Şimdi Ara

SONY LBT XB80AV MÜZİK SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimdeki harika deprem makinasını bilen bilir.Sony müzik setlerinin kaçırılmıcak lbt sistemidir.
    Groove efekti ile harika bass ları hissedeceksiniz. Müstakil evde oturup yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsanız bu set sizin için ideal bir settir. Alıcı arkadaşın bizzat evime gelip dinlesin kararını sonra versin.Lütfen takas ve indirim telif etmeyiniz...

Fiyat 500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_222 -- 24 Eylül 2011; 0:05:48 >

• ürün hala sizde mi?
  • 2 yıldır satamadıysa demek ki :/
  • konuyu ikinci el kısmına taşı güzel ürün kesin bir alıcı bulur
  • Seti uzun zaman önce sattım
  • S.â arkadaşlar elimde sony lbt xb80av müzik seti var ayrı olarak bu sete xb8av kolonu alıp bağlayabilirmiyim toplamda 2 xb80av ve 2 xb8av kolonu artı ve eksileri ne olur şimdiden çok teşekkür. Ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edel___23

S.â arkadaşlar elimde sony lbt xb80av müzik seti var ayrı olarak bu sete xb8av kolonu alıp bağlayabilirmiyim toplamda 2 xb80av ve 2 xb8av kolonu artı ve eksileri ne olur şimdiden çok teşekkür. Ederim

hayır tabii ki :)
  • Neden Hayır peki:) daha önce 2tane rx 80 kolonu bağlamıştım 2de xb80av vardı gayet güzel çalıyordu hepsi 2rx80 kolonları kardeşime verdim av ler tek kaldı 4 kolon gayet güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.