god of war hikayesini bitirdiğinden ve god of war 4 oyununu çıkarmayacağından dolayı sony e abd de gizli bir god of war hayranı çetesi saldırı planı yapıyor sony nin dünyada ana binası olan sony centera düzenlenecek olan bu saldırıda sony nin üretmiş olduğu teknolojik ev aletleri çalınacak ve bazıları parçalanıcak hem job hem tabanca hem molotofkofteyi hem tüfeklerle saldırılacak ve binada birçok kişinin ölümüne yol açılacak saldıracak olan kişi sayısının ise 5000 civarı olacağı düşünülüyor sony ise bütün bunları öğrendikten sonra binada yüzlerce önlem aldı bina çevresine askerler polisler ve bina çatısına keskin nişancılar yerleştirildi ve ayrıca sony god of war 4 ü çıkarmak için ilk çalışmalara başladı sony firmasının genel müdürü ise bu adamın ve oyunun bu kadar çok sevileceğini tahmin etmemiştik iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum ama bu oyun yüzünden onlarca insanın öleceği kesin diye konuştu.
Güzel olmuş, güldüm epey
Şimdi bir kez daha okudum da South Park senaryolarını aratmıyor
Tebrik ettim güzel senaryo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme