temmuz 2006; 12:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FrakOff

bu fotoğrafa kötü mü diyorsunuz ?
    bence BERBAT.

beko da olsa demirdöküm de olsa bu kadar kötü çekiyorsa çeken kişide biraz sorun var demektir.

arkadaşım öncelikle üst konuları bir oku biraz bilgi al.
    bir de makinanın kullanım kılavuzunu oku.

ama beko gibi firmalar uzakdogudan bişiler alır ve uzerine beko yazar satar.
    LG'nin zaten dijital makine urettigini de duymadım. olabilir ama olsa da o da taşeron yaptırıyordur.

Beko'nun amacı ürün yelpazesinde "makine yok" olayını ortadan kaldırmak.
    sanki bekonun dijital makine geçmişi mi var.
    benim çamaşır makinem beko - fırınım da öyle. ama dijital makinem degil.

isterse 16 megapixel olsun, sensör karpuz çekirdeği kadar olduktan sonra,
    lens pencere camından yapıldıktan sonra,
    neye yarar ?

Alıntıları Göster
    tamam deiştircem makinayı sony w40 nasıl acil yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 16 Temmuz 2006; 12:35:35 >

• quote:

Alıntıları Göster
    neden değiştireceksin SUPERR makina;güle güle kullan
    sizin gibi paralı değilim demişsin 470 milyon vermişsin;tebrik ederim;afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 16 Temmuz 2006; 13:04:14 >

• quote:

neden değiştireceksin SUPERR makina;güle güle kullan
    sizin gibi paralı değilim demişsin 470 milyon vermişsin;tebrik ederim;afiyet olsun

Alıntıları Göster
    dostum uzatma artık kapat muhabbeti önerin varsa yap yoksa sus başka topiclere baq

• quote:

Alıntıları Göster
    Sibercin,kusura bakma arkadaşım, çok fazla yüklenip üzmüşler,hevesin kursağında kalmış

Ama arkadaşların demek istediği şu,satıcılar insanları yüksek megapixelle kandırmaya çalışıyorlar! Tezgahtar bir makineyi satarke nabi bu 8 mp bu 6 mp diye gaza getirmeye çalışıyorlar. Anlamayan insanları da kandırıyorlar.

Özelliklerine bakınca 200YTL civarı bir makine aldın sandım ama o fiyatı görünce gerçekten çok şaşırdım. Beko çinden gelen fason taklit malları kendi markasını yapıştıararak satıyor.Prakticanın çin taklidi onlar.

460YTL çok iyi bir para ve o paraya canon,kodak,nikon,pentax,panasonic ürünlerinden hangisini alırsan al bundan daha iyi olacaktır.

www.ideefixe.com daki fotoğraf bölümünden fiyatlara bak.

www.steves-digicams.com dan da incelemelerine bak.

Ürünü arçelik-beko bayisinden aldığına göre sanırım ancak sony lerle değiştirme fırsatın var. Sony w40 fena makine değildir ama onu almak için 100YTL daha koyman gerekecek,yeni başlayan biri olarak sen sony s600 de alabilirsin,sanırım pek fark yok,belkide s600 daha ucuzdur! O da işini görecektir.

• quote:

dostum uzatma artık kapat muhabbeti önerin varsa yap yoksa sus başka topiclere baq

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Valentine -- 17 Temmuz 2006; 12:38:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.