Şimdi Ara

sony dsx-a40ui

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugün bu teybi aldım ancak bağlantıları yapamadım. gelen klavuza baktığımda(http://pdf.crse.com/manuals/4468989121.pdf) continuous power supply(sarı kablo) power antenna (aerial) control(mavi kablo) switched power supply(kırmızı kablo) bunlar yazıyor şimdi ben güç kaynağının +12voltunu hangisine bağlamalıyım? sarı dediği devamlı güç kaynağıymış kırmızı ise anahtarlamalıymış. şimdi ben sarı ve siyahı kullanıp kırmızıyı boş mu bırakayım sorun çıkar mı? bir de bu mavi ne işe yarıyor?

• Sarı ve kırmızı kabloları birleştirip 12v verin.Siyah kablo ise gnd.Mavi kablo amplifikatör kullanmıyorsanız ucunu bantlayıp bırakın.Bu uç amplifikatörün teypten kontrolü için kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 3 Aralık 2014; 15:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad anladığım kadarıyla sarı kablo sürekli takılı kalan yani önbelleği bulundurması için gereken kabloymuş. şimdi ben bu ikisini birleştirince cihazı her açtığımda cihazın sıfırlanacak olması teybe zarar verir mi? 7ahlik akü var bağlamam gerekli midir?
  • Bilgiler sıfırlanmaması için sarı kabloya da 12v gelmeli.Kontak bağlantısı yapılmış teypler hafıza silmesinin nedeni de budur.7ah akü teyp beslemeye yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DAV-DZ260
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.