Şimdi Ara

Satılık Sony-MHC-Gnz9D Müzik Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok az ve titizlikle kullanılmış olan Sony Mhc-Gnz9d modeli olan müzik setimi evimin küçük olması, kolonların çok yer kaplaması, komşu şikayetleri nedeniyle satıyorum gerçekten çok güzel bir sistem Sony kalitesi bildiğimiz gibi tartışılmıyo sanırım daha büyük bir ev alana kadar müzik ve film sistemlerinden uzak kalacağım

ürünün resimi
     Satılık Sony-MHC-Gnz9D Müzik Seti

ürünün özellikleri:
    SONY MHC-GNZ9D

PMPO 6000W
    RMS 550W (115Wx2 + 50Wx3 + 170W)
    DVD/ CD/Tuner/Cassette
    3 DVD with Disc Exchange
    DVD-R/+R/-RW (VR Mode) /+RW
    DVD+R Dual Layer Playback
    CD-R/RW
    VCD/DivX Playback
    Dolby Digital / DTS / Dolby Pro Logic / Dolby Pro Logic II
    MP3/ JPEG playback
    DVD & CD Text
    On Screen Display
    Karaoke
    Microphone Echo Control
    Microphone Volume Control
    Variable Attenuation Control System (VACS)
    CD Synchro Recording
    Shuffle/Program/Repeat Mode
    Full Logic Cassette Deck
    AM/FM Tuner with 30 Presets
    Bass Boost Function - Groove/V-Groove
    Bass/Treble Control
    3 Band Graphic Equalizer
    7 Preset EQ's
    3 Programmamble EQ Settings
    EQ Edit
    Sony's Exclusive Digital Cinema Sound System
    Virtual Speaker Mode
    Progressive Scan (PAL/NTSC)
    Timer (Wake-up/Sleep)
    Power Save Mode

özelliklerinden de anlaşıldığı gibi gerçekten çok güzel bir ürün Groove / V-Groove inanılmaz bir etki yapıyo anlatılmaz yaşanır hesabı dinlemek lazım gerçekten ürünü geçen sene arkadaşım sayesinde bir tanıdığının mazasından aldık 1540 ytl fiyatıydı peşin 1400 e aldım verdiğim para helal olsun dedirtti her zaman inanılmaz bir film seyir zevki veriyo insana çok koltuğumdan zıplattı yani filmin içine dalıyorsunuz ani bir ses sizi yerinizden ediyo satış fiyatım 1150 ytl dir ilgilenen ve almak isteyen arkadaşlar 0546 803 48 83 nolu telefondan bana ulaşabilir alan kişiye 10 adet elimde olan dvd lerimide vereceğim saygılarımla
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dogubankta 900 gibi bi fiyata satılıyordu ve bunlar eski model artık satılmıyor diye biliyorum.Tabi o zaman dolarda 1.500 falandı yani .Yani baya indiirm yapmışın
  • evet arkadaşım bunlar bir furya dönemi geçirdiler türkiyede doğubank' a güvenip alamamıştım 2006 2. ayında gerçi onlarda 1250 demişlerdi bana ama teşhirde vardı gelen geçen parmak atıyordu ürüne güm güm sesi duyan bu ürün 2005 yapımı bir ürün fakat türkiyede 2006 da görünmeye başladı pek fazla görmedim açıkcası 5.1 olarak sadece bu ürün hoşuma gitmişti gerçekten çok kaliteli sesinde bozulma filan olmadı umduğumunda üstünde çıktı bana kalsa satmamda ev küçük yer kaplıyo hanımla vıdı vıdı ağız dalaşı bıktım gibi fiyatı gerçekten makul düzeyde bana göre tabi ki faturası garanti belgesi hala mevcut 2 sene garantili ürün 1 senesi doldu isteyenler artık arasada bulamıyor bu ürünü 5.1 olarak film seyretmek isteyenler bu ürünü çok aradı malesef bulamadılar mutlaka biryerlerde satılıyordur ama spotçuya düşmüştür istanbul içindeki arkadaşlar dinleme imkanı bulabilir saygılarımla

• bende sıfırı 750 ytl fiyat çok abartı.
  • teknosada vcd li 2 kolonlu modelleri veriyorlar 550 ytl ye bu ürünün 0 ı yok malesef 2005 yapımı ürün o zaman sen satamamışsın elinde kalmış ondan 750 diyon yada fiyatı düşmüş bizim haberimiz yok yada insanlar enayi 500-600 para verip vcd li model alıyorlar anlamadım doğrusu. ama sen öyle diyorsan doğrudur bilemem

• Günceldir

• kardeş setin güzel sete laf yok bizzat dinledim. Yalnız yer kaplıyor biz o nedenle başka model almıştık . Ayrıca fiyatta biraz indirime gidersen meraklısı çıkacaktır. Yer sorunu olmayan ve kaliteli müzik isteyen arkadaslara pratik çözüm hemen hemen her türlü medyayı açmakta cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony MHC-VX88 Müzik Seti Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayın gprs78 sizinde dediğiniz gibi kaliteli müzik ve film seyretmek isteyen ve bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlar zaten ürünü görüp bana ulaşacaktır siz şanslısınız dinlemişsiniz bu modeli çok az kişide olan bir ürün malüm alım gücü ile alakalı daha dün ısland (ada) filmini seyrettim ses 9 daydı 2 sefer şikayete geldi komşular bir uğultu geliyo diye ve groove açık sadece v-groove yi açamıyorum bile ve ses 30+ ya kadar çıkıyo düşünün yani sistemin sesini ve kalitesini bilmeyen kişiler zaten bu ne ya der 2006 nın 8. ayında 1540 dı peşin 1400 e aldım almayı düşünecek kişi zaten fiyat ile ilgili yardım isteyebilir doğal hakkı o zaman yardımcı olmaya çalışırız saygılarımla ( satmaya kıyamıyoum ama malüm sebepler )

• günceldir

• günceldir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.