Şimdi Ara

Sony duyurdu: PlayStation Portal'a 50'den fazla oyun ekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #24
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony duyurdu: PlayStation Portal'a 50'den fazla oyun ekleniyor
    Sony'nin geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde duyurduğu Playstation Portal için yeni bir gelişme paylaşıldı. Yakın tarihte bulut desteğine kavuşan cihaz için "Twisted Metal" ve "Tekken 2" dahil 50'den fazla PS1 ve PSP oyunu geliyor.  

PlayStation Portal kütüphanesi genişliyor

Sony, sessiz sedasız PS Portal kütüphanesine eklemeler yaptı ve artık Klasikler bölümünden hemen hemen her PS1 ve PSP oyununa ulaşmak mümkün. Kütüphaneye eklenen oyunların detaylı bir listesi ise henüz paylaşılmadı. Ancak bunlar arasında Ape Escape, Twisted Metal ve Tekken gibi hit yapımlar bulunuyor.

Kötü haber şu ki, yeni özelliğin şu an için beta aşamasında olduğunu ve yalnızca 30 ülkede desteklendiğin söyleyelim. Bu listede ise Türkiye bulunmuyor. Hatırlamak adına Playstation Portal, ilk olarak PlayStation oyuncularının evlerindeki konsollarından stream yoluyla oyun oynayabileceği bir aksesuar olarak lanse edilmişti. Fakat bir yıl sonra, Kasım 2024'te gelen yeni bir özellik sayesinde PS5 olmaksızın PS Portal ile buluttan oyun oynamanın önü açıldı. 

Ayrıca Bkz.PS Store ''Mega Mart'' indirimleri başladı: İşte fırsatlar

Sony, PS Portal'a olan desteğini sürdürse de, doğrudan bir devam cihazı fikrine sıcak bakıp bakmayacağı hâlâ şüpheli. Daha önce Bloomberg'in paylaştığı bir raporda, şirketin PS Vita benzeri yeni bir el konsolu geliştirdiği söyleniyordu. Üstelik en yakın rakibi Xbox'ın da benzer bir proje geliştirdiği söyleniyor. Ancak Sony'den uzun bir süredir gelişme paylaşılmadı. PS Portal için duyurulan oyunlardan bazıları ise şu şekilde:

• The Legend of Dragoon

• Ape Escape

• Ape Escape on the Loose

• Ape Escape Academy

• Ape Academy 2

• Hot Shots Golf

• Hot Shots Golf 2

• Twisted Metal

• Twisted Metal 2

• Pinball Heroes

• Syphon Filter

• Syphon Filter 2

• Syphon Filter 3

• Syphon Filter – Logan’s Shadow

• Syphon Filter Dark Mirror

• echochrome

• echoshift

• I.Q. Intelligent Qube

• Blade Dancer: Lineage of Light

• Jet Moto

• No Heroes Allowed!

• Wild Arms

• Wild Arms 2

• Killzone: Liberation

• LocoRoco Midnight Carnival

• MediEvil: Resurrection

• Kurushi Final: Mental Blocks

• Super Stardust Portable

• Gravity Crash Portable

• Kingdom of Paradise

• Pursuit Force

• Pursuit Force: Extreme Justice

• Jumping Flash

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/103927/playstation-portals-latest-update-adds-over-50-classics-to-its-cloud-gaming-library/index.html

• Gereksiz bir alet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaan Arlıyoutube
    PS5 OLMADAN PS PORTAL İLE OYUN NASIL OYNANIR? #psportal #ps5 #ps5pro
    https://www.youtube.com/watch?v=hasxro2f05w&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok yükseliyorum şu cihaza tek korkum iki seneye yenisi çıkar mı? Bu tip cihazlar nesil bası cıksa ve nesil sonu görecek dense süper olur. Sonuçta desteği kestiğinde gg cihaz hiç bir işe yaramaz. Bir kulaklık veya kontrolcü değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Bu düz tablet hocam hiçbir özelliği yok Stream ediyor sadece destek vs nesil bitse bile devam eder

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

bilemedim ki sonucta işletim sistemi sony nin elinde değil mi, 6 oyunları bunu desteklemeyecek diyip, portal 2 yi satısa cıkaramaz mı?

