Şimdi Ara

Sony LBT-xb8av alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gun kadıköyde ikinci elci magazasında sony lbt8av buldum. Eleman seti 400 tl ye satıyor. Sadece kolonları alırsan 200 tl dedi.

Şimdi benim size iki sorum olacak

1) Apartmanda yaşıyorum ve sesi bangır bangır açamıyacam(TV nin sesinden birazdaha fazla acabılırım ancak).. Bu cihaz duşuk seviyerlerde güzel ve detaylı ses verırmı ? Yok sa bellı bır sevıyeden sonramı kendıne gelıyor ?

2)Elımde Pionner A209 sterio anfi var. Sadece hoparlorleri alıp bu anfiyle çalıstırsammı, yoksa anfıyı satıp setı hopallor ve unıte bırlıkte komplemı alsam.
    Hangi seçenekte Daha kalıtelı sonuç alırım..

NOT: sesi çok acamıyacagımı ve bastan çok tiz sesler ve detaylar benım ıcın daha onemlı yanlıs bır set yada hoplormu secıyorum.
    Yoksa bu set bana goremı asıl merak ettıgım bu..

Sony LBT-xb8av  alınırmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sony LBT-XB8AV Müzik Setini Almalı mısınız?

Sony LBT-XB8AV, parti ve eğlence meraklıları için tasarlanmış güçlü ve dinamik bir müzik setidir. İşte Sony LBT-XB8AV müzik setini satın almadan önce bilmeniz gerekenler:

Güçlü Ses ve Bas:

Sony LBT-XB8AV, derin ve güçlü bas üreten iki adet 2 yönlü hoparlöre sahiptir. X-Balanced Speaker Unit teknolojisi, net ve bozulmamış sesler sağlar, böylece müziğinizin her notasının tadını çıkarabilirsiniz.

Kablosuz Bağlantı:

Müzik setini Bluetooth üzerinden kablosuz olarak akıllı telefonunuza veya tabletinize bağlayabilirsiniz. NFC özelliği, hızlı ve kolay eşleştirme sağlar.

Işık Gösterisi:

LBT-XB8AV, müziğin ritmine göre senkronize olan çok renkli bir ışık gösterisine sahiptir. Partilerinizin ve kutlamalarınızın atmosferini canlandırmaya yardımcı olur.

Uygulama Kontrolü:

Sony Music Center uygulamasıyla müzik setini uzaktan kontrol edebilir, ses ayarlarını değiştirebilir ve hatta ışık gösterilerini özelleştirebilirsiniz.

Çoklu Girişler:

LBT-XB8AV, CD, USB ve AUX girişi dahil olmak üzere çeşitli ses kaynaklarıyla uyumludur. Böylece müzik koleksi...

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

sesi çok acamıyacagımı ve bastan çok tiz sesler ve detaylar benım ıcın daha onemlı yanlıs bır set yada hoplormu secıyorum.

Tam ustune bastin. Bu set senin icin cok yanlis bir secim olur. Sony muzik seti = groove yani 'v' seklinde ses.

Pioneer amfinin performansindan memnunsan guzel bir cift bookshelf hoparlor al. Amfin iyi degilse onuda sat, creative t20-II al, sonrada bana dua et.
  • kakkala kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle anfin var ben olsam 1 çift bookself alıp işi bitiririm yada creative t-20 bi dene şiddetle denemeni tavsiye ederim
  • kakkala kullanıcısına yanıt
    Kolonları müzik seti ile beraber çalışmazsa işe yaramaz çünkü kolonun altındaki S.A.W kolonları gücünü kendi setinden alır başka anfi ile çalışmaz onu açmak için müzik setinde düğmesi vardır, alacaksan komple al bende vardı çok güçlüydü ama kısık seste detaylı çalıyordu ama sadece normal cd ve kaset çalabilir. haricten analog çıkışla alet bağlayabilirsin.
  • Bu modelin sesi düşük seviyede iyi değil.Genel olarak da iyi sayılmaz.Yüksek seviyede biraz bağırıyor hepsi bu.Birçok lbt modeli dinledim ve sahip oldum.Düşük seviyede detaylı ses için lbt xgv80av ya da benzeri bir cihaz bulacaksın ki onları da bulması zordur , fiyatları da yüksektir.Olmadı arkadaşların dediği gibi farklı hoparlörlere bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam öncelikle anfin var ben olsam 1 çift bookself alıp işi bitiririm yada creative t-20 bi dene şiddetle denemeni tavsiye ederim

T20 toplam 28w diyor.. fakat
    T40;http://www.soomal.com/doc/10100001232.htm
    T40 ise gerçektehttp://html.alldatasheet.com/html-pdf/347881/NXP/TDA8932B/116/2/TDA8932B.html 2x15w 20v DC ile.. anfi entegresi kalite gibi, soğutucusuz performanshttp://html.alldatasheet.com/html-pdf/347881/NXP/TDA8932B/55/1/TDA8932B.html
    bu iki hoparlor yerine, 16cm hoparlor olsa,, sistem aynı olsada çap dan dolayı basslar hissedilir (derin) olur

• merhaba hocam siz 28 watt olduğuna bakmayın çıkan ses apartman dairesi için yeterde artar bile ben kendim bizzat test ettim yoksa önermem birde arkadaş bas sesler önemli değil dediği için öneri yaptım tabiki bas performansı için 6.5 inç sürücü tercih edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam siz 28 watt olduğuna bakmayın çıkan ses apartman dairesi için yeterde artar bile ben kendim bizzat test ettim yoksa önermem birde arkadaş bas sesler önemli değil dediği için öneri yaptım tabiki bas performansı için 6.5 inç sürücü tercih edilmeli

Yani,, doğru. Ben evde 2x22w ı açamıyorum.. önceden yaptıklarım tamamen komşuluğa aykırı, hevesti işte.
    Önerdiğiniz sistem gerçekten orjinal, malzemeler en iyi ses için düşünülmüş, izolerer falan. butür entegreler gördüğüm kadarıyla D sınıfı, yani güç sağdece en iyi ses performansı için harcandığından, ısınma olayı yok.
  • merhaba hocam benim kendimde kullandığım jvc 80 model stereo anfi var 30x2 bende daha sonu göremedim zaten o kadar seside kafam kaldırmaz creative cambridge audio ile yaptığı güzel bir seri tabi zevkler kişiden kişiye farklılık göstereceği için hangisi istediği gibiyse tercihini ona göre yapıyor bizimkisi ise sadece bilgi alışverişi ve öneri yapmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.