• Amerika’dayım, ps5 pro var. Portal’da mı alsam, burada destekliyordur sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stream cihazına el konsolu diyolar ya bu daha çok üzüyor adamı

• Premium hesabı olanlar için güzel haber. Maalesef biz sadece kendi ps5imize bağlanıp oynayabiliyoruz. Analoglar az daha küçük, haptic feedback dualsense kadar kuvvetli değil. Yine hiç olmamasından iyi ama. Ben yine de kullanıyorum balkonda telefondan youtube izlerken bu cihazda da ps store falan geziyorum kütüphanemi düzenliyorum, genelde çerezlik oyunlar açıyorum. Spesifik bir kullanımı var, tv meşgul olduğunda ya da sıkıcı bir misafirliğe gidildiğinde oynanabilir. Arkadaşlarına evine gittiğinde götürebilirsin hızlı interneti varsa vs. Ama alıp metroda toplu taşımada ya da otellere gidip kaldığın zaman götürüp oynayacam dersen çoğu zaman çuvallarsın. Bunu bilerek almak lazım modemle arasına kolon engel vs girmemesi lazım

• hDundar kullanıcısına yanıt
    Halihazırda premium hesabın varsa cloud beta bu cihazı baya bi anlamlı kılıyor. Tabi stabil düzgün wifi olan yerlerde oynayabilirsin. Cloud deneyiminden çok memnunlar youtubeda deneyenleri izledim

Destek kesmek derken şimdi ps6 çıkınca onu destekleyecek mi yoksa ps5lere mahkum mu kalacak cihaz o önemli. Yoksa cihazın donanım olarak ancak oled versiyonu ve wifi6-7 modeli çıkınca eskimiş olur :) ps6 koluna yeni özellik gelir onu desteklemez vs... 3 sene sonra görücez

• Lan oğlum napalım eski oyunları. Madem yeni oyun getirdiğiniz yok bari eskilerin Remake'ini yapın. Twisted Metal'i koymuşsun 30 senelik oyun. Gidip remake yapsana yaptırsana ulan Sony Playstation. Ya bu Sony'nin CEO'larının da tepe yöneticilerinin de taaa alınlarına kafa koyayım. Ben eski döküntü mekanik ve fiziklerle oyun oynayacak olduktan sonra senin makinene neden para vereyim. Emülatör yükler geçerim. A kafasız Sony, a beyinsiz Sony

Cihaz zaten stream ediyor ve PS5 ile çalışıyor. Üstünde oyun oynatan bir donanım yok. Ekranlı kontrolcü işte başka bir şey değil. Ps6 nesli çıkarsa ve Sony tıpkı Ps5'teki gibi Ps5 oyunlarını PS4 kontrolcüleriyle oynayamazsın derse aynı mantıkla bu cihazı ps6'da da kullanamazsın zaten. Portal 2'yi çıkarırsa ps6 ile çıkarır.

• Herkese selamlar

Kanalımda PS5 olmadan Portal'ın Cloud Stream özelliğinin nasıl kullanılabileceğini anlattığım bir rehber hazırladım.
    God of War Ragnarok, Last of Us, GTA5, Death Stranding gibi çok baba oyunlar da var kütüphanede

Bu yöntem ile PS5 sahibi olma gereksinimi ortadan kalkıyor.

Kaan Arlıyoutube
    PS5 OLMADAN PS PORTAL İLE OYUN NASIL OYNANIR? #psportal #ps5 #ps5pro
    https://www.youtube.com/watch?v=hasxro2f05w&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 15 Mart 2025; 16:10:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.